Şimdi Ara

Ya Sonra ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Malumunuz Türk futbolunun 5 para etmeyen değerini 3 para etmez hale getiren olaylar silsilesi tüm hızıyla devam ediyor.

    Nasıl bir karar verilmesi gerektiği malum ancak nasıl bir karar alınacağının muallak olduğu bu dönem de yakın zamanda sona erecek. Ama asıl uzun sürecek nokta ise bu cezalar, küme düşürmeler vs. bittikten sonra ortaya çıkacak durumun nasıl algılanacağı.

    Olurda mahkemeye rağmen bazı takımlar küme düşmezlerse zaten olacak şeyler belli. Uzun sürecek bir kaos dönemine girilecek ve insanın babasına bile güvenmediği bir futbol dünyamız olacak. Dünya medyası zaten dalgasını geçip bizi Romanya liginden bile daha şaibeli olan güney amerika ligleri seviyesine indirecek.

    Ama olduda mahkeme çok net deliller verdi UEFA korkusuyla da TFF takımları küme düşürdü diyelim. Ancak şu ana kadar ki tutumlarını izledikten sonra ligler başlayınca bu TFF'ye ve şikeci takımları desteklediğini açıklayan diğer 17 takıma nasıl güveneceksiniz? Bu kadar büyük haberler ortaya çıktıktan sonra bile hiçbir şey olmamış gibi davranalım diyen insanların yönettiği - oynadığı bir ligi nasıl izleyeceksiniz?

    Ben şahsım adına kazandığımız maçtan sonra "acaba bize yattılar mı?" diye düşündüğümüz ya da kaybettiğimiz bi maçın ardından " bi oyuncumuz maçı mı sattı bu kadar da olmaz " diye üzüldüğümüz bir ligin ne önemi var ki onun şampiyonu olalım diye düşünüyorum.







  • Zaten bu travma ne olursa olsun uzun süre Türk Futbolunun üzerinden gitmez, özellikle eğer olurda malum takımlar küme düşerse şuan yönetimlerini savunan taraftarlar takımların uğradığı zararları görünce bu işlere takımları karıştıranların baş düşmanları olacaklardır.. Manevi kayıp yıllarca sürecektir bir leke gibi takımların anlında ama maddi kayıp tahmin bile edilemez sponsorlar reklamları geri çekip tazminat davaları açacak yayıncı kuruluş aynı şekilde zararını isteyecek, oyuncular gidecek bir yıllık süper lig gelirleri daha aklımıza gelmeyen onlarca madde ben sanmıyorumki şu kriz beklentisi olan ekonomik süreçte bir takım bunun altından kalksın...
    Tabi o takımlar alt ligdeyken Süper Lig seyirci çekemeyecek ve diğer kulüplerde maddi krize gireceklerdir.. Türk futbolunun en az beş senesi kriz içinde geçecektir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.