Şimdi Ara

ya anlamıyorum bu adminleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aldığım uyarı nedenlerine bakın birisi konu dışına "türkiyede ilk kareografi yapan takım" diye konu açmak diğeri de o gün forumda bi hack muhabbeti dönüyodu onunla alakalı swf paylaşmak(küfürlü).
    ve aldığım uzaklatırma toplam 1 ay

deli olacam ya millet küfür eder vs. 7 gün alır ben yanlış yere konu açtım diye 15 gün alırım.

• Yeni üye olan arkadaşların en çok bu duruma düşme sebebidir. Yönetimin bu konuya bir el atması lazım yeni bir üye yanlış yere konu açıyor ise onu sadece hangi bölümlere hangi konuların açılacağına dahi üyeleri uyarmalı. Tek seferde 15 gün uzaklaştırmayı hiç iyi karşılamıyorum açıkçası.
  • 1 Nisan'da üye olmuşsun yeni hesap aç çok bağımlıysan konu dışına, zor bir şey sanki.. Her ban yiyen gelip burada ağlıyor yeter biz de sıkıldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pachelbel's Canon -- 3 Temmuz 2012; 12:01:14 >
  • bende yanlış yere konu açtım diye konu dışından 15 gün uzaklaştırma aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olivier17

bende yanlış yere konu açtım diye konu dışından 15 gün uzaklaştırma aldım

İlk vukuatınız değilse gayet normal 15 gün ben de aldım 15 gün ama haklılardı yanlış yere konu açmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HurtLocker

quote:

İlk vukuatınız değilse gayet normal 15 gün ben de aldım 15 gün ama haklılardı yanlış yere konu açmak.

Hayır ilk vukuatım , daha 1 haziranda üye oldum ilk kez yanlış yere konu açtım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HurtLocker

quote:

Hayır ilk vukuatım , daha 1 haziranda üye oldum ilk kez yanlış yere konu açtım

O zaman adminleri konuya bekliyoruz ufaktan bir açıklama yapılırsa seviniriz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.