Şimdi Ara

Yabancı dizi izlemeye hangi diziyle başladınız? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
0
Favori
6.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Supernatural. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırarım Boynuzunu İblis

Yabancı dizi izlemeye hangi diziyle başladınız?

+1 Ama ne yazık ki bunun tadını başka dizilerden alamadım. Senede 1 kez düzenli olarak bitiriyorum
  • Chuck halen final bolumunu izleyince gozum dolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • televizyonda how i met your mother görüyordum gördükçe izliyordum falan sonradan lan neden tamamını izlemeyeyim deyip ona baslamıstım ilk sezondan fakat bitmedi sonra dexter geldi o güzeldi baya
  • Kendi fikrim eskilere hiç girme derim kalite olarak gayet iyidir ama sıkıcı yönleri çoktur, günümüz olarak ''Supernatural- Dexter- Prison Break- American Horror Story- Lost''

Birde savaş tarzı önerebilirim ''Band of Brothers'' kendi içlerinde gayet kaliteli ve sıkıcı olmayan filmlerdir.
  • Lost ile başlamıştım
  • Çocukluğunuzda tv de seyrettiğiniz diziler var. Power Rangers vardır mesela. Çizgi film değil sonuçta. Sonra sayfa başında arkadaş vermiş Rosalinda ve türev dizileri zamanının en çok izlenen dizileriydi. Biz de nasiplendik tabii. Zeyna var, onu pek seyretmezdim gerçi. Onun erkek versiyonu olan Türkçe ismini hatırlamıyorum Beastmaster vardı. Bunu yazan yoktur sanırım. Ben de çok zor hatırladım çünkü. Sonra Alf var, Full House var. Kara şimşek var o daha eski. Ondan ziyade Viper'ı daha çok seyretmişimdir. A takımı var, Sabrina var. Var da var arkadaş. Ne günlermiş be. Daha yakın zamanda Peter Benchley's Amazon vardı. O diziyi baştan sona seyretmiştim sanırım tvde. Düzenli seyretmekten bahsedersek bu dizi diyebilirim.

Bilgisayarda seyretmeye Lost ile başladık ama o ayrı.
  • 2010 da The Walking Dead ile başlamıştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kobra takibi prison break

• How i met your mother
  • Lost ile başladım yanlış değilsem sonra Prison Break izledim
  • everybody hates chris ile başlamıştım bulsam yine izlicemde bulamıyorum
  • Kucuk ev..]

• Oz.

• Monk

• Her gün tv de yeni bölümü vardı bi ara Lost'un sürekli izliyordum.Ondan sonra Prison Break'ı gördüm tv de.Sonra onu açıp internetten izlemeye başladım.İnternette izlediğim ilk dizi Prison Break idi.Ama ondan önce tv de Lost seyrederdim.
  • lost'u tnt'de tr dublajlı izleyerek
  • Lostla basladim onuda yarida biraktim

• Heroes ya da Smallville olabilir. Ama ilk internetten Supernatural'i izlemişimdir.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.