Yağmurda yürürdük ıslanma pahasına hep kızardın bana şemsiye açtığımda Yağmurda umut ederdik geleceği Yağmurda söz vermiştik birbirimize Yağmurda öpmüştüm ilk seni Yağmurda anlamıştım doğru insan olduğunu Yağmurda etmiştik ilk kavgamızı Yağmurda atmıştın ilk yalanını Ve yağmurda yürüdüm bugün yalnız. Sen yoktun , hayal,gelecekte yoktu Koyu bir yalnızlık kalmış sadece geriye Korktum Ve ilk kez şemsiyemi açtım.
Yağmurda yürürdük ıslanma pahasına hep kızardın bana şemsiye açtığımda Yağmurda umut ederdik geleceği Yağmurda söz vermiştik birbirimize Yağmurda öpmüştüm ilk seni Yağmurda anlamıştım doğru insan olduğunu Yağmurda etmiştik ilk kavgamızı Yağmurda atmıştın ilk yalanını
Tamamı benim geçen hafta biten 3 yıllık iliskimde birebir yaşandı. ve adı Yağmur du. Yagmurumdu. ama doğru insan değilmis malesef.
quote:
Orijinalden alıntı: PoseDn
quote:
Orijinalden alıntı: prince1907
oooo iyi yazmışsın aga çarpabilir miyim müsadenle
nerede kullanacağına bağlı
aga işte ona yollayayım diyorum. anlarsın işte ulu orta yerde kullanmayacağım
devamını istiyoruz reyizz
quote:
Orijinalden alıntı: BayernM
devamını istiyoruz reyizz
Şiir benim arkadaşlar. Aslında yazdığım bir konu var. Düzenleyip tekrar yazacağım orda :) beklerim:)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: PoseDn
quote:
oooo iyi yazmışsın aga çarpabilir miyim müsadenle
nerede kullanacağına bağlı
aga işte ona yollayayım diyorum. anlarsın işte ulu orta yerde kullanmayacağım
Tabi kardeşim al. Şaka yaptım orda istediğin yerde kullan. Hatta ismini yolla belki güzel bir akrostiş yaparız:)