Şimdi Ara

Y G S CİLER BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YGS ye az kaldı Heyecan dorukta e haliyle stres de var sizde nasıl durumlar

• hedef hangi bölüm
  • ulan ösym gibi........
    siteleri çöktü yine nerde gireceğime bakamadım daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: _rayman_

ulan ösym gibi........
    siteleri çöktü yine nerde gireceğime bakamadım daha

Harbiden bakamadık bir türlü.
  • Merak etme öğrenirsin rahat ol !
  • ygs geldi çattı ben hala çalışacağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zetharos

ygs geldi çattı ben hala çalışacağım..

Aynen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B E Y L E R :d [S
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende hazırlanıyorumda r önemli olan LYS sınavı bunu yapıp da lys yi yapamayan açıkta kalır söylim.Dershanede örnegini çok verdiler bize mesela ygs de 20 binlerden lys ile2 binlere yerleşenleri gösterdiler yani ygs ye çalışmamış arkadaşlar hala şansınız var barajı geç lys yi iyi yap inanın yerleşirsiniz. Ben çalıştım çalışıyorumda 10 gündür saldım gidiyor .d heycan yapmak istemiyorum ondan rahat takılmaya calısıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprn-yldrm -- 19 Mart 2012; 19:59:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprn-yldrm

Bende hazırlanıyorumda r önemli olan LYS sınavı bunu yapıp da lys yi yapamayan açıkta kalır söylim.Dershanede örnegini çok verdiler bize mesela ygs de 20 binlerden lys ile2 binlere yerleşenleri gösterdiler yani ygs ye çalışmamış arkadaşlar hala şansınız var barajı geç lys yi iyi yap inanın yerleşirsiniz. Ben çalıştım çalışıyorumda 10 gündür saldım gidiyor .d heycan yapmak istemiyorum ondan rahat takılmaya calısıyorum.

Ben de olmazsa seneye diyip rahatlıyorum
  • beyler 370-400 arası puan yapıyorum

coğrafya türkçe ve biyolojim kötü sizce 10 günde bunlara nasıl verimli çalışabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slithreen

beyler 370-400 arası puan yapıyorum

coğrafya türkçe ve biyolojim kötü sizce 10 günde bunlara nasıl verimli çalışabilirim

hepsinden genel bir test bul mutlaka çözümlü olsun çok derinlere girme ki kafan karışmasın çok stres yapma olacağı kadar artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: mummy_07

quote:

hepsinden genel bir test bul mutlaka çözümlü olsun çok derinlere girme ki kafan karışmasın çok stres yapma olacağı kadar artık

türkçeyi 1 haftada halledersin ya paragraf testi günde 60 tane bir oturuşta çözmeye alış yanındada dil bilgisi ve çok da konu yok yani bide fillimsiler filan deilde sözcük türleri ,yazım yanlışları, ses bilgisi gibi kesin çıkcak konulara bak halledersin. buarada 400 puan yapıon öpte alınına koy bu puanı be yapamıyanlar da var .d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprn-yldrm -- 19 Mart 2012; 20:08:11 >

• Bu arada okul puanları da azalıyor diyorlar var mı bilgisi olan

Slithreen mümkünse birine tam çalış son 3 gün hiç bakma .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Lymon* -- 19 Mart 2012; 20:08:31 >
  • 10 günde günde netimi 90'dan 120 ye çıkarmaya çalışacağım bir nevi rekor denemesi 120 veya üstü yaparsam foruma koyarım
  • quote:

quote:

Bende hazırlanıyorumda r önemli olan LYS sınavı bunu yapıp da lys yi yapamayan açıkta kalır söylim.Dershanede örnegini çok verdiler bize mesela ygs de 20 binlerden lys ile2 binlere yerleşenleri gösterdiler yani ygs ye çalışmamış arkadaşlar hala şansınız var barajı geç lys yi iyi yap inanın yerleşirsiniz. Ben çalıştım çalışıyorumda 10 gündür saldım gidiyor .d heycan yapmak istemiyorum ondan rahat takılmaya calısıyorum.

Ben de olmazsa seneye diyip rahatlıyorum

Bende Lys var daha diyip rahatlıyorum. Lys ye yaklaşınca seneye derim artık .d

• Lys için acayip bir program hazırlayıp düzgün çalışırsak inş. güzel bir yer tutar
  • Su son hafta 120 neti gördüm bir tm öğrencisi için yeterli bence 420 civarı puan geliyor hedefim 9 eylül hukuk

• quote:

Orijinalden alıntı: Schwarz!

Su son hafta 120 neti gördüm bir tm öğrencisi için yeterli bence 420 civarı puan geliyor hedefim 9 eylül hukuk

inş kazanırsın
  • quote:

quote:

quote:

türkçeyi 1 haftada halledersin ya paragraf testi günde 60 tane bir oturuşta çözmeye alış yanındada dil bilgisi ve çok da konu yok yani bide fillimsiler filan deilde sözcük türleri ,yazım yanlışları, ses bilgisi gibi kesin çıkcak konulara bak halledersin. buarada 400 puan yapıon öpte alınına koy bu puanı be yapamıyanlar da var .d

öylede bana en az 420 lazim bakalim neler yapicaz su son gunlerde
    @mummy07 hocam paragraf iyi sıkıntı dil bilgisinde sizce hangi konular kesin çıkar blrde son 3 gün çalışma demişsiniz son 7 gün bio ve kimya çalışıcam rehberlikçi dedi

• Kendi okulumda giriyorum. Ailecek rahatız.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.