Şimdi Ara

YABANCI DİZİ ÖNERİSİ OLAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • prison break'in etkisinden çıkaracak bir dizi izlemek istiyorum

• Spartacus
  • Breaking Bad
    Lost
  • THE WALKİNG DEAD
  • D. kullanıcısına yanıt
    Hocam dizide olağanüstülükler olsun istemiyorum bilim kurgudan uzak gerçekçi bir hikaye üzerinde dursun bu hikayede gerçekçi olsun prison break teki gibi mesela robert knepper tarzı adamlar olsun dizide :D çok mu şey istedim bilmiyorum :D
  • BrazzerstakiKelAdam kullanıcısına yanıt
    hocam lost un ilk bölümünü izledim ama pek sarmadı dedim ya prison break in etkisinden çıkaracak bir dizi istiyorum breaking bad i duyuyorum hiç denemedim biraz anlatırmısınız olaylar gerçekçi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepBrown

hocam lost un ilk bölümünü izledim ama pek sarmadı dedim ya prison break in etkisinden çıkaracak bir dizi istiyorum breaking bad i duyuyorum hiç denemedim biraz anlatırmısınız olaylar gerçekçi mi

Lost aslında iyi ama Breaking Bad de iyidir, ilk sezon biraz sıkıcı geçebilir ben bile iki üç hafta ara vermiştim diziye. İkinci sezonun ortalarından sonra tamamen açılıyo dizi. Dört ve beşinci sezonlara gelince efsane dersiniz artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yabancı dizi önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam dizide olağanüstülükler olsun istemiyorum bilim kurgudan uzak gerçekçi bir hikaye üzerinde dursun bu hikayede gerçekçi olsun prison break teki gibi mesela robert knepper tarzı adamlar olsun dizide :D çok mu şey istedim bilmiyorum :D

Oz'u izlemenizi önereyim o zaman...
  • True Detective
    Breaking Bad

bu ikisi baya gerçekçi onun haricinde Spartacus diziside çok iyi
  • BlackWalkeR B kullanıcısına yanıt
    prison break le kıyaslasanız hocam?
  • D. kullanıcısına yanıt
    hocam bu dizide biraz eski gibi geldi siz ne düşünüyorsunuz izlemelimiyim gerçekten
  • quote:

prison break le kıyaslasanız hocam?

dostum şöyle söyliyim true detective ile breaking bad ağır diziler yani prison break gibi sürekli hareket aksiyon istersen kesinlikle başlama derim spartacus dizisi hareketli aksiyonlu baya ama o istedigin gerçekçi öğeler çok yok gibi kalite olarakta prison break neredeyse hepsinden daha iyi gibi
  • quote:

hocam bu dizide biraz eski gibi geldi siz ne düşünüyorsunuz izlemelimiyim gerçekten

İzleyin pişman olmazsınız...
  • BlackWalkeR B kullanıcısına yanıt
    hocam ya hiçbiri uymuyor o zaman :D yani şunu anladım benim tam olarak istediğim prison break in yeni bölümlerinin yeni sezonlarının çıkması :D
  • D. kullanıcısına yanıt
    galiba en uygunu bu sizin önerdiğiniz dizi başlıyorum :D
  • Breaking Bad
    Lost
    OZ
    Better Call Saul(BB'yi bitirdikten sonra izlemenizi öneririm.)
  • _YeşilGiant kullanıcısına yanıt
    EFSANEDİR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.