Şimdi Ara

Ya bu kadar konu, nası yetişecek YGS-LYS'ye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar ben 11. sınıfım ve acayip tırsıyorum ygs lysden. Konular çok fazla, yetiştiremeyeceğim gibi geliyor. Bir plana da uyum sağlayamıyorum, sadece haftanın her günü farklı derslere çalışıyorum. Konular her zaman okul sınavlarının son anına birikiyor. YGS LYS'de sorumlu olmadığımız derslere çalışmaktan mühim olan konulara gereken dikkati veremiyorum. Almancayı düzelteyim derken, kimya düşüyor. Kimyayı düzeltirken denemelerdeki puanlar düşüyor. Denemelere çalışınca almanca düşüyor.. Bu böyle devam ediyor. YGS konularına zaten hiç bakamıyorum, bu yüzden de denemelerden yüksek puan yapamıyorum. Ne yapacağım şaşırdım vallahi. Resmen ruhen ve bedenen çökmüş durumdayım. Sizin uyguladığınız ve sizin düşmemenizi sağlayan bir plan falan varsa bana da söyleyin yardım edin. Gerçekten çok kötü durumdayım yahu.

Bu durumda olupta öss de hedefini gerçekleştiren birisi var mı onu da merak ediyorum, büyük ihtimalle ben tırtladım. Hedefimi biraz nah tuttururum gibi geliyo. Şu halime bak, cidden çökmüşüm hafız ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Bemol Kerim -- 7 Nisan 2010; 21:10:36 >

• Her şey bu yaz başlayacak, şimdilik okulu bırakma. Seneye okul sınavlarında kolaylık yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wasell
    Her şey bu yaz başlayacak, şimdilik okulu bırakma. Seneye okul sınavlarında kolaylık yaparlar.

Herşey son sene belli oluyor. Şimdiden endişelenme. Rahat rahat derslerini tamamla. Yeteri kadar bil hepsini sorun olmaz o zaman. Bir de gelecek sene için psikolojik olarak alıştır kendini.
  • Şunun çok iyi farkında ol:

Hala yeterli zamanın var ve yeterli çalışmayla başarabilirsin. Bu yazı ve lise 4 ü çok iyi değerlendir. Muhtemelen son sınıfta dersaneye de gideceksin. Sakın olaki, umutsuzluğa düşüpte okulla dersane gitmiyor deme. Herşey senin elinde. Başarılar...
  • Bizim zamanımızda matematikte konuları erken bitirp limit ve türev vermişti dersane, baştan sona, ve çok faydasını görmüştüm bunun ÖSS yılında
  • Olum daha önünde ne kadar zaman var yat şimdi sonra calısırsın
    Saka bi yana da , yazı bos gecme mesela geometriyi ve mat 1 i bitir.Ondan sonra cok rahatlarsın lise 4 e basladıgında da hergün düzenli birkaç saat calısırsan kazanırsın.Ben de diyordum ulan daha okulda 3 tane sınavı halledemiyoruz 4 yıllık konuyu nasıl halledicez diye , ama hiç öyle değil dershanede konular tek tek anlatılcak sana zaten.Sen de gidip soru çözceksin o kadar akılda kalıyor baslarda zor olsa da sonradan aslında össyi kazanmanın basit oldugunu görürsün.Yeterki son sene günde 5 saatini össye ayır ve bu yaz da mat 1 ve geometriyi bitirmeye bak.Ben aptallık edip calısmadım yazın falan simdi cok sıkıntısını cekiyorum , pişman olmamak için bu sene calısabildiğin kadar calıs , çünkü istediğin olmazsa 1 sene daha calısacaksın ?

• Geçen sene sene başında ökaryot prokaryot ayrımını bilmiyordum, biyolojiden nefret ederdim. Fakat şimdi full çıkarabilirim lysde, yazı çok iyi değerlendirdim. Tıpı hedefliyorum, düşün artık. Her şey son sene belli oluyor. Yarış son düzlükte kazanılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS'YE 1 HAFTA KALA NE YAPMALI?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaz tatilinde feni bitir. Herbirine 1 ay versen bile çok rahat bitirirsin 12. sınıfta çok rahat edersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walkerx -- 10 Nisan 2010; 12:31:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.