Şimdi Ara

::::: __Y A R I Ş M A__S O N U Ç L A N D I__::::: (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
1
Favori
59.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

::::: __Y A R I Ş M A__S O N U Ç L A N D I__:::::

(En Son Oy Tarihi: 22.1.2011)
Giriş
  • Ben infiniti fx35 Düşünüyorum 2.El Galeriden Bu Yuzden Malesef Para Kalmıyor Dostum Yukarda,Bıyerlerdesın ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: shot_gun

Yaa arkadaşlar, her arabanın çekici bir tarafı vardır. Kimsinin fiyatı düşüktür, kiminin inanılmaz konforu. Grande punto'nun ise inanılmaz fiyat/performans oranı var. Ve bence bu dünya da ekonomi denilen şey de budur ; Fiyat/performans oranı. Evet GP çok güzel çizgilere ve donanıma sahip. Ancak kendisinden kat ve kat daha pahalı bir bmw den bırakın da kalite olarak biraz geride dursun. (gerçi çok geride değil ayrıca)
    Bu yüzden insanların GP yu sevip ona oy vermelerini garip karşılamayın hiç.

Birde en kalabalık üye grande punto takımında var deniliyor?? Ve bu yüzden de civcivx'in kazanması normal deniliyor. Peki neden en kalabalık takım GP hiç düşündünüz mü ? Çünkü gerçekten güzel, sportif ve en iyi fiyat/performans oranına sahip arabalardan birisi de o yüzden.

Bazı arkadaşlar 33 milyar para bile vermiş gp ye.Bu mu fiyat /performans dediğin?

• turkalogy şu clionun bagajdan resim koysana bi. merak ettim lpg takınca bagaj ne kadar kaldı. benim arkadaşta taktırsammı deyip duruyo ama bagajı kaybederim diyor. nasıl iyi oluyomu lpgli clio hb?
  • "alysentr" tebrikler çok hoş bir araç, ayrıca pm attım cevabını bekliyorum
  • oyum @alysentr
    bu arada punto arayı açmış gidiyo
  • la bilsem benim arabamıda koyardımm

2006 twinport astram var
  • alysentr aracı üzerine çok emek ve para harcamış oyum alysentr a
  • quote:

Orjinalden alıntı: shoparr_

zaten bu grandeye antipati doğmuş varsın doğsun en çok oyu aldı ya millet beğense de vermez artıkaman eğlenmek muhabbet kurmak için yapıldı kasmayın bnce.grande haketmedi haketti kim ne kazanır arkadaşlar bu topiği grandeyi eleştiri topiğine çevirmeyin.açın bi topic punto bi işe yaramaz deyin test ettim inceledim bunları bunları gördüm deyin bizde tartışalım..kolaylıklar

Zaten farkındaysan, daha önce Punto topiklerinde muhalafet yapanların çoğu burada da çıktı ortaya Bu kadar da olmaz artık diyecem, yani o kadar arabanın katıldığı bir güzellik yarışması topiği bu ve burada bile tutamadılar kendilerini. Bir arabadan bu kadar nefret ettiren bir ruh haline sahip olmak nasıl bişey acaba. Hem , hem de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 12 Haziran 2006; 22:53:31 >

• asilx için yanlış şeyler düşünüyormuşum.. bazen gelip topice dostane tawırlarla bişiler söylerdi,way be kardeşliğe bak derdim.. meğersem bi farkı yokmuş.. nese,gülüp geçelim,ben arabamdan acayip memnunum,werdiğim 33.000 ytlyi sonuna kadar hakeden bi araba.. ben keyfini çıkarırım,işte o kadar! herkese kazasız belasız cezasız sürüşler
  • ARACI "0" KM Mİ ALDINIZ?
    SOL ÖN ÇAMURLUKTA BOYA OLMADIĞINA EMİN MİSİN?
    BENCE DE BOYA VAR...

quote:

Orjinalden alıntı: nadirgurece

quote:

Orjinalden alıntı: dire depeche

şahini tek geçerim(kapılar da boyalı galiba)

yok kapılar orjinal "0" boya herşeyiyle ORJİNAL araba daha boya yüzü görmedi sadece sübap ayarı karbüratör ayarı yapıldı ama normal tamirci deil işten anlayan BALIKESİR'DE autotuning yerleri var sanayi bölgesinde.bide unutmadan enjeksiyonlu olmayan her türlü şahin doğan ve kartal tipi araçlarla kapışırım bu araba 4X2 nissan jeep'le LPG'li doğan SLX harcadı boru deil SLX

• Arkadaşlar güzel tartışmalar olmustur diye girdim bunlar karşıma çıktı , okumdan hızlı hızlı geçtim , eğer devam ederesen baştan sona tartışmalara az da olsa karışan bütün kişiler ceza alıcaktır. Lütfen dikkat .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gkhn_

Arkadaşlar güzel tartışmalar olmustur diye girdim bunlar karşıma çıktı , okumdan hızlı hızlı geçtim , eğer devam ederesen baştan sona tartışmalara az da olsa karışan bütün kişiler ceza alıcaktır. Lütfen dikkat .

arkadaşlar ekran kartım bozuldu,şu an zor durumdayım ilgilenemiyorum, serkes de çıkmak zorunda kaldı.fırsat yaratmayın kendinize

Gkhn_ bir yandan da izliyordum nereye kadar devam edecekler diye.ekranı kıpırdatmadan.

eğer mesajlar temizlendikten sonra yine devam ederse birileri,anketi silip isimlerini deşifre edeceğim.
  • gkhn_,
    dediğin gibi,bende güzel ve tatlı atışmalar olmuştur diye girdim ama ortalık karışmış.

böyle bir şey olacağı baştan belliydi aslında.çünkü bu forumdaki insanların çoğu arabalarını kullanmıyor, arabaları onları kullanıyor. araba dediğiniz ennihayetinde bir "mal"dır.ve senin kullandığın sana zevk verir,onun kullandığı ona.benim arabamdan zevk almam ve sevmem karşımdaki kişinin arabasının kötü olduğu ve bir işe yaramadığı anlamına gelmez.umarım uzamaz bu olay ve bu basit ve eğlenceli yarışma tatlılık ile sonlanır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre.

quote:

Orjinalden alıntı: Gkhn_

Arkadaşlar güzel tartışmalar olmustur diye girdim bunlar karşıma çıktı , okumdan hızlı hızlı geçtim , eğer devam ederesen baştan sona tartışmalara az da olsa karışan bütün kişiler ceza alıcaktır. Lütfen dikkat .

arkadaşlar ekran kartım bozuldu,şu an zor durumdayım ilgilenemiyorum, serkes de çıkmak zorunda kaldı.fırsat yaratmayın kendinize

Gkhn_ bir yandan da izliyordum nereye kadar devam edecekler diye.ekranı kıpırdatmadan.

eğer mesajlar temizlendikten sonra yine devam ederse birileri,anketi silip isimlerini deşifre edeceğim.

bence tartışmaları izleyip sonunda da ceza ile tehdit etmektense bazı arkadaşları başında uyarmayı denemeliydiniz arkadaşlar.kimse kusura bakmasın ama bazen haksızılık ediosunuz bizlere.kimse kukla değil.bn her cvbımda kendimi tutamadan yapılan provakasyonlara olabildiğince düzgün cvplar verirken hep tartışmanın gerekszliği anlamsızlığı konusunda uyarılar yapıp ortamı yumuşatma çabasındayken bazı arkadaşlar ısrarla vurup kaçmayı yeğlediler.bu arkadaşları uyarmanız durumunda zaten sorun çıkmıcaktır emin olabilirsiniz.hiç te geç değil zaten.kimseyle polemiğe girmek istemiyorum.ancak rahatsız oldum tehditler ve tarzdan..aynı fikirde olmaya bilirsin ama bnce durum bu

• Bu forumdaki bazı arkadaşlar yüzünden bu tip şeyler bir türlü gitmiyor. Bana göre; yöneticilerin arkadaşlık ortamı olsun, herkes keyif alsın diye düzenlediği ufak bir yarışma yüzünden çok sevdiğimiz bir çok arkadaşımız birbirine girdi. Ne gerek vardı ki bu kadar gerilmeye? Artık kimse birbirini alttan almak istemiyor. Sürekli tartışmak, kavga etmek istiyor..

Bu arada, biliyorum Gkhn_ bayağıdır yöneticilik yaptığından dolayı milleti sadece uyarmaktan bıktı ve ceza verip kurtulmak istiyor. Ama her kavgada birilerinin ceza alması, döverek çocuk yetiştirmek gibi sakıncalıdır diye düşünüyorum.

Herkese iyi forumlar, iyi eğlenceler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shoparr_

bence tartışmaları izleyip sonunda da ceza ile tehdit etmektense bazı arkadaşları başında uyarmayı denemeliydiniz arkadaşlar.kimse kusura bakmasın ama bazen haksızılık ediosunuz bizlere.kimse kukla değil.bn her cvbımda kendimi tutamadan yapılan provakasyonlara olabildiğince düzgün cvplar verirken hep tartışmanın gerekszliği anlamsızlığı konusunda uyarılar yapıp ortamı yumuşatma çabasındayken bazı arkadaşlar ısrarla vurup kaçmayı yeğlediler.bu arkadaşları uyarmanız durumunda zaten sorun çıkmıcaktır emin olabilirsiniz.hiç te geç değil zaten.kimseyle polemiğe girmek istemiyorum.ancak rahatsız oldum tehditler ve tarzdan..aynı fikirde olmaya bilirsin ama bnce durum bu

burası normal bir topik değil..

sizin önerilerinizle açıldı.ve sorun çıkmayacağına dair sen de kendi adına garanti verdin.

ve topiğin başına yazmışız sorun çıkmaması için.ben o zaman da uyardım sizleri bu konu da.

ama bir de bakıyorum ki sanki hiçbirşey denmemiş gibi gereksiz bir tartışma içine girilmiş.

üstelik serkes bir ara uyarı da yapmış.

daha ne yapalım tek tek herkese pm mi atalım..

ben burada bu cümleleri kuruyorsam bu da tartışanların suçu.

belki bu başka topikte olsa bu kadar önemsemem,ama burada DİKKAT EDELİM,UZATMAYALIM.

• quote:

Orjinalden alıntı: emre.

ve sorun çıkmayacağına dair sen de kendi adına garanti verdin.

daha ne yapalım tek tek herkese pm mi atalım..

ben burada bu cümleleri kuruyorsam bu da tartışanların suçu.

DİKKAT EDELİM,UZATMAYALIM.

-şu büyük harfle yazdığını kaç kere yazdım bi bilsen.
    -kendi adıma söz verdim ve tuttum okursan görürsün dostum.tartışmanın uzamaması için elimden geleni yaptım ama bazı durumlarda da susmamız beklemezdi.
    -herkese pm atmaya gerek yoktu objektif bi şekilde okunursa pm atılacaklar belliydi.bu bn de olabilirim bu senn düşüncene bağlıdır.ama bnm içim rahat.
    -tartışanların suçu olduğu bi gerçek ama bahsettiğim tehditkar ve rahatsız edici tarzı kendime yakıştıramıorum yani bana da gelen o lafları üstüme alındığımda bi yanlışlık var diyorum kendi kendime.bence eleştirilmek kötü bişi değildir yöneticilerde eleştirlebilir bn bunu gayet medeni bi şekilde yaptım tarzımı az çok bilirsin.pm atarım sana bazı durumlarda da.keşke buseferde atsaydım bi el at die ama sen izliomuşsun bizi üstlerden biyerde.uzatmak istemem elbet bi temizleme işlemi ile yarışmayı toparlarsanız ii olabilir.okudun mu bilmiorum ama.bazı arkadaşların postlarını ve cvpları okursan demek istediğimi daha iyi anlıcaksın inan.kolaylıklar

• @Ozdamar Verdim Oyumu
  • bu yarışma için karşılıksız emek harcadık,üyeler keyifli vakit geçirsin diye
    dediğim gibi defalarca uyardık,
    sonra yine dediğim gibi eğer tartışmalı mesajları silmeye rağmen bazıları devam ederse,kimse kırılmayacak olacak olur dedim.
    bu tehdidimde haklı olduğumu düşünüyorum..çünkü bu mesaj önce uyarıdır,sonra tehdittir.ayrıca çözümdür.
    zaten temizlik yapmak da gerek ama dediğim gibi ekran kartı sorunumdan dolayı ilgilenemiyorum.
    artık devam etmez zaten heralde bu kadar mesajdan dolayı.

konumuza dönelim...

birşey soracağım sizlere;

bu yarışı yarı finalli yapsaydık daha mı iyi olurdu.yoksa gereksiz mi olurdu.şimdi aklıma geldi zaten.
  • şu an tam 1 gün oldu ve 230 farklı kişiden oy görüyorum.

otomobil topiğine ne kadar katılım varmış böyle.ki hepsi de oy kullanmamıştır.

helal olsun..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.