Şimdi Ara

xteink x3 inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Hem type c şarj girişi olan hem de biraz daha büyük olan X4 modelini düşünebilirsiniz hocam, kindle da kullanıyorum, genelde sendtokindle ile kitapları yüklüyorum ona da. Xteink cihazlarda çıkarılabilir hafıza kartı var ya da doğrudan wifi üzerinden dosya yüklenebiliyor.

Sırf sosyal medya kullanımımı azaltmak için almıştım cihazı. İki günde Kılıçların Fırtınası kitabı bitmelik oldu neredeyse. Sürekli el altında olması okuma oranımı çok arttırdı açıkçası

X4 modelinde şarj girişi type c

Yakında duyurulan x4 pro modelinde ekran aydınlatması da bulunduğu söyleniyor.

X3 ve X4 modelleri boyut karşılaştırması

xteink x3  inceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18.Bayezid -- 28 Haziran 2026; 13:3:29 >

• MrtAltg M kullanıcısına yanıt

Yurtdışından bir tanıdığa getirtebilirsiniz hocam, geçtiğimiz günlerde sarı sitede stoklu satış yapan birini görmüştüm x4 modelini

xteink x3  inceleme

Set içeriği:

Xteink X3

Pogo Pin şarj kablosu

Şeffaf Kılıf

Kapaklı Suni Deri Kılıf

Aydınlatma Lambası

Ekran Koruyucu

2 adet Magsafe mıknatıs

Usb kart Okuyucu

32 gb Xteink marka microsd kart

3.7 inc ekran boyutu ile Cihaz inanılmaz hafif, 58 gr, elinizde tuttuğunuzu anlamıyorsunuz bile. X4 modeline göre daha küçük olması sayesinde telefon arkasına rahatlıkla sığıyor. Benim telefonumda (s24 ultra) magsafe bulunmuyor, telefon kılıfındaki mıknatıs da yukarıda kaldığı için tam tutunmuyor lakin magsafe bulunan iphone modelleri ile kullanımı çok rahat.

Hangi kitabı kaç sayfa, ne kadar süre veya sayfa okuma hızı, günün bölümleri ya da haftanın günlerindeki okuma oranları gibi detayları gösteren bir okuma istatistiği ekranı da mevcut.

xteink x3  inceleme

xteink x3  inceleme

Sağ ve sol yanlardaki tuşlardan ya da ekranın sağ altındaki tuş takımında ileri geri hareketi, Sol alttaki tuş takımından seçim ve geri işlevini yerine getirebiliyorsunuz.

Kullanmaya başladığımda İlk farkettiğim şey yazılımının hantallığı oldu. Sağ Sol tuşlarına bastıktan neredeyse 1 sn sonra hareket ediyordu. Youtube üzerinden bakarak crossink yükledim. Hem kendi işletim sistemi hem de crossink Türkçe karakter destekliyor.

Crossink ile cihaz çok daha akıcı çalışıyor. Wifi üzerinden elektronik kitap ve fotoğraflarınızı kolayca yollayabiliyorsunuz, kart okuyucu ile de yüklenebiliyor kitaplar.

Kart içine oluşturduğunuz sleep isimli klasöre istediğiniz görselleri yükleyerek uyku modunda ekran koruyucu olarak kullanabiliyorsunuz.

xteink x3  inceleme

Dahili Ekran aydınlatması olmaması nedeniyle karanlık ortamda ya da gece kullanılamıyor bu nedenle set içerisinden usb ile şarj olan ve sıcak ve soğuk olarak iki tonda aydınlatma yapabilen lamba çıkıyor.

Lamba üzerindeki klip ile cihaza tutturarak ya da üzerine takıp çıkarılabilen ve magsafe e tutunan plaka ile bağlayıp kullanılabiliyor.

Haricinde gün içinde e ink teknolojisi sayesinde çok keskin bir görüntü elde ediyorsunuz.

xteink x3  inceleme

xteink x3  inceleme

xteink x3  inceleme

Kindle Voyage ile boyut karşılaştırması

xteink x3  inceleme

xteink x3  inceleme

xteink x3  inceleme

xteink x3  inceleme

xteink x3  inceleme

xteink x3  inceleme

xteink x3  inceleme

xteink x3  inceleme

xteink x3  inceleme

Artıları

Hafiflik

Tek el ile kullanabilme

32 gb kart desteği

Eksileri

Kutu içeriğinde tempered glass bir ekran koruyucu olmalıydı

Yazılımı hantal

Type C yerine pogo pin şarj kullanılması

Ekran aydınlatması olmaması

Ürün ülkemizde satışa çıktı.

Toparlayacak olursak;

Fiziksel kitaplara hayran biri olarak evde kendi kitaplığım var ve yıllardır da kindle kullanan birisiyim.

Kendimce kitap ciltliyor ve hayran olduğum serilerin nadir basımlarını topluyorum ama bu cihaz son yıllardaki okuma oranımı fazlasıyla arttırdı, kullanılabilirliği gerçekten üst seviye.

xteink x3  inceleme

REKLAM DEĞİL KENDİ CİHAZIMIN İNCELEMESİDİR❗️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18.Bayezid -- 2 Temmuz 2026; 10:13:35 >

Teşekkürler hocam

• Hayırlı olsun iyi okumalar dileyelim. Elimdeki Kobo Clara dan daha ufak bir cihaz arayışındayken gördüm. Lakin Pogo bağlantısı biraz sıkıntılı diye düşünmeye itti beni. Belki kısa vadede sıkıntı olacak bir şey değil açıkcası. Kullanıcısı olarak düşüncelerini bilmek isterim tabi bu konuda. @18.Bayezid

XBox GT : MrtAltg
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncellendi
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.