Şimdi Ara

XVID Çeririminde Ses Kayması??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dvb-s karttan progdvb ile kaydettiğim video ları xvid ya da başka formata çevirirken ses görüntüyü bir kaç sn geriden takkip ediyor, nerede ise denemediğim program kalmadı bazıları hata veriyor bazıları böyle yapıyor.. adobe piremier pro yu bile indirdim(bu hiç işe yaramadı).. bir çözüm yöntemi bilen var mıdır?

• İlginç. aynı proglamla kaydettiğim hemen hemen tüm videoları (mpeg2 formatı) sorunsuzca DviX'e (hem Xvid, hem de DviX video codecleriyle) çevirdim bugüne kadar. Genelde Auto Gordion Knot kullanıyorum. Bir iki kere görüntü ve ses hızlanmış olarak çevirdi; onları da AVS ile sorunsuzca dönüştürebildim. Dr. DivX'te de sorun çıkmadı.
    Kullandığımız program aynı, formatlar aynı...sende sorun çıkması, aklıma yüklü codeclerinle ilgili bir sorun olabileceğini getiriyor ama bilemem tabi yine de....

Bu arada Adobe Premiere'in kullanım alanı, videoları Xvid'e dönüştürmek üzerine değildir. Tamam, geçenlerde bu programı ben önerdim bir topicte ama asıl kullanım amacı videoları düzenlemek ve efektler vermek. Kaldı ki, bende ProgDVB ile kaydedilmiş mpeg2 kayıtlarını tanımazken (codeclerden kaynaklanıyor olabilir), diğer mpeg2 dosyalarıyla sorunsuzca çalışabiliyor. ProgDVB ile kaydedilmiş videoların Xvid'e dönüştürülmüş haliyle de sorunsuz çalışıyor.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldshark -- 21 Aralık 2006; 18:58:36 >

• aynıs ben de oluyodu bi ara guordian knot muydu neydi öyle bi programla çevirirken oluyordu...
    sonra elmdeki codec pack'i kaldırıp yenisini yükledim sorun halloldu...
  • benim en sevdiğim programlar alive video converter, alive mp4 converter, ultra mp4 converter...
    alive video converter bu mukemmel program hata veriyor, diğerleri sesleri kaydırıyor, en son ultra mp4 converteri denedim divx codecle 480*360 res. ve 1500 kbps ile çok güzel görüntü elde ettim.. ses yine kaydı.. auto gordian knot programını ise hiç sevmedim küçük boyutlu bir video yu bile dönüştürmesi hayli zaman alıyor...
    acronisle ilk yedeklediğim haline gerigetirecem, codecleri yeniden yüklüyecem bakalım işe yarayacak mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: seasoul
    acronisle ilk yedeklediğim haline gerigetirecem, codecleri yeniden yüklüyecem bakalım işe yarayacak mı?

bunu yaptım, değişik codeclerle de denedim fayda yok... yok mu bilgisi olan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    görüntü ve seste kayma sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.