Şimdi Ara

YABANCI SİNEMA ve TÜRK DİZİLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dizi izlemiyorum ama reklamlarında fragmanlarını görüp az çok anlayabiliyorum.

Yabancı filmler izliyorum artık gereksiz öpüşme sahnelerinden sıkıldım.

Film Türleri

Yabancı korku sinemasında işte ruhlu cinli perili filmlerde saçma sapan bir olay olur olay ya köşkte geçer ya da eski terk edilmiş bir evde.Ve bu eve ya 4 kişilik bir aile ya da 1 grup üniversiteli salak gelir.İşte garip garip olaylar başlar tek tek ölmeye başlarlar dışarıya çıkabilmelerine rağmen kaçmazlar ve gereksiz bir cesaret duygusuyla cinli perili ne halt olduğunu bilmedikleri şeyle savaşmaya giderler.Filmin en güçlü çocuğu bile bu ruhlara yenilirken baş rol verilen ünlü aktör kurtulur üstelik cinli perili şeyleri yenerek ne halt olduğunu bilmedikleri şeyleri yenerler ve yanlarınada bi hatun verirler mutlaka ama bu tür filmlerde bu iki sevgili ya da sonradan sevgili olan elemanlar kurtulur gereksiz bir şekilde sevişmeye başlarlar.

Aksiyon filmleri aynı şekilde polis kovalar yok sokak çetesi kovalar sonra dost olurlar işler bozulur düşman olurlar en sonunda iş ortaya çıkar bir grup ölür bir grup sağ kalır sağ kalan gruptan 2 kişi kurtulur biri erkek biri kız sonunda öpüşürler ne o biz mutlu son yaptık havası katarlar.

Gerilim filmlerinde ise terk edilmiş bir bölge her zamanki gibi seçilir genellikle burası teksas falan olur.Burda niye insan öldürdüğü belirsiz bi tane salak olur geleni geçeni yok testereyle yok tornavidayla keser biçer.Bu bölgeye çoğunlukla üniversiteli salaklar gelir ve genelliklede tatile giderken arabaları bozulur teksasta kalırlar.Sonra kalacak yer ararlar ya da orda ne yedü belirsiz bi sakallı adamla tanışırlar sonra bu adam bunları kesip birçmeye başlar ve her zamanki mutlu sonda eli kanlı delikanlı bir yiğit çıkar bu adamı silah bulunmayan bölgede silah bulup dan dan diye vurur sonra manitasını alır tam öperken manitasından anlamsız ve gereksiz bir haykırış ''dikkat et arkanda'' ölmüş olan adam yani normal bir insan o darbeleri aldığında rahatlıkla vefat eder ancak bu tür filmlerde imkansız gerçekleşir ve ölü diriltilir son bir hamle ile kahramanımıza saldırır ancak kahramanımız daha önce silah kullanmamış olmasına rağmen milimetrik hesaplar yaparak psikopatı alnının ortasında vurur.Sonunda ise sevgililer birbirlerine sarılırlar ve teksas ortasında film biter ulan bakalım nasıl kurtuluyorlar bi göstersenize yoook ama mutlu son ve nokta.

Komedi filmleri yine aynıdır ya lisede geçer ya üniversitede ya da 10-11 yaşında veletler seçilir belden aşağı espiriler ile salak taklitleri ile güldürmeye çalışırlar.

TÜRK DİZİLERİ ise

Mutlaka ama mutlaka polisiye olsun olmasın fark etmez ne tür dizi olursa olsun baş rolde bir erkek ya da hatun onun yanında bazı bölümlerde sevişmesi için konulan karşı cinsten bir varlık.Bizim dizilerde ya karakterler çok güçlü olur ya da çok duygusal.Mesela bakınız asmalı konak diye bir dizi vardı orda işte büyük aşk başladı sonra nurgül yeşilçay kanser mi oldu bi şey oldu kurtuldu.Menekşe ile halil menekşeyi vurdular mesela gelecek bölümde görüceksiniz.Özcan denizin başka bir dizisi vardı haziran gecesiydi galiba orda da deliler gibi iki aşık ancak bölümler tıkanınca araya 3 tane trafik kazası soktular bir ay havini izledik hastanede bir ay diğer hatunu izledik bir ay hem havin hem özcanı izledik.Veee son olarak ulan insan biraz gerçekçi yapar be kurtlar vadisinde polat ve tayfası arka sokaklarda komiser ve tayfası bu iki dizideki karakterleri salacan dünyaya bak ne suç kalıyor ne ruh ne peri ulan adamların içinde bulundukları binaya nükleer bomba attılar adamlar yine sağ kurtuldular bu kadarda saçma bir dizi işte.

Yani demek istedimki her gün dejavu yaşıyoruz bu günlük yaşantımızda da böyle.Artık kendimi hazır hissediyorum çok kolay film yapar senaryo yazabilirim.Tek beni şaşırtan film vardır o da testere...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordCambaz -- 9 Kasım 2007; 0:30:10 >

• Kendimi yorumlayayım

Haklısın
    İzlediğiniz En İyi TÜRK Filmi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.