Şimdi Ara

Yağ yakıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yağ yakıcı varmı bildiğiniz diyetteyim bana seri şekilde yağ yakıcı birşey lazım.

• Yesil cay ve yesil kahve metabolizmani hizlandirir ve daha cok yag yakmani saglar.tansiyonun kalbin varsa dikkat!
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Arkadaşlar yağ yakıcı varmı bildiğiniz diyetteyim bana seri şekilde yağ yakıcı birşey lazım.

Merhaba,

Yağ yakıcı olarak Grenade Thermo Detonator son zamanlarda inanılmaz popüler olan bir ürün. Bunun dışında klasik ama bir çok kişi tarafından kullanılan Muscletech Hydroxycut Hardcore Elite kullanabilirsiniz. Animal Cuts bu işin tepe noktasıdır. Bu ürünler kesinlikle bol su ile kullanılmalıdır ve tansiyon çarpıntı gibi sorununuz varsa kullanmamanızı tavsiye ederim. Basit bir karnitinde antrenman öncesinde işinizi görebilir. Mesela multipower l carnitine liquid forte 1800 mg 20 ampul piyasada bulabileceğiniz en iyi karnitinlerden birisidir. Son olarak Türkiye piyasasına yeni girmiş ve giderek artan bir popülariteye sahip Aspire en keyifli ve lezzetli yağ yakıcı seçeneklerinden birisi olabilir.

• Beyler elimde Nutrabolics Carnibolic Carnitine Complex 150 Gr var. Supplementler.com dan Muscletech Nitrotech Yaz Kampanyası aldığım için bu elimde kaldı. Son kullanma tarihi Nisanda biteceği için ucuza elimden çıkarmaya çalışıyorum. Bilmeyenler için söyliyim yağ yakıcıdır. Spor yapmayanların kullanması pek işe yaramaz. Ürün sitede 120 lira. Ben 70 e bırakırım. Yardım plsss
  • http://m.supplementler.com/urun/stacker-2-zero-shot-60-ml-3000mg-l-carnitine-807

Işe yarar mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motor Yağ Kapağında Köpürme
    5 yıl önce açıldı
    Yağ yakıcı Clenbuterol
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.