Şimdi Ara

Ya da gerçekten seviyor muyum?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya da gerçekten seviyor muyum? Sevmek de değişik bir iş zaten. Neye ilgim var benim? Ne yapmak istiyorum? Sevmek ha, makarna mı kebap mı desem, kebabı seçerim. Peki neden? Ulaşılmaz olduğu için mi? Bozuk ülkemdeki et fiyatlarının çok yüksek olması ve yılda belki 1–2 kere et yememizden dolayı mı? Eğer makarnanın ve kebabın toplumdaki fiyatları, dünyadaki fiyatları ve yerleri değişseydi, gene kebabı mı seçerdim? Tat dediğin nedir ki, domates ve peynir karışımının da güzel bir tadı var fakat hangisi en güzeli? En güzeli, en ulaşılmaz belirliyor sanırım. Dopaminle ilgili bir olay olabilir, her olay için farklı dopamin reseptörleri varsa ve o olayı yapmadığımızda, gerçekleştirmediğimizde, dopamin reseptörlerimiz çoğalıyor ve bundan dolayı olayı gerçekleştirirken salgıladığımız dopamin miktarı artıyor akabinde de aldığımız zevk daha fazla oluyor. Sevmek ile ilgili görüşlerim bunlar, en güzel duygunun bile bu kadar soğuk bir mantıkla oluşması çok kötü. Ne bekliyordum ki? Yaşadığımız evren bile soğuk mantığın soğuk kolları arasında sıkışmış, rengârenk beyinleri bekliyor. Ters etki..

En sevdiğim noktalama işareti, virgül. Neden mi? cümlenin istediğiniz tarafından tutup, uçsuz bucaksız yönlere çekebiliyorsunuz. İhtiyaçlarımı karşıladığı için mi virgülü çok seviyorum? Her yemek ihtiyacımı karşılıyor, doymak. Hayır, bir hata yaptım gene aynı konuya geldim, çelişkinin ilk basamağına adım attım. Güzel zevk, fazla dopamin, ulaşılmazlık, eylemi az yapmak, yapamamak. Amaç daha güzel bir zevk ve doymak, iki kıstas var. Diğerlerinin yetkisi sadece birini karşılıyor, ama köfte öyle mi?

Evet, çok pahalı.

• Hayır yani neye göre daha az önce kulaklığımı sardığı bu gece de misafirliğe bu kadar çok güzel olacak ama yanında olacağım diye düşünüyorum ama bu sefer kesin olarak ne zaman bitecek bu film izlemek için tıklayın haberi yok ama insan bekliyor işte gerçek hayatta sizi özleyen insanlardır ve evimde incinirsin ki ben bile kendimi zor bir gün olsun istiyorum ama olmuyor işte yarın sabah uyandığımda yaşamaktan önce onun gelmesiydi aklına geleni yaptığım içindir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigdasy

Etin kilosu 23 TL ikende 1 danayı yerdim Etin kilosu 43 lira ikende 1 danayı yerim

Paran varsa beni bile yersin tabi peki parası olmayan ne yapacak ?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.