Şimdi Ara

YA ARKADAŞLAR BIR YARDIM EDIN YA GÖZÜNÜ SEVİYİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DÜN PCYE FORMAT ATTIM HİC PCYE FORMAT ATMADAN ONCE INTERNETTE GEZINIRKEN SAYFALAR DONUYOR youtubeden vidolar ızlıyınce kasma oluyur kasıyor yani takılma felan yok kasma oluyor ne yapıcam bılemeedım yaw 3 gun once format atmıştım olmadı gene dün gene format attım gene olmadı avast antürüs programı kullanıyorum zaten format atttıgımda hıc bır program yuklemedım sadece ses kartı driver ve avast anti vürüs programını yükledım başka yok yaw google chrome donuyor firefoxla donuyor kasıyor ne yapacagımı bilemedım anasını satayım

• Denetim masası aygıt yöneticisinden yüklenmeyen sürücüleri kontrol edin. Büyük ihtimal ekran kartı sürücüleri yüklenmemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MOHER

Denetim masası aygıt yöneticisinden yüklenmeyen sürücüleri kontrol edin. Büyük ihtimal ekran kartı sürücüleri yüklenmemiş.

http://hizliresim.com/vZl8qR hocam buyrun sız bakın ben fazla anlamıyorum ekran kartı sürüleri felan goremedım
  • Görüntü bagdastiricilarinda olur sürücüler.

Muhtemelen driver eksikliklerinden dolayı yapıyor.ozellikle ekran kartı.

Leptopun modelini soyle driverlerine bakayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

Görüntü bagdastiricilarinda olur sürücüler.

Muhtemelen driver eksikliklerinden dolayı yapıyor.ozellikle ekran kartı.

Leptopun modelini soyle driverlerine bakayım.

hocam görüntü bağdaştırıcısında sadece bu var ATI Mobility Radeon HD 2400 XT (Microsoft Corporation WDDM 1.1) ekran kartı sanırım bu ?
  • Orda yazmasına bakma. Sen leptopun sitesine gir işletim sistemini modelini felan seç indir driverlerini ve kur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ya Allah Aşkına Bir Yardım Edin
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.