Yardımcı hakemler bu maça 0 oynasa gerek bu kadar saçma ofsaytlar görmedim. 2 takımada verdikleri ofsaytların alakası yoktu bütün pozisyonları kestiler
Ofsaytı geçtim ben, daha maçın başında Sabri yardımcıya "bi s..tir git yaaa" dedi duyacağı şekilde. Sonra bayrağı kaldırmış indirmiş farketmiyor
Bu korkak hakemler varken bu ligin tadı çıkmaz. Aydınus iyi yönetti demişsinde maçın başında başlıyacaktı sarı kartlara çok geç kaldı. Kart vermemek için elinden geleni yaptı ama son dakikada patladı o da. Emre Aşık atılmayıp Emre B. ve Sabri atılmalıydı kesin.
quote:
Orjinalden alıntı: ozwizard7
direk skor oynamışlar 0-0
valla ofsayt ofsayt değil her pozisyon barak kalktı
fırat aydınus bence çok iyi yönetti son dk de emre aşık'a verdiği kırmızı haksızdı belki de santcis'in semihi silkelemesine kart verilebilirdi! sonuna kadar savunurum aydınusu çok iyiydi bence ...
y.hakemler çok korktular her pozisyon mu ofsayt olur!!
Sence selçuk'u atması lazımdı. Aydınus sertliğe izin verince saha karıştı futbolcular birbirine girdi. Kısacası o kadar da iyi yönetmedi
quote:
Orjinalden alıntı: DephroN
quote:
Orjinalden alıntı: ozwizard7
direk skor oynamışlar 0-0
valla ofsayt ofsayt değil her pozisyon barak kalktı
fırat aydınus bence çok iyi yönetti son dk de emre aşık'a verdiği kırmızı haksızdı belki de santcis'in semihi silkelemesine kart verilebilirdi! sonuna kadar savunurum aydınusu çok iyiydi bence ...
y.hakemler çok korktular her pozisyon mu ofsayt olur!!
Bence selçuk'u atması lazımdı. Aydınus sertliğe izin verince saha karıştı futbolcular birbirine girdi. Kısacası o kadar da iyi yönetmedi
Bence yazacaktım
İyiki Baros'un ilk yarıdaki kafası dışarı çıktı, o pozisyon gol olsaydı kıyamet kopardı valla.
quote:
Orjinalden alıntı: Alp
İyiki Baros'un ilk yarıdaki kafası dışarı çıktı, o pozisyon gol olsaydı kıyamet kopardı valla.
Hakem zaten biraz bekleyip sonucu görse bayrağı kaldırmasına gerek kalmıyacaktı ama riske atmak istemedi