Şimdi Ara

Yabancı Diziler ve Eşcinsellik (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yazarlarin büyük kısmı Netflix ‘e sinyal çakmış. Şimdi bakıyorum ZDF yapımı The Same Sky. Konu aslında ilgini çekiyor. Ve Netflix ortamında da veriliyor. Bu ZDF’nin mi Netflix’in mi oluyor?

    Öte taraftan konu hoşuma gitse de 3. bölüm itibariye izlemeyi bıraktım. Piyasada tek cermen dizi bu değil. Bana hormonsal error geldiği için bunu i.ne kovboylar olarak görüyorum. Düşünsenize bir bayan size sinyal çaksa bu hoşunuza gider ama hemcinsiniz olsa taciz hissedersiniz. Dolayısıyla bu durum hormonel olarak tedavi altına alınmalı. Ya da pasifse kestirsin. Zaten karşı türde taktıranı da gördük.

    Uzatmayayım, bence topluma normal göstermek istiyorlar, etrafınızda delikanlı gördüğünüz arkadaşlarınızdan akrabalarınızdan bu tarz yapımları uzak tutun, adam bana diyor ki house of cards izle çok güzel dizi, bu konuyu açtım o detaylar var diyor o zaman niye tavsiye ediyorsun birader dedim. Yani 10-20 yıl sonra kendi ailenizde delikanlı babayiğit diyeceğiniz yeğenleriniz vs topitop çıkarsa ahlanıp vahlanmanızın manası kalmaz. Achtung!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Burda saygı duyalım diyenler. Yakında ensest ilişki de toplumda var ne yapalım iki kişi razı ise bize soz dusmez diyecekler.

     Yabancı Diziler ve Eşcinsellik



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 29 Temmuz 2019; 16:31:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spartacus da abartılıydı baya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu daha çok eşcinselliğin doğuştan mı yoksa sonradan yönelim yoluyla kazanıldığına inanmakla alakalı bir durum. Dizilerde sıklıkla karşılaşmak beni de rahatsız ediyor ama şu an yapacak bir şey yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 29 Temmuz 2019; 13:51:7 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.