Şimdi Ara

Ya hacı şu ölüm kafamı çok kurcalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir sonuç var ve bu sonuç sanki her şeyi değersiz kılıyor lan!
    yahu istediğin kadar zenginlikte yaşa fark etmez sonuç itibarıyla ölüyorsun. Sabancı da ölüyor, bende. Sonra hepsi burada kalıyor.

edit : ya bak öyle hayatın anlamını çözmüş ergen triplerinde değilim.
    fakat, bir gün öleceğiz ve hepsi bitecek. sen de bende aynı yaşta öldük diyelim ee ne farkımız var hacı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I am Egemen -- 23 Mayıs 2015; 3:19:45 >

• Bide şöyle düşün;
    Sen aslında hiç varolmadın?
  • Aradaki fark şu ;

Sen hayatı yaşamadan ölüyon,o hayatı yaşayıp ölüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkselEsEs

Aradaki fark şu ;

yahu bak biraz daha konunun derinliklerine in.
    yaşayarak ölmek meselesi falan bunları geç, diyorum ki yaşasan da bitiyor. BİTİYOR! bittikten sonra o zaman ne anlamı var?
    Ben dertliysem öldükten sonra bitiyor sen dertsiz zenginsen öldükten sonra yine bitiyor.
  • Bir dahaki sefere kralsin be oglum

• quote:

Orijinalden alıntı: I am Egemen

quote:

Aradaki fark şu ;

yaşayarak ölmek meselesi falan bunları geç, diyorum ki yaşasan da bitiyor. BİTİYOR! bittikten sonra o zaman ne anlamı var?
    Ben dertliysem öldükten sonra bitiyor sen dertsiz zenginsen öldükten sonra yine bitiyor.

Aynen kardeşim dünyada belkide milyonlarca yıldır insanlar doğuyor ve ölüyor bir düzenin sıradan bir parçasıyız gibi aslında ne bileyim pek bir numaramız yok gibi. Çok düşününce insan mala bağlıyor ama ya fazla takmamak gerek.

Bu arada üstteki arkadaş çok derinlere inmiş ve banlanmış galiba .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Hastalık Çok Uzadı Ya
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayatın anlamı şudur.
    Son nefes vermeden önce hayatının nasıl geçtiğini söylemektir.
    Bazıları "çok iyidi" der
    Bazılarıda "b*k gibiydi" der.

• quote:

quote:

Aradaki fark şu ;

aynen ya ölüp gidiyoız

aga bu bence senin benim gibi insanların içine yerleştirilmiş bi program kod. aynı şeyleri düşünen en az 15 20 kişi daha buldum bu forumda benim gibi. muhtemelen asosyal ve hayattan zevk alamayan birisin :D

ve doğrusun da. ölüm insanların edebi adaletidir.

düşünsene hadi biz asosyaliz kız arkadaşımız arkadaşlarımız yok hayatı eğlenerek siteyerek zevk alarak yaşayamıyoruz fakat hepimiz ölecez işte. biz karnımızı doyurup kafamızı koyacak yastığımız varken daha iyilerini istiyoruz, bizdende kötü durumda olan var ama onlarda ölcek.

sonuç olarak muhteşem bi adalet sistemi, ölecek olmak.

küçükken hep korkardım. şimdi ise ölümün dünyadaki en muhteşem en harika şey olduğunu anladım.

ölümümü merakla bekliyorum.

ölümden korkan ve çekinen insanlar yeterince mutluluk ve rahatlığa ulaşmış insanlar oluo. onlardan farkımız bu :) bence yine de güzel bişi, ölüm gerçeğinin mutluluklarını bitireceklerini düşünmeleri de onları kemiriyor zaten. bizi kemiren ise ölecez ama yaşayamıyoruz olayı :)

ölecez sonuçta dediğin gibi o kadar güzel bi his ki herkesin ölecek olması oooh geberin geberelim hep birlikte ne güzelll bişi be

• quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

quote:

quote:

Aradaki fark şu ;

aynen ya ölüp gidiyoız

aga bu bence senin benim gibi insanların içine yerleştirilmiş bi program kod. aynı şeyleri düşünen en az 15 20 kişi daha buldum bu forumda benim gibi. muhtemelen asosyal ve hayattan zevk alamayan birisin :D

ve doğrusun da. ölüm insanların edebi adaletidir.

düşünsene hadi biz asosyaliz kız arkadaşımız arkadaşlarımız yok hayatı eğlenerek siteyerek zevk alarak yaşayamıyoruz fakat hepimiz ölecez işte. biz karnımızı doyurup kafamızı koyacak yastığımız varken daha iyilerini istiyoruz, bizdende kötü durumda olan var ama onlarda ölcek.

küçükken hep korkardım. şimdi ise ölümün dünyadaki en muhteşem en harika şey olduğunu anladım.

ölümümü merakla bekliyorum.

ölümden korkan ve çekinen insanlar yeterince mutluluk ve rahatlığa ulaşmış insanlar oluo. onlardan farkımız bu :) bence yine de güzel bişi, ölüm gerçeğinin mutluluklarını bitireceklerini düşünmeleri de onları kemiriyor zaten. bizi kemiren ise ölecez ama yaşayamıyoruz olayı :)

ölecez sonuçta dediğin gibi o kadar güzel bi his ki herkesin ölecek olması oooh geberin geberelim hep birlikte ne güzelll bişi be

işte bu söze katılmamak elde değil. Ölüm, hiç bir insanı bırak canlıyı tanımaz hacı, istersen dünyayı bırak 100 milyar tane yıldızın olsun, gezegenin olsun ama öleceksin.

• I am Egemen kullanıcısına yanıt
    benim tek kurtuluş kapı mbu gerçekten..

5 yıldır aşık oldugum kızın instagramına twitterina bakıyorum.. nasıl da hayatı yaşıyor dolu dolu mutlu mutlu arkadaşlarıyla, ailesiyle.. o kadar özeniyum ki.. keşke kader beni doğal olarak onun hayatına koysaydı.. ama olmıcanı biliyorum. o kadar despot biriyiim ki..

onlarda mutlu hayatlarında ölümü istemeyecekler.. bende mutsuz hayatımda ölümü kolluyorum.. intihar eden insanlar için de ölüm bir kaçış yolu..

ne desem bilemiyorum.. keşke herkes mutlu olsaydı. fakat herşey dünyada nötrdür... asıl sorun birileri birşeyleri fazlaca almaya başlayınca başlar.. birieri kendine +100 mutlluuk yaratır.. sonuç olarak birilerinden -100 mutluluk gitmelidir... bu mutltluk açlık, yalnızlık olarak insanlardan alınır.. dan bilderizan denen adam bunun en açık örneğidir.. para bi şekilde onu bulmuştur.. o para, dünyadaki altının karşılığıdır. altın ise normalde herkesindir, herkesi 0 kabul eder. ama o altın karşılığıundaki para o adamda oldugu sürece, birileri onun yaşadıdüğı lüksün negatifini yaşamak zorundadır.

senin yediğin fazladan yemekler yüzünden birileri bir iki gün fazladan aç kalmak zorundadır.

senin yaşadığın yalnızlık sayesinde birileri iki kampüste iki farklı kızı kandırırp hayalleriyle oynayabilir.

birileri naif olmalıdır, birileri çakal, çıkarlı.

dünya her zaman herşeyi dengeleyecek şekilşde hareket eder.. fakat en sonda .. ölüm.. herşeyi 0 lar.. herkesi eşit statüye getirir. ölüm. anlamsız bi vücut torbası. anlamsız , hücreleri ölmüş ölü ağırlık. ölüm. firavunundan tut krallarına padişahlarına yöneticilerine fakirinden tut zenginine senden tut bana .. herşeye ölü..

• Ölüm var Ahiret var akıllı olun ulan.
  • 1-2 yıl önce bende çok korkardım ölümden. Bu boktan dünyada sonsuza kadar yaşadığını düşünsene ? Çekilecek çile değil. İyi ki ölüm var .
  • arada sırada benim de aklıma geliyor varya çok merak ediyorum ne olacak acaba hepimiz yaşayacağız belki bugün belki yarın
  • Allah başka dert vermesin kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastmustaine

Ölüm var Ahiret var akıllı olun ulan.

la önceden söylesenize şunları. off
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.