Şimdi Ara

Yabancı dizi izlemeye hangi diziyle başladınız? (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
0
Favori
6.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lost'la başlayıp 3. sezondayken arkadaşın ''Prison Break izle'' demesiyle Lost'u yarıda bıraktım.Tabi ikiside efsane olsada Lost bi tık öndedir benim için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doctor Who yla başlamıştım. İlk izlediğim bölümde Empty Chil dı. O bölüm beni acayip bağladıydı, ne güzell bi şeymiş bu demiştim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabrina

• Married with children

• prison break
  • Gossip Girl

Tamam beyler vurmayın. Hem de e2de dublajlı izlemiştim. Ama o zamanlar ne tatlı gelirdi be. Dublajlı olmasına rağmen izlemekten çok keyif alırdım. Gossip Girl zaten 3.sezonun sonuna kadar gayet güzeldi bence
  • Lost

• ben chuck ile başlamıştım. çok iyi bir tercih olduğunu sonradan farkettim. orta karar bir dizi.. ne en iyilerden başlayıp seviye çok yüseltmişim ne de sıkıcı bir diziden başlayıp ilk diziden soğumuşum... başlamak için iyi bir tercih chuck...
  • Winchesterlar sağ olsun supernatural ile başladım.
  • Merlin
  • Prison Break Tv de görmüştüm sonradan netten tüm sezonları çekmiştim ailecek bağımlılık yapmıştı ve finalinde ailecek ağlıyacaktık
  • Ben cok dizi izlemeyen biriydim yabanci olsun turk olsun. Ondan sonra bir arkadasimin tavsiye etmesiyle shameless e izledim. İlk shameless ile basladim

• Henüz başlamadım.Kısmetse Lost yada Dexter ile başlamayı düşünüyorum.Bir ara Lost çılgınlığı vardı resmen , batı özentiliği olmasın diye izlemiyordum Yerli dizilerden de bir Kardeş Payı'nı izliyorum.
  • 24
  • How I Met Your Mother
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

Henüz başlamadım.Kısmetse Lost yada Dexter ile başlamayı düşünüyorum.Bir ara Lost çılgınlığı vardı resmen , batı özentiliği olmasın diye izlemiyordum Yerli dizilerden de bir Kardeş Payı'nı izliyorum.

Lostla başlayın hocam. Efsanedir
  • A Takımı ile başladım. Bir iki bölüm izleyeyim bakalım nasıl bir şeydi.
  • Arrow
  • Supernatural Her yerde vardı, izlememek ne mümkün
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.