Şimdi Ara

Yabancıların Türklere Bakış Açısı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
8.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fotifoti acıklamaların icin gercekten tesekkür ederim
  • bütün bu yazılanlar bizim için bir ölçü olamaz.
  • zaten avrupa duş nedir bilmiyorken, bizde hamamlar varmış. Biz temiz milletiz. kalbimiz de temiz vücudumuz da... millet türkiye'yi çok yanlış tanımış. Müslüman'ız ya, hemen akıllarına Irak, Afganistan geliyo. Bizim yerimiz onlardan çok farklı. Biz Müslüman ülkeler arasında gerçekten çok farklı bir yerdeyiz.
  • evet yani fransızlar hiç banyo yapmazlardı.parfüm kullanıyorlardı.bize bakın biz Mülüman insanlarız 5 vakit yarı yıkanabilen günde 1 kerede tam yıkanan insanlarız.Bizden öğrenmişler banyo yapmayı daha konuşuyorlar.
  • bölelerin kıçına tekmeyi basıcan bunlar gavur bile olamazlar..
  • İmaj budalası Avrupa'nın ekmeğine tembelliği ve pasaklığıyla istemese de yağ süren ve prim veren Irak, İran,hele hele Afganistan varoldukça Arap mısınız elle mi yiyosunuz tarzı denyo soru ve bu soruları soran denyo beyinler bundan 50 yıl sonra da olucaktır, ha hadi bunları medeniyet seviyesine çıkaralım adı altında Amerika'ya destek verelim o zmn, oraları güllük gülistanlık etsinler abilerimiz ? hayır ona da izin veremeyz, çünkü altında yatan nedeni bugün en salak-bırak atlas karıştırıp kendi ülkesinin nerde olduunu, oturduu mahallenin krokisini çizemeyen-Amerikalısı bile farkındayken burdan yollu kendimizi kandırıp bu Avrupalılar da bişi bilmioo demiyelim yüksek müsaadenizle, nasıl görüosanız görün ama Avrupalısı da Amerikalısı da herşeyin farkında, bi Afrikalısı diil ztn kimsede onların farkında diil maalesef..700 yıldır aynı tantanayı sürdüren başta Bizans varisi yunanlar olmak üzere Fransası İngilteresi hep tek şeyin peşinde: toprağımız yeraltı üstü hafif yanı biraz dere aşağısı tüm güzelliklerimiz, ha sırf bu kadar yıldır (700 dile kolay) bu idealleerinin peşinde olmaları yüzünden taktir edilebilirler, bu ne inattır yani e haklılardır da herşeyin membaa ve merkezidir bu topraklar..HA bunu gelioruz alıoruz şeklinde savaş yollu açık beyanlarıyla yapmamışlarmıdır: sonuna kadar yıllarca (bknz:Haçlı Seferleri)peki günümüzde imkanı olmadıından nasıl bi şekil almıştır bu yol: şiş kebap, bosphorus wow rakı is unbelievable tarzı yaklaşımlara bak buda hamburger al dene gibi özünde empoze olan serbest pazarlama stratejisini kullanarak...
    Ortam müsaitmidir: hem de nasıl beklemediğin kadar, insan açtır çünkü tepedekiler yıllarca kendinin vekilidir aç bırakılan tekliflere açıktır hatta sazandır e bu durumdaki insanı kandırmak hepsinden kolaydır daha da önemlisi bu kadar komplike düşünücek eğitim düzeyi hak getiredir, ama eğitimi Haktan beklemektense mensubu olduun dinin yine aynı Haktan, ilk emri "oku" yu dahi kavrayıp yerine getiremedkten sonra Müstehaktır, ama bu birey hala müslümandır...şimdiki durum, bu emre kulak asıp çabanan çırpınan güruhun, kurunun yanındaki yaş misali yanmim mantığıyla kendini kurtarma niyetlisi olmayıp üzerinde yaşadığı vatanı kurtarma niyeti içinde olmasıdır ha bunun ne kadarı gerçekten bu niyettedir, beyin göçü yapan ve yurdunu da bida ağzına almayan kesimin toplamdan çıkarılmasıyla elde edilen sayı kadardır.

Bu yol sadece eğitimden geçer eğitim bilinçli verilmeli, oku kendini kurtar diil oku kendini kurtaramayana da yol göster(balık verme tutmayı öğret) ki toplum kurtulsun mantığıyla verilmelidir ki parazitler son bulabilsin.Bu da elit eğitim kadrosuyla olmalıdır, ufak çıkarlar uzun vadede ana çarkı bozan küçük çomaklardır uzak durulmalı sürekli azimle ilerlenmedlidir, o yüzden Türk 2 kere düşünmeli 2 kere uygulamalı 2 kere üretmelidir ha dierleri de bunları 2 kere yapıosa işte o zmn işin zorluğunu vehametini daha iyi kavrayıp çalışmanın tabiri caizse a. konmalıdır, örnek japonya olmalıdır şu olmalıdır bu olmalıdır ama daima özünde kalmakdır, bu daha böööle de gitmektedir...

• ntv de cumartesileri michael moore un ABD ile ilgili belgeselini izleyenler bilir.

iddia edildiği kadar avrupa ve ABD lilerde mükemmel değil.

her yerin "iyi" ve "kötü" insanları var,yere bağlı değil,insanlara bağlı olan bir durum
  • Beyler geçenlerde ingiltereye gittim bizi kıro sanan insanların sayısı bayaı azalmış, yine de almanya, fransa, ve hollandaya giden korkunç ameleleri unutmayın geçen havaalanında gördük bi tane adam kaynamaya çalıştı da bizim grup lideri ağzının payını verdi gerçi.. sonra bnm de ilginç diyaglolarım oldu:

-Buralarda cami varmış gitcek misiniz
    -Hayır
    _Niye?
    -Genç sen kiliseye gidiyo musun?
    -hyr
    -e ben camiye nie gideyim o zaman?
    -oo i see..
    -well done, fuck off

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janjan -- 12 Ağustos 2004, 22:09:35 >
  • Arkadaşlar uzun yıllar yurtdışında yaşadım üniversite ve iş falan
    isviçre almanya italya
    italyada firmada bana yöneltiler sorular

1) Pizzayı daha önce biliyormuydun ?
    2) Annen ucakta carsafını cıkartıp elbisemi giyiyor ?
    3) Sen beyazsın , türkiyede herkes zenci ya da arapmış doğrumu ?
    4) Sen nasıl müslümansın , 5 vakit namaz kılmıyorsun ve temizsin ?
    5) Tatile türkiyeye gideceğin için üzülüyor musun ? zorunlumusun gitmeye ?

Bu neeeeeeeeeeeee ??????????
    Bunlarda beyin yok , ya da dünyayla alakaları yok cahillerin !!!!
  • Türkiyede ki en cahil insana sorun hiç bilmediği memleket hakkında bu kadar salak şeyler düşünmez. Yani hadi kapalı bir ülke olsak anlıyacağım da yurt dışında yaşayan bu kadar insanı görüp hiç değilse futbolcularımızı görüp öyle yorum yapar biraz insan. Biz yeni zelandalıları haka dansı yapıyorlar diye evlerinde mızrak ve saman donla mı dolaşıyorlar sanıyoruz. Bunlar kendi salaklıkları. Hele müslümanları pis sanan toplumlara yurt dışında yaşayan arkadaşlarımız şu soruyu sormalı. Sen k.ını yıkamayı kimden öğrendin.
  • belli ki tanimiyorlar yada duymamislar niye dert ediyoruz ki. biz onlari nasil taniyorsak onlarda bizi oyle tanisinlar istiyoruz.iyi tanimalari , yurtdisinda olan turklere bir de turizm acisindan etki eder.yoksa onlar da gelip turkiyede yasayan birilerine sorsalar bizi nasıl taniyorsunuz diye bizimkide de alakasiz seyler soylese dert ederler mi acaba merak ediyorum.
  • bizi tanımak istemiyorlar tabiri caizse yok sayıyorlar hem de bilerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Hey yarabbim. K.çını yıkamayı bizden öğrenen denyolar bizi beğenmiyorlar iyi mi?

Hocam duygulandım. Göz yaşlarıma hakim olamıyorum.
  • Buldum, çektim, çıkardım
  • iyi ettin ilkin koptum baya sora yüzüm hafiften gerildi
  • arkadaslar ben de su an exchange olarak meksikadayim 5 ay sonra gelcem turkiyeye bana da cok salakca sorular oldu senin kac tane anne var dedi benim burdaki rotary babam bende yok ole bi se dedim niye yalan soluyosun dedi ya git basimdan dedim niye yalan soliyim benim burdaki kizarkadasim turkiyedeki kizlarin hepsi basortusu takiyomus dimi dedi birde turkiyede aile icinde s.. olaylari oluyomus sen hic kizkardesinle yaptinmi dedi benimde kizkardesim var bunu biliyodu anlamadim bi daha sole dedim sen hic kizkardesinle yaptinmi dedi o an bi sinirlendim o sinirle gecirdim yumrugu kizin suratina sonra babsi geldi bana daldi onuda dovdum ertesi gun rotary baskani cagirddi sen ne bicim adamsin aile ile kavga etmissin siz butun turkler aynisiniz elimde olsa bi tanenizi bu ulkeye aldirmam kiz demiski o na vurdun bende duydum kiz kardesinle birlikte oldugunu sormus niye bole yaptinki soyleyebilrdin dogruyu yaptigini dedi bedne ne diyosun kardesim agzimi bozdum biraz dogru konus dedi neyse kpiyi cekip ciktim odadan bunlar ne seressiz insanlar ya adamin tekide burda tekila diye bi icki var cok mesur sizde raki varmis bi yerde duymustum dedi bende evet ne var dedim o raki bizim tekilanin 3 de 1 i olamaz dedi olemi dedim ben raki getirmistim turkiyeden bende var icmek istermisin dedim tmm ama bundan 5 sise icsem bana bi se olmaz dedi neyse verdim ama su eklencegini soylemedim 4 uncu bardakta herif bayildi.gordu ebesininkini

• los angeles'da kardeşimle birlikte, bir şehir içi otobüste, aynı bizde olduğu gibi, oturacak yer olmadığı için ayakta yolculuk ederken, zenci bir amerikalı kadın tarafından kardeşime sorulan soru:

- neredensin?
    - türkiye.
    - sizin orada otobüs var mı?
    - hayır biz türkiye'de develere biniyoruz.
  • bide ben gecende ailemle msn de yazisirken burdaki rotary annem geldi sizin orda televizyon varmi diye cahilce bi soru sordu ya salak kadin msn ailemle yazisiyorum bilgisayar var tv nasil olmaz dedim ya kafayi yiycem yaa bi an once gelmek istiyorum turkiyeye bide okuldan bi arkadas bi soru sordu ben gulmekten oldum siz dunya kupasinda 3 uncu oldunuz dimi dedi bende evet dedim peki ben son avrupa sampiyonasini izledim siz yoktunuz orda yoksa dunya kupasindan sonra turkiyede futbol bittimi dedi yaa bunu bir erkek futbolla ilgilenen bir erkek nasil sorabilir yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Buldum, çektim, çıkardım

iyi yapmışsın.değerli bir konu
  • quote:

Orjinalden alıntı: .

los angeles'da kardeşimle birlikte, bir şehir içi otobüste, aynı bizde olduğu gibi, oturacak yer olmadığı için ayakta yolculuk ederken, zenci bir amerikalı kadın tarafından kardeşime sorulan soru:

- neredensin?
    - türkiye.
    - sizin orada otobüs var mı?
    - hayır biz türkiye'de develere biniyoruz.

Abi niye öyle dediniz yav.Şimdi onlar millete gider bunu ciddi sanar anlatırlar valla.Adamlar en küçük şeyleri koz olarak kullanıyo söylemeyin yav böle şeyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sfanky -- 8 Ocak 2005, 7:43:41 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.