Şimdi Ara

Yabancıların Türklere Bakış Açısı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
8.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bide bizde şöyle bir sorun var.Adamlar kendi ailelerini çocuklarını hep bize karşı olarak yetiştiriyor(bizim nasıl olduğumuzu bilseler bile)benim bir arkadaşım anlatı.Fransada bi yaz okulu gibi biryere gitmişler orda bir harita dağiıtlmış.Haritada türkiyenin batısı türkiye doğusu kürdistan yazıyomuş.Nedir e bu.Bu yaptıkları resmen savaşa teşebbüs.Adamlar utanmadan nası böle bir uydurma yapar.

Biz yıllarca yönetim altında bıraktık falan ama biz onlara hep hoşgörüyle bakmıştık.
    Adamlar bize öldürecekmiş gibi bakıyor.Ne iştir yav bu.
    Boşuna dememişler Türkün dostu türktür diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sfanky -- 8 Ocak 2005, 7:50:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Buldum, çektim, çıkardım

Hocam nerelerden çıkardın bunu ya ben bile unutmuştum
  • quote:

Orjinalden alıntı: serseri
    25-alman: - türkiye'de itfaiyeci var mı?
    türk: - hayır dev battaniyeler var onlardan örtüyoruz biz yanan
    binalara ormanlara..

HAHAHAHHA koptum be hala gülüyorum :))9

• Bir tane daha buldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: PlayMakers

arkadaslar ben de su an exchange olarak meksikadayim 5 ay sonra gelcem turkiyeye bana da cok salakca sorular oldu senin kac tane anne var dedi benim burdaki rotary babam bende yok ole bi se dedim niye yalan soluyosun dedi ya git basimdan dedim niye yalan soliyim benim burdaki kizarkadasim turkiyedeki kizlarin hepsi basortusu takiyomus dimi dedi birde turkiyede aile icinde s.. olaylari oluyomus sen hic kizkardesinle yaptinmi dedi benimde kizkardesim var bunu biliyodu anlamadim bi daha sole dedim sen hic kizkardesinle yaptinmi dedi o an bi sinirlendim o sinirle gecirdim yumrugu kizin suratina sonra babsi geldi bana daldi onuda dovdum ertesi gun rotary baskani cagirddi sen ne bicim adamsin aile ile kavga etmissin siz butun turkler aynisiniz elimde olsa bi tanenizi bu ulkeye aldirmam kiz demiski o na vurdun bende duydum kiz kardesinle birlikte oldugunu sormus niye bole yaptinki soyleyebilrdin dogruyu yaptigini dedi bedne ne diyosun kardesim agzimi bozdum biraz dogru konus dedi neyse kpiyi cekip ciktim odadan bunlar ne seressiz insanlar ya adamin tekide burda tekila diye bi icki var cok mesur sizde raki varmis bi yerde duymustum dedi bende evet ne var dedim o raki bizim tekilanin 3 de 1 i olamaz dedi olemi dedim ben raki getirmistim turkiyeden bende var icmek istermisin dedim tmm ama bundan 5 sise icsem bana bi se olmaz dedi neyse verdim ama su eklencegini soylemedim 4 uncu bardakta herif bayildi.gordu ebesininkini

helaLL yaa

TÜrkleri yurtdışında GÖRmek ne KAdar güsell bi gün ben de gideceğiMM yurt dışına

ve onların aa.....ss..............

olmaDık bir ŞEkilde tanıtıyoRLar bizi YAA

aĞIzımı BOzmaK isteMiyom sabah SAbahhh

f

• cahil çok dünyada.

şimdi burda yabancılara atıp tutanlara onlar gelip bir kaç soru sorsa çok farklı cevap vereceklerini sanmıyorum bizim milletin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.