Şimdi Ara

Yağ yakımı(kısa sürede)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar, bu foruma daha doğrusu herhangi bir foruma böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi, hemen konuya girmek istiyorum, 1 yıl bodybuilding ile uğraştım ama hakikaten yaşam tarzım haline getirdim, gelişme kaydettim, daha sonra hep istediğim güreşe başladım, burdan sonra işler sarpa sardı, kalıplı ama yağlı bir insan oldum çıktım. şu an yağ oranım 15-16 civarı bunu bu yaz 7-9 civarı yapmak istiyorum, biliyorumki bölgesel yağ yakımı yoktur ve bugüne kadar hep kas yapımıyla uğraştığım için hiç yağ yakmaya ihtiyaç duymadım şimdi içinizde bu konu hakkında bilgisi olanlardan yardım istiyorum, ben çalışmaya hazırım gerekirse herşeyi yaparım siz sadece ne yapmam gerekeceği konusunda yardım etseniz yeter, söylediğim gibi zamanım kısıtlı kısa sürede halletmem gerek.

not: zamanımın kısıtlı olması yaza fit girmekle alakalı değil zaten vücudumda memnunum.

• Ne güzel kas altyapin varmış bak kardeşim diyetini gözden gecir günlük protein ve karbonhidratini al şekeri komple çıkar hayatindan basit karbonhidrat tüketme komplexlere yönel(makarna , pirinc , bulgur , yulaf vs..) beslenme konusunda bunları soyleyebilirim ki bu da işin yarısı eder. Diğer yarısı ise antrenman haftada 3 4 gün ağırlığına gir yine 2 gun de interval kardiyo yap fakat yarim saati gecme yoksa kaslar da tehlikeye girer biliyosundur sanirim intervali aciklamaya gerek yok bu sayede hem yağ yakar ve kas kaybinida minimuma indirmiş olursun. Idman sonunda whey almayi unutma bu senin kaslarini korumanda ve yag yakmanda yardimcin olur. Diceklerim bu kadar bende 130kg dan 86ya düştüm ve şükür sağlam da vücut yaptım guvenebilirsin ki diğer arkadaşlarda soylediklerimi dogrulucaklardir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • waleron W kullanıcısına yanıt
    hocam zaten beslenme konusunda hiç sıkıntım yoktu yani şeker,yağ,abur-cubur bunların yanından geçmem, ama kilo alayım derken pilava ve makarnaya yüklendikçe sanırım burada hata ettim, zaten yine body günlerimdeki gibi besleniyorum sonuçta yaptığım spor ağır bir spor kolay değil, ben son olarak şunu sorayım, kardiyo olarak koşu falan bunlar yerine yüzsem yine aynı sonucu görür müyüm?normalde olsa deneme yanılma yaparım daha yaşım genç(17 yaşındayım) ama vaktim yok şu an için ve karın kaslarımın gün geçtikçe yok olduğunu sadece sertleştiğini gördükçe sinir oluyorum hani kendime kızar oldum nerde hata yaptım diye, haftada en az 3-4 gün yüzeyim diyorum yararlı olur mu?veya ip atlamak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIYAMETT

hocam zaten beslenme konusunda hiç sıkıntım yoktu yani şeker,yağ,abur-cubur bunların yanından geçmem, ama kilo alayım derken pilava ve makarnaya yüklendikçe sanırım burada hata ettim, zaten yine body günlerimdeki gibi besleniyorum sonuçta yaptığım spor ağır bir spor kolay değil, ben son olarak şunu sorayım, kardiyo olarak koşu falan bunlar yerine yüzsem yine aynı sonucu görür müyüm?normalde olsa deneme yanılma yaparım daha yaşım genç(17 yaşındayım) ama vaktim yok şu an için ve karın kaslarımın gün geçtikçe yok olduğunu sadece sertleştiğini gördükçe sinir oluyorum hani kendime kızar oldum nerde hata yaptım diye, haftada en az 3-4 gün yüzeyim diyorum yararlı olur mu?veya ip atlamak?

Illa ki yararı olur özellikle yüzme ama dedigim gibi beslenmene dikkat etmen gerek kas kaybı yaşamak istemiyosan. Günlük proteinini ve karbonhidratini al komplex karbonhidratini ama aşırıya kacma yag yakım döneminde kg başına 2gr karbonhidrat yeterli bence fazlası bulka girer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dikkatli beslenmenin yanında şu tarz bir kardiyo uygulayabilirsiniz. Daha hızlı yağ yakımı imkansız gibi hele de evde çalışılmak isteniyorsa.

• illa evde yapmam söz konusu değil, salona gidiyorum ne de olsa ancak yine de bu antremanı sevdim ben, yalnız kafama takılan nokta videoda adam 100 tekrar demiş mesela fakat bunu yerine ben 4-5 dk süre içinde ne kadar yapabiliyorsam yapıp antremanı bitirsem daha iyi olmaz mı? bir de bunu her gün mü yapmak gerekir yoksa antrenman günleri mi?
  • quote:

illa evde yapmam söz konusu değil, salona gidiyorum ne de olsa ancak yine de bu antremanı sevdim ben, yalnız kafama takılan nokta videoda adam 100 tekrar demiş mesela fakat bunu yerine ben 4-5 dk süre içinde ne kadar yapabiliyorsam yapıp antremanı bitirsem daha iyi olmaz mı? bir de bunu her gün mü yapmak gerekir yoksa antrenman günleri mi?

süreli de yapabilirsiniz tabii, düzenli bir süre belirlerseniz daha kararlı çalışırsınız. bu antrenman güçle değil kondisyonla alakalı o yüzden hergün yapmakta bir sakınca yok. zaten şu an kondisyonunuz yoksa 5-6 tekrarda nefes nefese kalırsınız. zamanla süre artar.

antrenman sonraları yapmanızı önermem, ağırlık çalıştıktan sonra koşu, bisiklet gibi yağ yakıcı hareketler önermiyor kimse elde edilen kas kütlesini koruma açısından. o yüzden ağırlık vakitlerinizden bağımsız çalışmanızı tavsiye ederim mümkünse sabah öğlen arası.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yağ Değişimi Ve 10/60 Yağ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdwardElric_

quote:

illa evde yapmam söz konusu değil, salona gidiyorum ne de olsa ancak yine de bu antremanı sevdim ben, yalnız kafama takılan nokta videoda adam 100 tekrar demiş mesela fakat bunu yerine ben 4-5 dk süre içinde ne kadar yapabiliyorsam yapıp antremanı bitirsem daha iyi olmaz mı? bir de bunu her gün mü yapmak gerekir yoksa antrenman günleri mi?

süreli de yapabilirsiniz tabii, düzenli bir süre belirlerseniz daha kararlı çalışırsınız. bu antrenman güçle değil kondisyonla alakalı o yüzden hergün yapmakta bir sakınca yok. zaten şu an kondisyonunuz yoksa 5-6 tekrarda nefes nefese kalırsınız. zamanla süre artar.

antrenman sonraları yapmanızı önermem, ağırlık çalıştıktan sonra koşu, bisiklet gibi yağ yakıcı hareketler önermiyor kimse elde edilen kas kütlesini koruma açısından. o yüzden ağırlık vakitlerinizden bağımsız çalışmanızı tavsiye ederim mümkünse sabah öğlen arası.

zorlanmadan yapabiliyorum bunu(denedim), o zaman her gün yapıyorum bunu, son olarak sormak istediğim, şimdi vücut geliştirmede bi antrenman öncesi bir de sonrası beslenme vardır ya, kardiyo antrenmanlarında da buna dikkat etmek gerekir mi? mesela sabah-öğlen arası demişsiniz, sabahki kahvaltımı ve öğle yemeğimi buna göre düzenlemem gerekir mi? yani diyelim ki öğlen yediğim pilav-tavuk yerine başka şeyler mi yemem gerekir yoksa etkilemez mi?

• quote:

quote:

quote:

zorlanmadan yapabiliyorum bunu(denedim), o zaman her gün yapıyorum bunu, son olarak sormak istediğim, şimdi vücut geliştirmede bi antrenman öncesi bir de sonrası beslenme vardır ya, kardiyo antrenmanlarında da buna dikkat etmek gerekir mi? mesela sabah-öğlen arası demişsiniz, sabahki kahvaltımı ve öğle yemeğimi buna göre düzenlemem gerekir mi? yani diyelim ki öğlen yediğim pilav-tavuk yerine başka şeyler mi yemem gerekir yoksa etkilemez mi?

kas çalışmadığınız için protein alımı şart değil. ancak enerji vermesi için kardiyodan önce kalori almalısınız. pilav-tavuk her zaman iyi bir besindir. fazla tavsiye edilmez gerçi ama eti canga, snickers gibi çikolatalar da çok enerji verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moritanyalı -- 15 Haziran 2013; 17:46:55 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

kas çalışmadığınız için protein alımı şart değil. ancak enerji vermesi için kardiyodan önce kalori almalısınız. pilav-tavuk her zaman iyi bir besindir. fazla tavsiye edilmez gerçi ama eti canga, snickers gibi çikolatalar da çok enerji verir.

tamamdır anladım olayı, tekrar çok sağolun vakit ayırdığınız için, eğer videodaki programla gelişme kaydedersem foruma konu açıp daha çok insanı haberdar etmeyi düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.