Bu ikisi arasında gidip geliyorum, Sabah kahvaltısında genelde çay içerim, ancak grannür simsiyah zift gibi kahve mi içmek mantıklı? Kahvaltıda ve genelde çoğu yemeğe artık zeytin yağı kullanıyorum, tereyağı yada ayçiçek yağından uzak duruyorum. Yumurta yaptığım zaman zeytin yağlı yapıyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 8 Eylül 2021; 12:22:18 > |
Yağ Yakımı İçin Çay Mı Kahve Mi?

-
-
Kayfe
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En etkilisi yeşil çay ve kiraz sapı çayı. Onlar yoksa kahve. Düz siyah çayın bir etkisi yok
-
Yeşilçay ve kiraz sapı hmm ilginç bir kombo.
Açıkçası kiraz sapını nereden bulabilirim ki? Kiraz mevsimi geçeli uzun zaman oldu. Aktarlarda satılmaz heralde
-
Kahvaltı yaparsan nasıl yağ yakacaksın? Vücuda proteini karbonhidratı veriyorsun kahvaltıda zaten neden depoladığı yağları yaksınki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkgs -- 8 Eylül 2021; 12:52:58 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeşilçayı biliyordum ama kiraz sapını ilk kez duydum etkili mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kahvaltıda artık zeytin yağı kullanıyorum tereyağ yerine yemeklere ondan koyuyorum demek istemiştim.
Zeytin yağ daha kolay yakılıyor hafif bir yağ. Kilo aldırmıyor yani.
Ben genel anlamda sordum. Sabahları koşu yapma planım mevcut uyku düzenim düzelmeye başladı, kahve içmek yağ yakımında etkiliyse sabah bir kahve içip koşuya çıkabilirim aslında.
-
Kadınlar sürekli içer görmediniz mi hiç? Yeşil çay kadar etkili değil ama yan etkisi yoktur yeşil çay gibi
-
Muhakkak vardır aktarlarda. Ayrıca ikisi ayrı çaylar beraber içmiyorsun. Benim tavsiyem sabah kahve içmek ben de öyle yaparım, öyle spora çıkmak. Akşam da siyah çay değil kiraz sapı iç .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberrant Warden -- 8 Eylül 2021; 13:55:30 > -
Çay + Ülker %80 kakaolu bitter tablet
-
Somon balığı en hızlı yağ yakmanı sağlar.
-
Hangi bodybuilding yarışmasına hazırlanıyorsun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam açıkçası bodybuildden çok fazlalıkları atmak,
Daha hafif hale gelmek.
Kiloları azaltmaya uğraşıyorum. Kas yapmak pek umurumda değil ama yapabilirimde bilmiyorum. Biraz kiloluyum ama bu kiloları atıp kendimi düzene sokma derdindeyim.
-
Hocam kahve yağ yakımına yardımcı olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şekersiz sade kahve
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İkiside yağ yakmaz.Yapılarındaki kafein gereği,metabolizmayı 1-2 saat hızlandırıp kalori harcama yüzdesini artırır.Yağ yakımı için doğrudan kas kütlesi artışı ve ciddi kalori açığı gerekir.
Gerekli olan diyet,takviye ve antenman programı ile birlikte en ideal yağ yakımı desteği yeşil çay ile olur.
-
5 set burpees 5 set high kicks 5 set jumping jacks
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X