Şimdi Ara

Yağ İle calısan Dizel ? Motor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bende 78 mercedes 280 se var aracımı kızartma yağ ile calıstırmak istiyorum yüzde 50 mazot yüzde 50 yağ diyelim evdeki yağı koydum 1 hafta dolastım aralıklarla hiçbir sorun görmedim tekleme cekiş güçü olsun mazotla aynı gibiydi. tabi daha ucuza geldi bana dökeceğime kullanırım dedim.

şimdi gelelim sorumuza bu burgerking yada mcdonas mı nedir isminide yazamıyorum :D pek gitmediğim için . her gun milyonlarda patates pişiriyorlar onların yağını döküyorlarmı yoksa tekrarmı kulanıyorlar merak ettim.hiç değişirken görmedimde belki sabah erkende değişiyordur onu bilemem dökörlerdir kanalizasyona.

acaba gidip söylesem bana makul fiyata dökeceklerine bana satsalar acaba böyle birşey yapabilirlermi ? sizce

sakın araca zarar verin demeyin yurtdısında hep bunu kullanlar var belgeselde gördüm :D belki enjektörlere zarar verebilir pek de pahalı değil değiştirmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 20 Eylül 2012; 2:08:50 >

• Belki bu video işini görür.
  • Biyodizele çevrilip kullanılıyor o yağlar, büyük ölçekli firmalar satın alıyor bildiğim kadarıyla kullanılmış yağları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 20 Eylül 2012; 2:15:52 >
  • bu işten iyi para kazanan firmalar var.
    atık yağları topluyorlar hiç gördünüz mü bilmem yeşil tankerlerle taşıyorlar.
    ana tesiste filtre ve zenginleştirme işlemlerinden sonra 1-3 gün içinde bio-dizel olarak çıkıyorlar.
    kalite olarak euro dieselle yarısır.tek sorun motorunuz patates veya köfte kokuyor
  • yani dökmüyorlar satıyorlar desenize eskiden siyahlasana kadar kızartma oluyordu :D hayret . marketteki yağlar mazottan pahalı bu iş yatar desenize
  • hocam esnaf lokantalarıyla anlaşın litresine atıyorum 1 lira veririm falan diye hergün toplayın yada haftada 1 nasıl anlaşırsanız onlarında işine gelecektir emin olun
  • lotantaya sordum bugun adamlardiyorki napacaksın ne edeceksin bizden alıp tekrarmı kullanacaksın içimden yuh dedim ne cahil insanlar var bunu dusunup yüzüme vuruyorsa kendiside bunu yapma peşinde.dedim motorda kullanacam ha öylemi dedi bir lokanta sahibi eft dedim peki calsııyormu dedi suanda buraya onun sayesinde geldim dedim. adam güldü dedi ne vereceksin dedim siz dökmüyormsunuz zaten bunu adam duraksadıı biraz dusundu hayır dedi peki ne yapılıyor içine ilac dokuyoruz dedi dedim bu sağlıklımı bilemem dedi satmak istemedi cıktım dükkandan. baska dükkanlarada soracağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mazot filtrenizi sık değiştirin pek bir şey olmaz.Lakin MC gibi yerlerin yağından umut beklemeyin,zaten onlar son demine kadar kullanıyor yağı,yanıcı özelliği kalmıyor diye biliyorum.O yağlar ancak geri dönüşüm tesisleriyle tekrar kazanılabiliyor,evdeki gibi olmaz.
  • viaport kurtköydeki avm lerin içindeki burgerking gitim ona göre alısveriş yapın derim. yağlar bem beyaz siyahlık yok sanki faklı bir yağ kullanıyorlar soya sağı olabilir galiba.arastırmadım.

burgerking sordum bir elemana masaları temizliyordu bugun .gitim yanına dedim siz bu patates yağlarını ne yapıyorsunuz dediki kullanıp döküyoruz. dedim kac günde bir dökülüyor . cumartesi değişiyordedi. dedim 1 hafta boyunca aynı yağdamı kızarıyor dedim. pazar günü cok yoğun oluyor o yüzden cuamrtesi dedği 1 hafta boyuncada değişmiyor dedi sonra. peki kolay gelsin dedim az daha oturdum sırada cok kişi vardı cıktım zaten o 1 hafta cümlesini duyunca fazla kalmadım dolastım diğer mağazaları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 20 Eylül 2012; 17:53:19 >
  • kısacası durum böyle bu iş turkiyede kaykay yada patene binmek gibi yollar cukur dusup kafanızı yarabilirsiniz. bu iş ile ugrasmayın bosuna alayı kolpa olmus ciğer yedim bir yerde diğer gün isal oldum ne kadar temizmiş deidm 2 gun evde yattım. yağ pişen ciğer nasılda kokuyordu mis gibi ama gel görde benim midemin halini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.