Şimdi Ara

Yabancılar türkleri arap zannediyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kusura bakmayın ama biz bunu hakediyoruz.
  • Uygulama ismini verirmisin uygulamayı Suriyelilerin, Türkiye üzerinden kullandığını nerden anladin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkler yahudilere araplardan daha çok benziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mor yakut

Ne yapıyım. Yahudi karı türklere arap deyip hakaret ediyor gül mü uzatayım karıya. He ben arabım allah benim belamı versin mi deyim? Git boş duyarını başka yerde yap.
    Al evine besle suriyeli arapları o zaman. Irkçı olmadığını göster herkese :D
    Bu ne demek hocam? Adam beni mikti ben de onu mikmeyeyim mi demek gibi bir şey bu söylediğin.

• Boş yapma ne dediğini bilmeden yorum yapıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi

Bu ne demek hocam? Adam beni mikti ben de onu mikmeyeyim mi demek gibi bir şey bu söylediğin.

Alıntıları Göster
    ne kadar türk düşmanı adam var la bu forumda. aha bu peçete artığı gibi. trollüğün ayarını kaçırmayın. gönülsüz doğum yapanların baş edemedikleri sanal ortamda millete salça oluyor.
  • DeepImpact. kullanıcısına yanıt
    abloda. isimlerini soruyorum taciz edenlerin. mahmood,faraj.ammar gibi isimler söylüyorlar. türkiyede yaşayan suriyeliler bunlar işte
  • Kirosana kullanıcısına yanıt
    Bunu ben de merak ettim hocam, programın adı nedir acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bunlarda akıl olsa zaten faşist olmazlardı ya bırakın eğlensin cücük beyinli arap kinlisi
  • Zannetmeleri gayet normal. Çünkü çoğunuz arap tastası yalaya yalaya araplaşmış türklerdensiniz.

İsmin arap. Dinin arabın dini. Giysin, kültürün, araplaşmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41A5AE05 -- 18 Şubat 2020; 19:37:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunlarda da araplardan öyle bıkmışlar ki Türkçe konuştuğumuzu gören arap, kebap felan yazıyor.
    Bunların cahili de aşırı cahil

• "Tanrı seni alsın" sadece biz demiyormuşuz bunu😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Araplar tarafından asimilasyona uğruyoruz zaten istemesende araplaşacaksın çünkü araplar baskın bir ırk mücadele edemeyiz ayrıca başımızda ve içimizde çok fazla araptan çok arapçı var nede olsa KUTSAL ÖZEL IRK değil mi arkadaşlar. Saygı duyalım dünyada herkes arap olsa ne güzel bir yer olurdu dünya. kan banyosu yapardı herkes.
    ateistin biri yine yorum yaptı inanmıyorsan sus .... sansınlar bari
  • Hüsami kullanıcısına yanıt
    Ateist olduğumu nereden çıkardın ki ?
    İşte sizin sorununuz bu araplara laf atanı hemen ateist ilan ediyorsunuz pardon size bir şey soracağım siz Din bekçisi gibi görevlerde falan mısınız ? Kimin cennete girip cehenneme gireceğine de karar veriyorsunuzdur siz doğru değil mi. Size göre tek dindar sizsiniz din sizin tek elinizde. Dini tekel bayi yapmışsınız. ALLAH islamı sizin gibi dincilerden korusun. Dindar insanların sayısını artırsın...

Siz İSlamı anlasanız arapların kutsal ırk olmadığını tüm insanların eşit olduğunu anlardınız ve araplara laf atıyorum diye ateist demezdiniz...

AĞIR YOBAZ BLOK...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74F84D677 -- 18 Şubat 2020; 20:22:16 >
  • Kız sana kısaltma olarak küfür etmiş
  • ulan türkiyenin tüm uluslararası ilişkilerini batırmışsın 3. dünya savaşı mı başlatmaya çalışıyosun? şu uygulamayı telefonundan sil ve yahudilerle aramızı açmaya devam etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercnsklc

Bunu ben de merak ettim hocam, programın adı nedir acaba?
    Yazmışlar Abloda
    Edit: pardon ablo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kirosana -- 18 Şubat 2020; 20:38:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mor yakut

abloda. isimlerini soruyorum taciz edenlerin. mahmood,faraj.ammar gibi isimler söylüyorlar. türkiyede yaşayan suriyeliler bunlar işte
    Uygulama baya iyiymiş, Turkleri Tunuslularla veya Fas ile karıştırmış olabilirler bayrak benzerliği den, resmi dilleride Arapça. Yabancılar, karşısında Arapça yazan kişinin Türk olmadığını anlamiyacak kadar cahiller heralde.

• Hüsami kullanıcısına yanıt
    quote:

Ateist olduğumu nereden çıkardın ki ?
    İşte sizin sorununuz bu araplara laf atanı hemen ateist ilan ediyorsunuz pardon size bir şey soracağım siz Din bekçisi gibi görevlerde falan mısınız ? Kimin cennete girip cehenneme gireceğine de karar veriyorsunuzdur siz doğru değil mi. Size göre tek dindar sizsiniz din sizin tek elinizde. Dini tekel bayi yapmışsınız. ALLAH islamı sizin gibi dincilerden korusun. Dindar insanların sayısını artırsın...

Siz İSlamı anlasanız arapların kutsal ırk olmadığını tüm insanların eşit olduğunu anlardınız ve araplara laf atıyorum diye ateist demezdiniz...

araplara laf etmene bişey demedim ateist olduğunu yada inançsız yada deist agnostik yada islamiyet dışı yada her ne ise bir inancın olduğunuda şurdan çıkarıyorum (ne olduğun beni zerre kadar ilgilendirmiyor) ama islamiyetin arap dini olduğundan bahsedersen veya kutsal ırk bu tepkiyi benden almazsanda başkasından alırsın emin ol çünkü kutsal ırk diye bişey yoktur Allah için Takvası en yüksek insan önemlidir türk arap israilli yada amerikalı olması farketmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsami -- 18 Şubat 2020; 20:59:25 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.