Şimdi Ara

yabancı dizi tavsiyesi güncel

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
10.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • spartacüs'ü bitirdim , süpernatural'inde son bölümünü izledim yeni bölümlerini bekliyorum .
    bana bunlar gibi aksiyon , fantastik savaş tarzı diziler önerin . ama en az 4-5 sezonu yayınlanmış olsun
    ŞİMDİDEN CEVAPLAR İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

arrow'un ilk sezonu fena değildi ama 2. sezonun başında direkt sogudum diziden . bu arada vikinklerin ilk sezonunu izledim . başka ne önerebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 22 Aralık 2013; 21:44:48 >
  • Da vinci's demons diyorum eğer Game of thrones başlamadıysanız başlayabilirsiniz Being humanda iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fusion.

Da vinci's demons diyorum eğer Game of thrones başlamadıysanız başlayabilirsiniz Being humanda iyidir

KAÇINCI SEZONLARI BUNLARIN
  • bilim kurgu izle fringe iyidir...

aksiyon ve savaş istiyosan battlestar galactica...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Da vinci's demons diyorum eğer Game of thrones başlamadıysanız başlayabilirsiniz Being humanda iyidir

KAÇINCI SEZONLARI BUNLARIN

da vinci's demons daha yeni başladı sayılır 5. bölüm yayınlandı en son, game of thrones 3. sezonda being human 3. sezon bitti
  • Aksiyon olarak chuck olabilir

Fantastik olarak the vampire diaries

savaş tarzı olarak the pacific olabilir ya da band of brothers
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

Aksiyon olarak chuck olabilir

Savaş olarak Unsere Mütter Unsere Vater sayılabilir. Mini Alman dizisidir.Psikolojik bir film.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yabancı Dizi Önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

Aksiyon olarak chuck olabilir

Savaş olarak Unsere Mütter Unsere Vater sayılabilir. Mini Alman dizisidir.Psikolojik bir film.

• Aradigin dizi nikita. Beğenecegine eminim. 3.sezon bitti.4e geçecek.

• Band of Brothers
  • Fantastik istiyorsan eski bi dizi önereyim Heroes belki izlemişsindir Savaş tarzı Vikings var ama henüz 1. Sezon bitti

• Aksiyon tarzı = Arrow ve The Walking Dead , savaş-tarih- entrika tarzı = Game Of Thrones ve Vikings
  • Game Of Thrones'a başladım arkadaşlar . dün gece 3 bölüm izledim şimdilik fena değil ama biraz daha hareketli olsa daha güzel olacak
  • Breaking bad izle önce sonra diğerlerini izlersin
  • savaş olarak unsere mütter unsere vateri tavsiye ederim 3 bölüm ama bir günde bitirirsin
  • Spartacus'ten sonra hepsi ağır ve sıkıcı gelebilir ama 'Breaking Bad' i mutlaka denemelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

Game Of Thrones'a başladım arkadaşlar . dün gece 3 bölüm izledim şimdilik fena değil ama biraz daha hareketli olsa daha güzel olacak

Zamanı gelince öyle hareketli şeyler olacak ki Bu diziyi anlayarak izlemelisin.Şu linki oku:http://22dakika.org/game-of-thrones-kim-neci/

İlk bölümdeki elemanların tanıtımı.Aile bağlarını,isimleri falan biraz bilirsen çok iyi anlarsın bilmezsen anlamadan geçersin hep.İlk bölümler bana çok karışık gelmişti
  • breaking bad izle gerisini görmez gözün
  • quote:

Da vinci's demons dizisinin bir solukta bütün sezonunu izledim.. gerçekten çok güzelmiş.. bu tarz tavsiye edebileceğiniz başka dizi varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutheyo

quote:

Da vinci's demons dizisinin bir solukta bütün sezonunu izledim.. gerçekten çok güzelmiş.. bu tarz tavsiye edebileceğiniz başka dizi varmı?

Bu tarz tarihi dizi olarak spartacus önerebilirim breaking bad heroes super natural the walking dead falanda çok iyidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.