Şimdi Ara

XS Taşınabilir Disk 320 GB nasıldır? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
1
Favori
19.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • XS marka 2.5" 400gb modeli için vatanda Axess ve world kredi kartlarına %8 indirim ve 5 taksit var. Bu kartlara 119 $ + kdv

quote:

Orjinalden alıntı: serjohn

arkadaşın birtanesi 119 usd+kdv demiş. ben şimdi baktım vatanın internet sitesinden 129usd+kdv diyor. acaba kampanya mı vardı yoksa arkadaş yanlış mı gördü?

quote:

sagol arkadaşım. ben de bugun bursa vatandan alabilirim gitmeden önce sana soriyim istiyorum. peşin parayla aldıgımız zaman ne kadar indirim oluyor biliyormusun?
  • İçindeki hdd samsung performası ile ilgili benim yaptığım test sonuçları var ilk sayfada onlara bir göz at istersen. Performans bakımından oldukça iyi. Görünüm olarak da incelemek istersen arkadaşların çektiği fotolar var ilk sayfada oldukça ince ve çık bir tasarıma sahip ürün kesinlikle kaçırma bence

quote:

dünden beri baya araştırdım fiyat performans bakımından en iyisi bu 400 gb lık. ürün hakkında fazla bir bilgim yok ama içini samsung yapıyormuş galiba.

XS Taşınabilir Disk 320 GB nasıldır?

quote:

Orjinalden alıntı: kaansa

fotolardan ilk başta çok beğenmemiştim ama ürünü elime alınca farkı gördüm, kesinlikle fotolardan daha iyi gerçeği, benim yaptığım hd tune programı testinde sonuç aşağıdaki şekilde çıktı

XS Taşınabilir Disk 320 GB nasıldır?

• arkadaşlar bugun vatan dan 400 gb lık xs yi 169 ytl ye aldım. yalnız kapasitesine baktıgımda 372 gb yazıyo toplamda. sizce bu normal mi?

quote:

arkadaşlar bugun vatan dan 400 gb lık xs yi 169 ytl ye aldım. yalnız kapasitesine baktıgımda 372 gb yazıyo toplamda. sizce bu normal mi?

quote:

verdiginiz bigilerden dolayı teşekkür ediyorm herkese. çok yararlı bir forum gerçekten.

33 mb olayı kafamı kurcalıyor. 400 gb 4 saat eder yahu :) Acaba 3.5" mi alsam* onlar da da güç kablosu olayı sinirimi bozuyor...

Orjinalden alıntı: br@yn

Nakit ödersen indirim yapıyorlar mı bilmiyorum açıkcası ama ürün hakkında yorum istersen yazabilirim

quote:

sagol arkadaşım. ben de bugun bursa vatandan alabilirim gitmeden önce sana soriyim istiyorum. peşin parayla aldıgımız zaman ne kadar indirim oluyor biliyormusun?

vatan da peşine %8 indirim var arkadaşlar
  • bilgiler için teşekkürler arkadaşlar, 400gb için kampanya ne zaman bitiyor, sadece bu h.sonu için mi geçerli, bir de kargo ücretini (10ytl) biz mi ödüyoruz? Kampanyalı ürünlerde alıcı öder şeklinde belirtilmiş ama bana 10ytl biraz fantastik geldi açıkçası diğer birçok sitede kargo ya bedava yada 2-3 ytl... Bilgisi olan arkadaşlar her iki konuda da yardımcı olabilirse sevinirim, ona göre bugün-yarın almayı düşünüyorum

Orjinalden alıntı: jelly experiment

bilgiler için teşekkürler arkadaşlar, 400gb için kampanya ne zaman bitiyor, sadece bu h.sonu için mi geçerli, bir de kargo ücretini (10ytl) biz mi ödüyoruz? Kampanyalı ürünlerde alıcı öder şeklinde belirtilmiş ama bana 10ytl biraz fantastik geldi açıkçası diğer birçok sitede kargo ya bedava yada 2-3 ytl... Bilgisi olan arkadaşlar her iki konuda da yardımcı olabilirse sevinirim, ona göre bugün-yarın almayı düşünüyorum

Sitede 100YTL üzeri alışverişte kargo ücretsiz olduğu yazılı, şuan zaten netten alınamıyor durumda,
    net stoğu bitti herhalde (" Ürünün Stokta Bulunduğu Mağazalar : Bursa, Konya, Kayseri").
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_runo

quote:

Orjinalden alıntı: jelly experiment

bilgiler için teşekkürler arkadaşlar, 400gb için kampanya ne zaman bitiyor, sadece bu h.sonu için mi geçerli, bir de kargo ücretini (10ytl) biz mi ödüyoruz? Kampanyalı ürünlerde alıcı öder şeklinde belirtilmiş ama bana 10ytl biraz fantastik geldi açıkçası diğer birçok sitede kargo ya bedava yada 2-3 ytl... Bilgisi olan arkadaşlar her iki konuda da yardımcı olabilirse sevinirim, ona göre bugün-yarın almayı düşünüyorum

Sitede 100YTL üzeri alışverişte kargo ücretsiz olduğu yazılı, şuan zaten netten alınamıyor durumda,
    net stoğu bitti herhalde (" Ürünün Stokta Bulunduğu Mağazalar : Bursa, Konya, Kayseri").

bilgi için teşekkürler, sanıyorum 400 ve 500gb'lık yeni 2.5luk harddiskler piyasaya çıktığı için fiyatlar iyice düşüyor. Bu durumda biraz daha beklemek akıllıca olacak.

• HGU'dan 320gb Microbox aldım(2.5 inch) Sizce XS'e göre daha iyi bir harddisk mi?(kargo gelmedi daha gerçi..)

quote:

Orjinalden alıntı: utkuakın

HGU'dan 320gb Microbox aldım(2.5 inch) Sizce XS'e göre daha iyi bir harddisk mi?(kargo gelmedi daha gerçi..)
    Waterman derki : " Rast gitmeye görsün bir kişinin işi, mermeri keser dişi. Ters gitmeye görsün bir kişinin işi, muhallebi yerken kırılır dişi...... "
  • xs nin içindeki harddisk sata2 dir
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.