Şimdi Ara

Yabancı dizi en iyi hangi siteden izlenir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
7.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bazı siteler buldum ama inanılır gibi değil Supernatural yok. Bende merak sardım Suparnatural 2 sezon bitirdim. Ama izlediğim yerin kalitesi kötü. Var mı tavsiye edebileceğiniz bir site diziwu hariç

• Dizipub
  • tazedizi.com

Yeni keşfettim. HD olarak yüklenmiş. Çok güzel bir site
  • Dizimag kapandigindan beri dizist

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • supernatural 3.sezonu 6 7 yıl öncesinde kaldı, artik hd olarak anca torrent.te bulabilirsin. hiçbir sitenin kapasitesinin o kadar geniş olması maalesef mümkün değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

supernatural 3.sezonu 6 7 yıl öncesinde kaldı, artik hd olarak anca torrent.te bulabilirsin. hiçbir sitenin kapasitesinin o kadar geniş olması maalesef mümkün değil

Hocam torrentte bulcamda alt yazı olarak bulunuyor mu torrentte ? Ne yazmak lazım Bu arada diğer yorumlar için teşekkür ederim.
  • Onlinedizi.co
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dizist diye site var oradan izliyorum ama filmifullizle buna da deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 54vane54

quote:

supernatural 3.sezonu 6 7 yıl öncesinde kaldı, artik hd olarak anca torrent.te bulabilirsin. hiçbir sitenin kapasitesinin o kadar geniş olması maalesef mümkün değil

Hocam torrentte bulcamda alt yazı olarak bulunuyor mu torrentte ? Ne yazmak lazım Bu arada diğer yorumlar için teşekkür ederim.

divxplanet.com
    turkcealtyazi.org
    altyazilari buralardan bulabilirsin
  • Torrent feat Divxplanet

Site olarak kesinlikle Dizipub
  • Onlinedizi.com da hd var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 54vane54

quote:

diziwu.com da supernatural hd olarak var
  • Dizipub iyidir.
  • Dizitvhd

• 54vane54 5 kullanıcısına yanıt
    bs player indir kendi buluyor altyazıyı
  • Dizipub
  • hornpub
  • dizist---- harika dizi
  • Torrent

• quote:

Orijinalden alıntı: brian heriot

Torrent

takip edilen dizi çok olunca hepsini ayrı ayrı indirmek,uyumlu altyazı bulmak uğraştırıcı oluyor.gerçi ydi kapandıktan sonra düzgün site bulamadım bende torrent / altyazı devam edicem ama hazır sitelerin kolaylığı es geçilmemeli.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.