Şimdi Ara

Yabancı misafiri İstanbul'da nereye götürmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
3.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konu ciddidir, dalga geçmek veya hava atma niyetim yok, İstanbulu iyi bilenlerden misafir ağırlayacak birine tavsiyede bulunlarını rica edeceğim.

Yurt dışından bir bayan arkadaşım yaklaşık 10 gün sonra perşembe gecesi gelecek ve pazartesi sabah 02:00'de dönecek. Onu memnun etmek için şimdiden planlar programlar yapmaya başladım.

Tarihi ve turistik yerler olarak nereye götürmeliyim sizce?

İlk gün evde kahvaltı yaptıktan sonra Yerbatan Sarnıcı ile Ayasofya'ya kesin gideceğiz. Hatun islamofobik olduğundan Sultahmet camiisini es geçiyorum, Topkapı sarayı da pek ilgisini çekmeyecektir zaten. Sultanahmet civarında öğleye yemeği için tarihi köfteci ve Dubb hint Lokantası dışında tavsiye edeceğiniz bir restoran var mı? Ardından Mısır Çarşısına geçsek diyorum.

İkinci gün Emirgan Sütiş'te kahvaltı yaptıktan sonra Ortaköy'den boğaz turu yapma niyetimiz var ama bir de saltanat kayığı denen bir olay varmış Dolmabahçe'den o daha mı iyi olur acaba?

Galata Kulesi ile Kız Kulesinde kesin yemek yiyeceğiz ama kahvaltı için mi öğle yemeği için yoksa akşamm yemeği için mi hangi daha uygun olur karar veremiyorum, sizin öneriniz ne olur?

Üçüncü gün akşam yemeği içinse Çiçek Pasajı veya Nevizade İmroz ya da Leb-i Derya veya 360 düşünüyorum, siz ne dersiniz?

Mekanlar dışında hatuna ilgi çekici gelebilecek etkinlik önerileriniz var mı? Semazen gösteresi gibi ilgi çekici değişik tür etkinlikler ne olabilir?

Son olarak hatunu eve yollarken nasıl bir hediye alsam?

• Neresi bilmem de planlarına bakarsak bu 3 gün bayağı pahalıya patlayacak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

Neresi bilmem de planlarına bakarsak bu 3 gün bayağı pahalıya patlayacak gibi

hatun 450 dolar uçak parası verip geliyor beni görmeye ben de ona 500 dolar harcarım ne olmuş yani :)
  • Nerden geliyo hacu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meaning Of Life

Nerden geliyo hacu

St. Petersburg
  • Sultan Ahmet Camii ye götür 2 rekat namaz kalsın geri memleketine gönder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul'da hangi üniversite?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzel mi bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona patronun kim olduğunu göster.
  • Kolay gelsin ikinizde iyi para harcayacakmışsınız umarım iyi bir gezersinizde o paralar boşa gitmez.
  • Fransız sokağında oturup bir şeyler içebilirsiniz gün içinde.
  • Tuzladaki muhteşem restoranlardan birisine götürebilirsin

Tuzla Balıkçısına gidip balık mezelerden yedir 10 çeşit felan meze geliyo balık demessin o kadar lezzetli
  • karıya götür
  • sonunda bişiler olur gibi geliyo.mutlu sonla biter.
  • Kadıköy'de midye-bira
    Tarihi yarımada ve sonrasında Northshield'da güzel bir bira.
    Galata köprüsünde balık
    Galata kulesinde kahve
    Nevizade falan tadı olmaz artık geç onları.

Şimdilik bunlar geldi aklıma.
  • islamafobikten sonrasını cidden okumadım, işim olmaz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.