Şimdi Ara

YAĞLI SAÇLAR İÇİN ŞAMPUAN ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar saçlarım çok çabuk yağlanıyor yani sabah yıkasam bile akşama yağlanıyor, günlük yıkamaya uygun, pahalı olmayan ( malum öğrenciyiz üst sınır 20 tl) bir şampuan önerir misiniz? Clearın yağlı saçlar için olanı nasıldır sizce? Kullanan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• tresan ısırganotu şampuanı yağlı saçlar için olanını alabilirsin. 2-3 gün idare eder seni hem doğal hemde yıpratmaz. fiyatı 15-18 tl arası değişiyor alman üretimi diye biliyorum. 500 ml
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner4141

tresan ısırganotu şampuanı yağlı saçlar için olanını alabilirsin. 2-3 gün idare eder seni hem doğal hemde yıpratmaz. fiyatı 15-18 tl arası değişiyor alman üretimi diye biliyorum. 500 ml

teşekkürler hocam deniycem
  • darknes1905 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim şampuandan önemli olan saç yıkama sıklığı öncelikle saçını 3 gün aralıklarla yıka bide saçına elini sürme saçla oynadıkça hemen yağlanıyor ben tresan ısırgan otlu kullanıyorum saç dökülmesini kesmede müthiş. Saçı onarıyor canlandırıyor ama malesef yumuşatmıyor ama sağlıklı yaptığı kesin :) Fiyatıda 17 tl eczanelerde bulabilirsin :)
  • M.clsknn M kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevap verdiğin için teşekkürler, bugün tresan aldım hatta kullandım baya temizledi saçlarımı hissettim elimle ve ferahlık olarak, ayrıca yumuşak da şimdilik, bakalım kullandıkça göreceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: darknes1905

Öncelikle cevap verdiğin için teşekkürler, bugün tresan aldım hatta kullandım baya temizledi saçlarımı hissettim elimle ve ferahlık olarak, ayrıca yumuşak da şimdilik, bakalım kullandıkça göreceğim

Öneriyor musun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç İçin Serum Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Düz saç için şampuan önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ketokonazol kesin çözüm %100
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Orijinalden alıntı: darknes1905

Öneriyor musun ?

Hocam şişe yeni bitti, her gün kullanmama rağmen baya gitti. Saç konusunda yağlı saçlar için olanını almıştım temizleme olayı güzel, saçı yumuşaklık olsun diğer konular olsun memnun kaldım ben öneririm

• İpek Papatyalı olan yağlı saçlar için, şokta 4 lira falandı. Clear falan hikaye yanında.
  • Doğru Beslenme konusun araştır, beslenmeni düzene sok ve aşağıdaki linki oku:
    http://forum.donanimhaber.com/m_105979011/tm.htm

şampuana hiç gerek kalmayabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.