Şimdi Ara

Yadigar kalkam threshte nasil kullanilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Threshte yadigar bazen calisiyo bazen calismiyo bu neye gore belirleniyo?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardim

• Skillerih üstünde süresi var belirli bir zamanda 1 yük biriktiriyor kaç yük biriktirdiği de yazıyor üstünde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thrsle alakali bir duhrum degil butyn.duplarda olur o skillerin ustunde onun yuklenme yeri var mesela 4 yukle yuklendi 4 kez calisir sonra bi daha yuklenmesi icin beklemen lazim

• Arkadas neden tek atmıyo demeye calismis.Yakinci herolarda(blitz,braum,leona) belli bi canin altina dusunce 260 gibi bi true vuruyo ama menzilli herolarda(thresh,bard) last hit alman gerekiyo.

Edit:bilmeden cevaplayanlar var la.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E746846E -- 25 Nisan 2015; 10:11:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightspunk

Arkadas neden tek atmıyo demeye calismis.Yakinci herolarda(blitz,braum,leona) belli bi canin altina dusunce 260 gibi bi true vuruyo ama menzilli herolarda(thresh,bard) last hit alman gerekiyo.

Edit:bilmeden cevaplayanlar var la.

İnsanların support oynamadığı ne kadar belli

• nightspuk doğru söylüyor gerçekden threshde öyle bir durum var sorudada bence o kastedilmiş bi bakılmalı yani illa bi last hit yapman gerekiyor sinir edici adc farm alma diyor bu yüzden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sirtim nasil (Ss li)
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hikaruzz

nightspuk doğru söylüyor gerçekden threshde öyle bir durum var sorudada bence o kastedilmiş bi bakılmalı yani illa bi last hit yapman gerekiyor sinir edici adc farm alma diyor bu yüzden

Yadigar Kalkanı varken onu diyen ADC olursa lanede tek başına bırakıp top ve mid e yardıma gidiyorum. Zaten o adam oyun falan taşıyamaz.
  • Thresh yakin menzil degil last hit yapicaksiniz calisir o zaman.

• quote:

nightspuk doğru söylüyor gerçekden threshde öyle bir durum var sorudada bence o kastedilmiş bi bakılmalı yani illa bi last hit yapman gerekiyor sinir edici adc farm alma diyor bu yüzden

Nasil bi elodasin sen

• Eğer beceremeyip 3 stack varken 6 minyonu aliyor veya benim almamı engelliyorsa bende diyorum aynı şeyi.

Thresh de E nin dolmasını beklersen daha kolay last hit yapabilirsin ayrıca.

• quote:

Aynen afk kalan bile var benim adcden daha çok farmım vardı bi kere

• E pasifinin kırmızı hale gelmesini ( max yüke ulaşmasını) bekleyip az canlı bir minyona vurursan çalışır. Biraz antrenman yap alışırsın zamanla. Başlarda bende beceremiyordum.
  • Thresh ranged bir hero olduğundan last hit beklemen gerekiyor. Bir de E pasifini güzel kullanabilmen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.