Şimdi Ara

Yabancı diziye başlamak için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, şu ana kadar 1-2 dizi dışında yabancı dizileri hep parça parça izledim. Şimdiyse beni saracak her gün bir iki bölüm izleyeceğim bir diziye başlamak istiyorum.

Tamamen izlediğim diziler : Lost, Desp.Hous, Merlin şimdilik bu üçü geldi aklıma.
    Yarım yamalak izlediklerim(çoğu bölümünü): HIMYM, Two and a Half Men, The Big Bang Theory, Cold Case, CSI NY.
    Bir de ara ara baktıklarım oldu ama şu an anımsayamıyorum yazılırsa belirtirim.

Aradığım tür konusunda kararsızım açıkçası komedi ve polisiyeler ilgimi çeker ama farklı şeyleri de izlemek isterim macera vs gibi. Bilim kurgu-fantastik-savaş çok hoşlanmam. Dizi çok ilerlememiş olsa iyi olur ama abartmayayım da

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu arada izlemek için hangi siteleri tercih ettiğinizi yazarsanız da sevinirim.

Edit: İmla

Edit: Chuck'a başladım ilk sezondayım ve gayet iyi gidiyor, teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchiStudent -- 27 Ağustos 2013; 18:16:35 >

Kimi the Iceman #7

• Kesinlikle Chuck tam sana göre dizi.

Vikings # Prison Break # Misfits # Camp # Blue Mountain State # Breaking Bad # Fringe # Spartacus # OZ # The Big Bang Theory # Da Vinci's Demons #Band of Brorhers # Skins
  • @Puzzles Evet Chuck çok popüler ismini çok duydum ama konusunu vs bilmiyorum hiç. Bakacağım teşekkürler.
    @Emmanuel_Emenike Prison Break'i de izledim ara sıra ama pek sarmadı arada kaynadı. Vikings nasıl bir dizi?

Kimi the Iceman #7
  • Prison Break

Bu arada Sherlock filmlerini beğendim ama dizisi de aynı seviyede mi?

Kimi the Iceman #7
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar Adayı

Merhaba, şu ana kadar 1-2 dizi dışında yabancı dizileri hep parça parça izledim. Şimdiyse beni saracak her gün bir iki bölüm izleyeceğim bir diziye başlamak istiyorum.

Tamamen izlediğim diziler : Lost, Desp.Hous, Merlin şimdilik bu üçü geldi aklıma.
    Yarım yamalak izlediklerim(çoğu bölümünü): HIMYM, Two and a Half Men, The Big Bang Theory, Cold Case, CSI NY.
    Bir de ara ara baktıklarım oldu ama şu an anımsayamıyorum yazılırsa belirtirim.

Aradığım tür konusunda kararsızım açıkçası komedi ve polisiyeler ilgimi çeker ama farklı şeyleri de izlemek isterim macera vs gibi. Bilim kurgu-fantastik-savaş çok hoşlanmam. Dizi çok ilerlememiş olsa iyi olur ama abartmayayım da

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu arada izlemek için hangi siteleri tercih ettiğinizi yazarsanız da sevinirim.

Edit: İmla

Arkadaş, Chuck'ı önermiş. Konusunu sormuşsun, geçenlerde hem Chuck karakteri hem de diziyi kısaca anlatan bir mesaj yazmıştım, onu buraya kopyalıyorum.

*Karakterimiz olan Chuck'ın beynine bir bilgisayar indiriliyor. (Yani tam tanım bu olur mu emin değilim.) Bu bilgisayarın içinde de uluslararası suçlular var. (Bu suçluların tipleri, suçlarının ne olduğu ve bağlantıları vs.) Tabii Chuck, bilgisayara dönüştüğü için bu suçlularının peşine düşmeye başlıyor. (tabii yanında bir ekiple birlikte) Kısaca spoiler da vermeden tanımlayabileceğim Chuck karakteri bu şekilde. Dizinin geneliyle ilgili kısaca bahsetmek gerekirse dizi aksiyon, gerilim, romantizm ve komedinin birleştiği bir yapım. Benim çok beğendiğim dizilerden biri. Özellikle karakterlerin samimiyeti izleyici dizinin içine çekiyor. Bence bir an önce başla, güzel bir dizidir, pişman olmazsın.

Sherlock'u sormuşsun, o da güzel bir mini dizi. 6 bölümü var, başlarsan hemen biter zaten.

Prison Break izledim, sarmadı demişsin, açıkçası izlediğim en iyi dizilerden biridir. Bir şans daha ver derim.

Yarım yamalak izlediklerinden TBBT, HIMYM ve TAAHM'e devam etmeni öneririm. Bunun üzerine yine komedi dizisi olan New Girl ve Modern Family'i önerebilirim.

Önerilerim şimdilik bunlar, mesajında "komedi ve polisiyeler ilgimi çeker" demişsin, o yüzden izleyeceğin ilk dizi Chuck olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yabancı Dizi tavsiyesi lazım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sercann35 kullanıcısına yanıt
    Chuck pilot bölümü izledim az önce. Hoşuma gitti şimdilik.
    Yorum yapan herkese teşekkürler

Kimi the Iceman #7
  • Chuck
    Supernatural
    Dexter
    Walking Dead
    Breaking Bad
    OZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 20 Ağustos 2013; 18:43:38 >

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi
  • Ben 720p indirip, altyazıyı da kendim bulup öyle izliyorum.

Orijinalden alıntı: dertli adam

Ben 720p indirip, altyazıyı da kendim bulup öyle izliyorum.

Ben hiç internetten indirerek izlemediğim için yine siteden izledim. Yorucu olmuyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kimi the Iceman #7
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar Adayı

quote:

Orijinalden alıntı: dertli adam

Ben 720p indirip, altyazıyı da kendim bulup öyle izliyorum.

Ben hiç internetten indirerek izlemediğim için yine siteden izledim. Yorucu olmuyor mu?

Diğeri daha yorucu, onca reklamla felan uğraşmak. ABP var ama kurtarmıyor yine de reklam oluyor.

Sezonu paket olarak indiriyorum, altyazıyı da paket olarak indiriyorum. İsimleri de ayarladım mı (1 dakika anca sürüyor ayarlaması) altyazılar da otomatik hale geliyor. Yani bölümün adıyla altyazının adını aynı yapıyorum. Çok pratik ve tercih ettiğim bir yöntem. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sony PS4 500 GB Xbox One S 500 GB
  • Teen Wolf,True Blood,Dexter,24,Supernaturel.Önereceklerim bunlardır..
    *Teen Wolf birazcık ergence gelebilir,ama can sıkıntısından basladıgım ve cok sevdigim bir dizidir
  • Sons of Anarchy izle film tadında dizi nasıl bittiğini anlamazsın sezonların. Bunun yanında haraketli diziler izlemeni öneririm yeni başlayan biri olarak. Prison Break,Dexter,Vikings,Spartacus tarzı..

Kimi the Iceman #7
  • terminatör the sarah connor chronicles
    dexter
    shalemess
  • Başlangıç için hep kaliteli diziler söylenmiş. Onlarla başlarsan yabancı dizi serüvenin fazlasıyla uçucu olur. Önce az bilinen, mümkünse kısa ama kaliteli dizilerle, daha sonra popülerlere başlamanı tavsiye ederim.

Şayet uyarımı dinleyecek olursan My Mad Fat Diary tavsiye ederim, 6 bölümden ibaret. İkinci olarak Please Like Me, o da 6 bölüm.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.