Şimdi Ara

Ya delirmiş yada maçı izlemiyorsunuz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar herkes kafasından uyduruyor yok topla oynamadık yok top bıze gelmedı asıl top bızdeydı toplan oynama % delerıne bakarsanız en cok bız oynamısın %58 + hırvatlar 8 pozısyon buldu oda bızım hatalarımıs defans hatalarıylan tabı bırazda sans yok basın dıyormus mıstık guc fln urı gellerı gorduk herkes ovuyodu ısvıcre kazancak dedı al noldu kapak yanı herkes turkıyeyı hor goruyo yabancıları kasdedıyorum bızde boyle gormeye baslamısız aslında ne kadar guclu defansımız var farkında degılsınız bız kac tane gol kacırdık sadece bızım forvetler orta saha defansa yardım etmıyor adamlar ılerıde kalmıyo dırek gerı cekılıp ılerı gıdıyo ben bakıyorum 4-5 kısı adamların yarı sahasında top bızım yarı sahamızda bune dır

• Kusura bakma ama 3 maçta da rakiplerimiz bizden daha iyi top oynadı, daha çok pozisyon üretti ancak kendi beceriksizlikleri ve bizim becerikliliğimizin kurbanı oldular. Şanslıydık, hem de fazlasıyla, bu inkar edilemez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

Kusura bakma ama 3 maçta da rakiplerimiz bizden daha iyi top oynadı, daha çok pozisyon üretti ancak kendi beceriksizlikleri ve bizim becerikliliğimizin kurbanı oldular. Şanslıydık, hem de fazlasıyla, bu inkar edilemez.

evet dogru dıyorsun sımdı tuncay arda yok herkes bısı fınalde goruyo nasıl olcak hırvatıstenı yendık dıye almanyayımı yenıcez sence yanlısmı
  • Forum, Milli Takımı çok şanslı bulanlar ve çok azimli bulanlar olarak ikiye ayrılıyor.
  • Şanslıyiz

Tunruvada en kotu futbolu biz oynuyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Satriykon

arkadaslar herkes kafasından uyduruyor yok topla oynamadık yok top bıze gelmedı asıl top bızdeydı toplan oynama % delerıne bakarsanız en cok bız oynamısın %58 + hırvatlar 8 pozısyon buldu oda bızım hatalarımıs defans hatalarıylan tabı bırazda sans yok basın dıyormus mıstık guc fln urı gellerı gorduk herkes ovuyodu ısvıcre kazancak dedı al noldu kapak yanı herkes turkıyeyı hor goruyo yabancıları kasdedıyorum bızde boyle gormeye baslamısız aslında ne kadar guclu defansımız var farkında degılsınız bız kac tane gol kacırdık sadece bızım forvetler orta saha defansa yardım etmıyor adamlar ılerıde kalmıyo dırek gerı cekılıp ılerı gıdıyo ben bakıyorum 4-5 kısı adamların yarı sahasında top bızım yarı sahamızda bune dır

Dediklerinie canı gönülden katılıyorum. 119 . dakikada rüştü o hatayı yapmasa eminim herkez dengede bir maç oldu almanyayı yenen hırvatlara karşı başa baş oynadık hatta cömertce pozisyon harcadık diyecekti. Keşke o golü yemesydikte direk 0-0 penaltılara gitseydi maç o zaman herşey çok daha farklı olacaktı veya maçta hamit o pası nihata atabilseydi veya kaçırdıklarımızı gole çevirebilseydik.

• hep aynı şeyi sormak durumunda kalıyorum neden biz şanslıyız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Delirmişiz

isviçre maçına iyi başladık 15 dk sonra ısviçreyı ızedık ikinci yarı volkanın kurtardıgı pozisyon dan sonra maç kırıldı... son 15 dk gene biz oynadık...

Çek maçında...son 15 dk oynadık....

Hırvatta 120 dk pozisyona giremedik...pozisyona girmeyen takıma iyi oynadı diyemezsin...

İyi Mücadele ettik...
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan

hep aynı şeyi sormak durumunda kalıyorum neden biz şanslıyız

Bende sana soru sorayım. Niye sabrın sonu selametdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 22 Haziran 2008; 10:57:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaGNuM1

Delirmişiz

isviçre maçına iyi başladık 15 dk sonra ısviçreyı ızedık ikinci yarı volkanın kurtardıgı pozisyon dan sonra maç kırıldı... son 15 dk gene biz oynadık...

Hırvatta 120 dk pozisyona giremedik...pozisyona girmeyen takıma iyi oynadı diyemezsin...

İyi Mücadele ettik...

hırvat maçının uzatmalrdaki 30 dakkasını bidaha izle istersen ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan

quote:

Orjinalden alıntı: MaGNuM1

Delirmişiz

İyi Mücadele ettik...

hırvat maçının uzatmalrdaki 30 dakkasını bidaha izle istersen ..

120 dakkada pozisyonumuz varmı kardeşş...onu söyle bana bana defansta pas yapsa nolcak ...
    tamam hırvatistanda iyi oynamadı belki ama adamların %99 gol poziyonu kaçtı...

sormuşsun peki niye şans bizim yanımızda diye

Allah-ü Teala

• adam diyo pozısyona gıremedım zuha orta acılan onların kale sahasının ıcınde kac posızyonumuz oldu macı ızle ole yorum yap
  • bizim sorunumun planlı bır saha içi organızasyonumuzun olmayısı. Hep bireysel bakıyoruz. Ama adamlar(ornegın hırvatlar) hucuma cıkarken napıcaklarını calısmıslar ve fazla efor da sarfetmıyorlar. Biz boyle yaparak yeteneklerımızı kullanamıyoruz.
  • yav heycadandan maça bakamaynalar var galiba izlemeden yorum yapıyolar..

- şans hakedenin yanında olur arkadaşlar .. yoksa bizim millet her turnuvada dua eder neden her turnuvada yarı finale çımıyoz.. hatta neden son 15 sene hariç tüm avrupa takımlarından 5-6 yiyip geri geliyoduk..

suudi arabistan neden bikere bile dünya kupasında gruplardan çıkamadı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 22 Haziran 2008; 11:34:03 >
  • Hırvat maçında tek düzgün pozisyon hamit nihata geçirebilse o pozisyon olacaktı uzatmalarda hırvatlardan iyi oynadığımız bir gerçek ama onların girdikleri pozisyonlar daha netti kesinlikle
    Zaten Semih golü attığı anda bitmişti herşey maç bizimdi maç boyunca onun ötesinde bişi sergilemediğimizde açık hırvatlara göre
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

Şanslıyiz

Yok artk çüşşşş

Fransa'yı Polonya'yı falan ne çabuk unuttun ya. Fransa falan mahalle takımı gibi oynadılar biraz hollanda maçında hareketli oynadılar o kadar...

İsveç mesela Yunanistan mesela Allah aşkına komiklik yapma

• quote:

Şanslıyiz

+1 şanslıyız
  • Şanslıyız.
    Ama gol yediğimiz zaman sanki 15 sene aynı takımda forma giymiş gibi oynuyo oyuncular
  • sanslı falan degılız.bılegımızın hakkıyla mucadele ede ede buralara kadar geldık.
  • quote:

Şanslıyiz

tamam fatih terimi sevmiyor olabilirsin ama sahada kendini yırtan futbolcularımıza ayıp olmuyor mu? bu şans dediğin şey neden sadece bize oluyor, bir biz mi dua ediyoruz. bu istemekle, çok istemekle ilgili olan bir şey. dün hollanda uzatmalarda yenik duruma düştüğünde ümidini yitirdi, biz ise son düdüğe kadar sakatlanma pahasına bastırıyoruz. mesela %100 inanırsan devamlı düşeş atabilirsin, biraz matrix in konusuna girdik ama bunun bir açıklaması olmalı değil mi. bu tür şeylerin üzerinde araştırmalar devam ediyor ve benim de başıma çok kez geldi.
    bu arada en kötü futbolu biz oynuyoruz demişsin, herhalde sadece türkiyenin maçlarını izliyorsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.