Şimdi Ara

Yabancı ünlülerin günlük geliri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Time dergisi ve klein üyelerinin yaptığı gözlemlere göre

Bill Gates - 7 milyon 214 bin dolar ile dünyanın en hızlı gelir elde eden insanı , bunların dışında ;

Oprah Winfrey günlük 740 bin dolar , Jennifer Lopez 462 bin dolar , Lady Gaga 382 bin dolar kazanıyor.

Hiç şaşırmadım. Lady Gaga nın Tokyo daki konser biletleri 400 euro du ve 30 bin kişi gelmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bill abi, abim benim be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fly Emirates

Bill abi, abim benim be.

Günde 7 milyon ne demek be haftada 50 yi geçiyor kusuratla

• O kadar parayı nasıl harcıyorlar merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing for the moment -- 10 Eylül 2012; 17:11:46 >
  • Devamı varmı merak ettim. Larry Page'in de ilk 3'de olmasını düşünmüştüm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gagaaaaaaaaaaaa

• deli para ha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Devamı varmı merak ettim. Larry Page'in de ilk 3'de olmasını düşünmüştüm.

Larry , google reklam gelirlerinin yüzde 3.59 yararlanıyor ceo olarak. Bu yıl 1.4 milyar dolar geliri var googlenin. Larry nin günlüğünü bulamadım ama yıllık 380 milyon dolar ( oha

• Bill artik kendine ada satin alsin ya o kadar paraya ne yapiyor bir ara hayir kurumlarina bagisliyor diye duymustum ama o hayir kurumu simdi ne haldedir altin mi kaplattiriyor hani derler ya gerci herkes demez ama bu ayligim senin olsun Bill ohooo birsey yazmiyorum SIKILDIM bu dunyadan hayattan soguttun Bill beni

Edit: Bu arada Bill'i kutlamak gerek adamda o kadar para var millet delirir veya havasindan gecilmez ama beyfendi adam cikti bu arada tesekkur etmek gerek windowsu bize hediye ettigi icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkiye34BJK -- 10 Eylül 2012; 17:18:20 >
  • O değil de oprah ne yapıyor da götürüyor paraları anlamadım :D Kadın her gün ev satın alıyor bıkmadı zenci.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.