Şimdi Ara

Yabancılar türkleri arap zannediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya oğlum bu gerizekalı israilliler bizi arap sanıyor. Kıza küfürde edemedim içimden geldiği gibi. Bu uygulama küfürü affetmiyor. Banlanınca bir daha hesap açamıyorsun.
    Bu suriyeli abazanlar türkiye konumundan yazıp taciz ediyormuş kızları. dünya bizi arap sanıyor bu parazitler yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mor yakut -- 18 Şubat 2020; 17:9:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araplardan daha çok arapçı olursan,arapların dahi sahiplenmediği filistini sahiplenmeye kalkarsan,arapların kıyafetlerini ''din gereği'' olarak kabul eder giyersen,arap adetlerini ''din'' adı altında sahiplenirsen,ülkene ''ümmet'' ayağına milyonlarca arabı doldurursan olacağı budur.

Örneğin Azerbaycan,Kazakistan,Türkmenistan,Kırgızistan vs oralarda da İslam dini yaygın lakin adamlar Sovyetlerinde katkısı ile arap kültürünü vücutlarından tamamen atmışlar.Dünyada hiç kimse bu ülkelere ''arap ülkesi'' insanlarına da ''arap'' gözüyle bakmaz.

Türkiye ne yazık ki Atatürk'ün vefatından sonra hızlıca araplaştırılmaya çalışılıyor.Bugünde bu araplaştırma sadece kültürel alanda değil nüfus alanında da yapılıyor.Özellikle 4,5 milyon Suriyeli arabın ülkemize getirilmesi bunu gösteriyor.Bursa'yı bilenler bilir..Bursa adeta Türk şehrinden ziyade bir arap şehrine dönmüş vaziyette.

Kısacası arap kültürü bir vebadır.Din kisvesi adı altında gittiği ülkeleri ve milletleri bozar.Mesela İran...İran kadim pers uygarlığının merkeziydi ve araplarla hiçbir alakaları yoktu.Lakin İslam adı altında bu ülke araplaştırıldı.Mesela Mısır...Firavunlar ülkesi..Bu ülkeninde araplarla alakası yoktu fakat islam adı altında araplaştırıldı.Mesela Suriye ve Irak...Fenikelilerin,Asurluların,Sümerlerin,Babillerin,Elamlıların coğrafyası bugün islam adı altında tamamen araplaştırıldı.Halbuki Araplar bugünkü Suudi Arabistan bölgesinde yaşayan göçebe kavimlerdi.

Türkiye Atatürk önderliğinde bu arap kültür zehrini vücudundan büyük ölçüde atmayı başardı lakin erken vefat etmesinden dolayı bu zehirden arınma ne yazık ki tamamlanamadı.Buna rağmen bu saydığım uygarlıklar içinde arapların kültürüne karşı en çok direnen de biz olduk.Bugün dahi bütün araplaştırma politikalarına ve ülkemizi araplarla doldurmalarına rağmen millet nezdinde bir ''kabul'' göremiyorlar.Umarım siyasal islamcıların bu ülkenin başından gittikleri gün ülkemiz yeniden laikliğe ve Türk milliyetçiliğine geri dönecektir.
  • konuya bak. adam bizi arap sanıyorlar diye araplara sövüyor. hem ırkçılık diyor hem de ırkçlığı kendi yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 18 Şubat 2020; 15:31:23 >
  • Ne yapıyım. Yahudi karı türklere arap deyip hakaret ediyor gül mü uzatayım karıya. He ben arabım allah benim belamı versin mi deyim? Git boş duyarını başka yerde yap.
    Al evine besle suriyeli arapları o zaman. Irkçı olmadığını göster herkese :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mor yakut -- 18 Şubat 2020; 15:34:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mor yakut

Ne yapıyım. Yahudi karı türklere arap deyip hakaret ediyor gül mü uzatayım karıya. He ben arabım allah benim belamı versin mi deyim? Git boş duyarını başka yerde yap.
    Al evine besle suriyeli arapları o zaman. Irkçı olmadığını göster herkese :D
    benle ne alakası var? diyorsun ki ırkçılık kötü bir şey sonra ırkçılığı kendin yapıyorsun.

oysa buradaki sorun aslında ırkçılık değil, kadının türkleri arap sanması.

sanırım ben yanlış geldim biraz acelem var da neyse
  • Haklısın hocam. Kusura bakma

• O üyeyi şikayet edip banlattırma imkanı yok mu uygulamada?
  • Şikayet ettim. Banlanmıştır muhakkak ama sadece bu değil hocam. Elin brezilyalısı bile bizi arap sanıyor. Küfür edenler ve çıplak fotoğraflar isteyenler hep türkler diyorlar. İsimlerini söyler misin dedim. Mahmood,faraj gibi suriyeli arap ismi hep.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKler nasıl müslüman oldu?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sabun resmi niye atmadın? ;()

• Senin Türk yada Arap olman onun gözünde bir goyim olduğumuz gercegini değiştirmez. Siyonist yahidiler kendileri hariç bütün insanlığı hayvan olarak görürler.

• Araplar tarafından asimilasyona uğruyoruz zaten istemesende araplaşacaksın çünkü araplar baskın bir ırk mücadele edemeyiz ayrıca başımızda ve içimizde çok fazla araptan çok arapçı var nede olsa KUTSAL ÖZEL IRK değil mi arkadaşlar. Saygı duyalım dünyada herkes arap olsa ne güzel bir yer olurdu dünya. kan banyosu yapardı herkes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74F84D677 -- 18 Şubat 2020; 16:4:26 >
  • muaz1984 kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam. Çok melanet insan bunlar

• Kadin irkcilik yapmis okey ama sizin siyahi hamile kadın gonderip sana benziyor çünkü siyah ve çirkin demenizle kadını söyledikleri arasında bir fark göremedim.Kadına laf atmak için yazmissinizdir muhakkak ama siyahilere açıkca irkci soylem olmus

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Araplardan daha çok arapçı olursan,arapların dahi sahiplenmediği filistini sahiplenmeye kalkarsan,arapların kıyafetlerini ''din gereği'' olarak kabul eder giyersen,arap adetlerini ''din'' adı altında sahiplenirsen,ülkene ''ümmet'' ayağına milyonlarca arabı doldurursan olacağı budur.

Örneğin Azerbaycan,Kazakistan,Türkmenistan,Kırgızistan vs oralarda da İslam dini yaygın lakin adamlar Sovyetlerinde katkısı ile arap kültürünü vücutlarından tamamen atmışlar.Dünyada hiç kimse bu ülkelere ''arap ülkesi'' insanlarına da ''arap'' gözüyle bakmaz.

Türkiye ne yazık ki Atatürk'ün vefatından sonra hızlıca araplaştırılmaya çalışılıyor.Bugünde bu araplaştırma sadece kültürel alanda değil nüfus alanında da yapılıyor.Özellikle 4,5 milyon Suriyeli arabın ülkemize getirilmesi bunu gösteriyor.Bursa'yı bilenler bilir..Bursa adeta Türk şehrinden ziyade bir arap şehrine dönmüş vaziyette.

Kısacası arap kültürü bir vebadır.Din kisvesi adı altında gittiği ülkeleri ve milletleri bozar.Mesela İran...İran kadim pers uygarlığının merkeziydi ve araplarla hiçbir alakaları yoktu.Lakin İslam adı altında bu ülke araplaştırıldı.Mesela Mısır...Firavunlar ülkesi..Bu ülkeninde araplarla alakası yoktu fakat islam adı altında araplaştırıldı.Mesela Suriye ve Irak...Fenikelilerin,Asurluların,Sümerlerin,Babillerin,Elamlıların coğrafyası bugün islam adı altında tamamen araplaştırıldı.Halbuki Araplar bugünkü Suudi Arabistan bölgesinde yaşayan göçebe kavimlerdi.

Türkiye Atatürk önderliğinde bu arap kültür zehrini vücudundan büyük ölçüde atmayı başardı lakin erken vefat etmesinden dolayı bu zehirden arınma ne yazık ki tamamlanamadı.Buna rağmen bu saydığım uygarlıklar içinde arapların kültürüne karşı en çok direnen de biz olduk.Bugün dahi bütün araplaştırma politikalarına ve ülkemizi araplarla doldurmalarına rağmen millet nezdinde bir ''kabul'' göremiyorlar.Umarım siyasal islamcıların bu ülkenin başından gittikleri gün ülkemiz yeniden laikliğe ve Türk milliyetçiliğine geri dönecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 19 Şubat 2020; 12:7:23 >

• Long Nightt kullanıcısına yanıt
    çok haklısın hocam. dünya türkü arap zannediyor. bu çok zoruma gidiyor. aptal bir yahudi kızın söylediği umurumda değil ama genel olarak yabancılar bizi arap sanıyor ve tiksiniyorum. 1 saat arap olmadığımızı, sokakta çarşafla gezmediğimizi anlatıyorum. deveye binmiyoruz, çölde yaşamıyoruz ülkemiz yeşil diyorum (pek yeşil kalmadı ama), kadınları dövmüyoruz, çocuklarla evlenmiyoruz diyorum ama çoğu inanmıyor gerçekten. durum çok vahim. kolombiyalısı,bolivyalısı bizi arap sanıyor.
  • mor yakut kullanıcısına yanıt
    İsrailli kız sırf gıcıklığına öyle konuşmuştur.Yoksa Türkiye'nin arap ülkesi olmadığını biliyordur.Malum biz filistin konusunda araplardan daha çok arapçı olunca onlarda yani İsraillilerde bize düşman oluyor.

Çok şükür ki Atatürk latin harflerini getirmiş.Bir de alfabemiz ''arap alfabesi'' olsaydı derdimizi kimseye anlatamazdık.
  • hocam cok iyi laf bunu da soyle:
    greatest love begins with hatred
  • Uygulamanın adı ne

• Keşke sadece yabancılar öyle sansa bizimkilerde öyle inanip birde tam olması için uğraşiyor
  • İki ırkçının karşılıklı sövüşmesini görüyorum konuda sadece.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.