Şimdi Ara

Çok mezun mu var bana mı öyle geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten ben araftayım mezun için ama beni çok geriyor bu kadar mezun olması birde potansiyel olarak iyi kendimin bu sıralamayı hak etmediğini düşünüyorum (MSÜ 13K YKS 75K) ama iyi vakıflara gidecek kadar durumumuz iyi çok şükür ne yapmalıyım sizce? (Hedefim 15k yapıp Bilkent Ceng Burssuzdu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Her sene mezun sayısı katlanarak artıyor. 3 sene önce ben girdiğimde şu ankinin yarısı kadar vardı mezun. Artık üniversite sınavının raconu bu olmuş en az 1 defa bırakıyor herkes. Etrafımda ilk senesinde bir yere giden kalmadı mutlaka 1 sene mezun alayı, bu forum da öyle zaten. Malum forumun baş tacı 5 kere mezuna bırakan Uruk. Adamdan ilham kaynağı diye bahsediyorlar, izinden gidenler de 3-4 defa mezuna bırakmış kişiler
  • Banada öyle gibi geliyor

• jiijii kullanıcısına yanıt
    değil mi bana da sıralamalarımda. daha üst bir yer gelebilir gibi geliyor

• Her seneki olay. Sürekli bir yığılma oluyor, olmaya da devam edecek ancak mezun sayısı en az dert edilmesi gereken konu bence şu an. Seneye sınav nasıl bir formatta olacak, konular tam olarak işlenecek mi? Bunlar açıkçası daha önemli konular.
  • Her sene mezun sayısı katlanarak artıyor. 3 sene önce ben girdiğimde şu ankinin yarısı kadar vardı mezun. Artık üniversite sınavının raconu bu olmuş en az 1 defa bırakıyor herkes. Etrafımda ilk senesinde bir yere giden kalmadı mutlaka 1 sene mezun alayı, bu forum da öyle zaten. Malum forumun baş tacı 5 kere mezuna bırakan Uruk. Adamdan ilham kaynağı diye bahsediyorlar, izinden gidenler de 3-4 defa mezuna bırakmış kişiler
  • COTW C kullanıcısına yanıt
    Mezuna kalicam diyenlerin yarısı bir bakmissin gidiyor ama bu sene değişik bir yıldı ben de gidebilirim gitmeyebilirim de

• jiijii kullanıcısına yanıt
    Başka bir yıl olsa kesin kalırdım, ancak bu kadar belirsizlik arasında kararsızım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aberrant Warden kullanıcısına yanıt
    Bir sus be kardeşim her yerde mezunlara sallıyorsun. Gençliğimizden senelerimizden oluyoruz bir de senin gibi boş adamların lafını çekiyoruz kanser gibisiniz.
  • beceriksiz kertenkele kullanıcısına yanıt
    El üstünde mi tutmamızı isterdin
    Sanki kafasına silah dayamışlar gençliğimizden oluyoruz demiş bir de...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğrudur hocam

sen ümitsiz vakasın hocam takıl kafana göre
  • beceriksiz kertenkele kullanıcısına yanıt
    Valla ben ilk senemden derece yapıp gittim seneye de mezun olacağım, dönemdaşım olup hala mezuna bırakanlar var onlar dururken ümitsiz vaka ben oluyorsam dünyanın çivisi çıkmış
    oglum sen nasıl bir yalancısın utanmadan elimizde veri olmasına ragmen google da aratamayacakmışız da yalanın ortaya cıkmayacakmış gibi acık acık yalan soyluyorsun. 3 sene oncesine kıyasla mezuna kalanların sayısı TAM 3 KAT ARTMIS :ASD:Sd 3 sene once üniversite sınavına basvuran aday sayısı 2 milyon 265 bin, bu sene üni sınavına basvuran aday sayısı 2 milyon 380bin yani 115bin kişi artmıs sadece. 12. sınıf olup sınava girnelerin sayısı artmadı hala aynı ve 1 milyon civarında yani mezunlar 115bin kisi artmıs gelmis burda 3 kat arttı diyor 12. sınıf olup sınava girneler 3 yıl once de 1 milyon civarındaydı bu sene de 1 milyon civarında zaten. sınava girenlerin yarısı 3 yıl once de mezunlardı bu sene de mezunlar. 12ler 1 milyon civarında olduguna gore ve sınava giren kişi sayısı 3 yılda 110bin kişi arttıgına gore mezunlar 110k artmıs 1,3 milyon mezun 110k arttıgında 3 KAT ARTMIS MI OLUYOR yoksa %9 artmıs mı oluyor ? gelmis burda sanki 3 yıl once sınava 1 milyon kisi giriyodu da simdi 3 kar artıp 3 milyon olmus gibi konusuyo cahil seni :)

SENİ ÇOK SIK GÖRÜYORUM HA BİRE SAL LI YORSUN DİGGAD ED

Bu kadar kibir insanı yorar. Bu yolları geçtiğinize ve sınava gireceklere bir faydanız olmadığına göre size tavsiyem kendinize bir hayat edinin ve hala emek gösteren adaylara saygısızlık etmeyi bırakın.
  • Hocam her sene aynı muabbet hatta her snee 3 milyon kisi girecek diyorlar ve ben de inanmiyordum ve nitekim oype oldu
    Fakat bu sene cidden baya kalacak var gibi cunki etrafimda ilk 100 girecek kisi ilk bine ancak girdi ilk bine girecek kisi ilk 10 bine girdi felan bu sen e cok acayip bir sey oldu yani bu sefer hakli olabilirler gercekten baya mezun olacak ve hepsi hard olacak gibi

• Kal lutfen

• cafcafzee kullanıcısına yanıt
    İşsiz değilim birader ben üniversiteliyim oturup tek tek bunları hesaplamadım etrafımda gördüklerimi söylüyorum
    Sen bu kafayla daha çok mezuna bırakırsın boş vakit bol anlaşılan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.