Şimdi Ara

Yağmur Testi ile Kendinizi Tanıyın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fırtına çıktı. Aniden bastıran sağanakta yürüyorsunuz. Son sürat koşsanız bile gideceğiniz yere beş dakika uzaktasınız. Ne yapardınız?

Yağmur Testi ile Kendinizi Tanıyın

Fırtına çıktı. Aniden bastıran sağnakta yürüyorsunuz. Son sürat koşsanız bile gideceğiniz yere beş dakka uzaktasınız. Aşağıdakilerden hangisi sizin yapacağınızı en güzel tanımlayandır?

1- Büyük bir ağaç bulup yağmur dinene kadar altında beklerim.

2- Yağmurun ne kadar süreceğini bilmiyorum. Bu yüzden gideceğim yere kadar koşarım.

3- Şemsiyesini paylaşabileceğim biri ya da şemsiye alabileceğim bir dükkan olup olmadıgına bakarım.

4- Çantamda daima katlanabilir bir şemsiye taşırım. Onu kullanırım.

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Cevaplar:

Fırtına hayattaki beklenmedik ve kontrol edilmeyen güçleri temsil eder. Cevabınız sizinle sevdiğiniz ya da bir arkadaşınız arasında kavga bir çıktıgında nasıl davranacağınızı betimler.

1- Büyük bir ağaç bulup yağmur dinene kadar altında beklerim:

Siz aranızdaki sorunları halletmeye geçmeden önce karşı tarafın öfkesinin dinmesini bekleyenlerdensiniz. Onların istedikleri kadar bağırıp çağırarak içlerini boşaltamasını seyredersiniz ve sonra kendi bakış açınızı soğukkanlılıkla ve tarafsız olarak sunarsız. Bazıları buna akıllıca vir yaklaşım derken diğerleri sinsice oldugunu söyler.

2- Yağmurun ne kadar süreceğini bilmiyorum, gideceğim yere kadar koşarım:

İçlerindekilerin hepsini döktüğünüz sürece tartışmanın sonunun ne olacağı umrunuzda değil. Sizce siz haklısınız ve tartışacak hiçbirşey yok. Eğer karşınızdaki size öfkeyle davranıyorsa sizde öfkeyle karşılık veriyorsunuz. Bağırıyorsa siz de bağırıyorsunuz. Bu sizi tartışmak için pek eğlenceli biri yapmasa da en azından nerede durduğunuzu anlamanız çok kolay.

3- Şemsiyesini paylaşabileceğim ya da alabileceğim bir dükkan olup olmadıgına bakarım:

Karşıtlıklar ve tartışmalar size göre değil. Bu nedenle kavga çıktığında bile siz daima karşı tarafı sakinleştirmeye çalışıyorsunuz. Ama ne yazık ki bu davranış bazen işleri daha da kötüleştirir. Zaman zaman durup fırtınayı göğüslemelisiniz.

4- Çantamda daima katlanabilir bir şemsiye taşırım, onu kullanırım.

Her suçlamaya verecek bir cevabınız, her yanlışınıza bir özrünüz olduğunu düşünüyorsunuz. Size göre bir tartışma, atışma yeteneğinizi bilediğiniz bir gösteri... Bu tavrınız başkalarına bunaltıcı gelebilir. Ama büyük olasılıkla bunun için de bir açıklamanız vardır.

• 1 ve 2 o an ki ruh halime bağlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde 2 olur aynı beni tanımladı.
  • 2
  • zaten yürüyormu?uz sa?nakta,yslanmy?yz belli, yürümeye devam ederim
  • daha dun basima geldi. agac yagmurdan cok korumuyor yine islaniyirsunuz. bir zaman sonra sucuk gibi islaniyorsunuz.

bir kamyon veya araba gecmesine dua ederim. kamyonun dirsesine gecince islanmiyorsunuz bunu dun ogrenmis oldum.

• 2

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben kosmam, yururum aga. Ona ne diyecegiz.

Bu arada genellikle tartismadan nefret ederim. Ama yine de altta kalmam

• 2 dedim doğru çıktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 numara ama arada sırada.2

• Cevabınız 1 ise gerizekalısınız, yağmurlu havada büyük ağacın altında durmak ne?
    Edit: İnatla anlamak istemeyenler için edit, yıldırım düşer ağaca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter777 -- 22 Haziran 2014; 11:08:15 >
  • Seçenekler çok kısıtlı ve bana uyan yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hunter777

Cevabınız 1 ise gerizekalısınız, yağmurlu havada büyük ağacın altında durmak ne?

Cevabım 1.

Tanı koymadan önce iyi düşün.
  • Tanimlamalar cok yanlis ben yıldırım duser diye agacin altina girmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

daha dun basima geldi. agac yagmurdan cok korumuyor yine islaniyirsunuz. bir zaman sonra sucuk gibi islaniyorsunuz.

bir kamyon veya araba gecmesine dua ederim. kamyonun dirsesine gecince islanmiyorsunuz bunu dun ogrenmis oldum.

sucuklar ıslak mı olur
  • 2 ya da 3 ama genelde 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter777

Cevabınız 1 ise gerizekalısınız, yağmurlu havada büyük ağacın altında durmak ne?
    Edit: İnatla anlamak istemeyenler için edit, yıldırım düşer ağaca.

Kendi korkuların için etrafına ithamda bulunma o halde, ağacın altında duracaksan eğer "kendinin gerizekalı" olacağını düşünüyorsun hepsi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakhan29

quote:

daha dun basima geldi. agac yagmurdan cok korumuyor yine islaniyirsunuz. bir zaman sonra sucuk gibi islaniyorsunuz.

sucuklar ıslak mı olur

oyke bir laf vardi o yuzden kullandim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burakhan29

quote:

sucuklar ıslak mı olur

oyke bir laf vardi o yuzden kullandim

bende zaten öylesine yazdım hocam

• Şemsiyesiz ıslanarak yürümeyi tercih ederdim ancak cevaplarda böyle bir seçenek yok. O yüzden 2 dedim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.