Şimdi Ara

XS Taşınabilir Disk 320 GB nasıldır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
1
Favori
19.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • XS ın içindeki hdd samsung sata2 idr. Notebook daki hdd niz nedir?

quote:

Orjinalden alıntı: @dministrator

ben bu cihazın içindeki hard diski çıkarıp notebook'uma takmak istiyorum , notebook'umdakinide buna , iyi performans alırmıyım ???

SATA 2

quote:

SEAGATE ST9250827AS 250 Gb 5400rpm

SATA 2

gerçekten güzel kullanışlı bir alet,
    ama aklımda kalan tek soru işareti performans , hepsiburdada codegen 320 gb var oda toshiba kullanıyormuş 166 lira kargo hariç
  • sorum çok mu zor

quote:

bir sorum daha var
    yeterince ince tasarımlımı ?
  • perşembe günü siparişi vermiştim bugün geldi, görünüş olarak beklediğimden daha iyi çıktı, açıkcası hız çok önemli değil şu an benim için, birkaç film kopyaladım normal sürede kopyaladı, şu an bir eksik noktasını görmedim tavsiye ederim fiyat/fayda oranı en iyi ürün şu an 320 GB lıklar içinde, konuyu açan arkadaşa teşekkürler iyi bir ürün almama vesile oldu.
  • Ürünün performansı ile ilgili bu sayfada daha önce yazılmış mesajlara bakarsan daha detaylı bilgi bulabilirsin. Sonuçta ucuz bile almış olsan aldığın ürünün performansının iyi olmasını istersin ki bu cihazın performansı bence gayet başarılı. Bende aldım aynı üründen ve gayet memnunum. Herkese tavsiye ediyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: kaansa

perşembe günü siparişi vermiştim bugün geldi, görünüş olarak beklediğimden daha iyi çıktı, açıkcası hız çok önemli değil şu an benim için, birkaç film kopyaladım normal sürede kopyaladı, şu an bir eksik noktasını görmedim tavsiye ederim fiyat/fayda oranı en iyi ürün şu an 320 GB lıklar içinde, konuyu açan arkadaşa teşekkürler iyi bir ürün almama vesile oldu.

• mrb arkadaşlar. ben de almak istiyorm XS Taşınabilir Disk 320 GB lık aleti. ama kredi kartı kullanmıyorm. acaba bunu satan yerler varmı teknosa, bimeks gibi? bilgisi olan varmı?
  • bugün vatanda gördüm 400gb 119usd+kdv. bimeks migros carrefour real electroworld gibi biçok yerde satılıyormuş.. Tasarımı çok şık ve gerçekten ince diğer disklere göre, birde kutusu aliminyum, sağlam yani..

Orjinalden alıntı: Nikimi Kim 7 di

bugün vatanda gördüm 400gb 119usd+kdv. bimeks migros carrefour real electroworld gibi biçok yerde satılıyormuş.. Tasarımı çok şık ve gerçekten ince diğer disklere göre, birde kutusu aliminyum, sağlam yani..

süper fiyat, görseydim oradan alırdım, kısmet değilmiş, bence kaçmaz
  • http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1073&uid=38904 bu linkteki passport essential ile XS Taşınabilir Disk 320 GB arasında seçim yapsanız hangisini secerdiniz? bir de xs nasıl bir marka benim hiç duymadıgım markalardan bitanesi?

Ben olsam buna para vermem...
    Diğerlerinin hemen hemen hepsinde 16 MB Cache ve 7200 Rpm özellikler var...
    Bir ürün alıyorsanız geleceğide düşünerek almanızı tavsiye ederim...
    5400 Rpm hızı çok yakında tarih olacak...

Onlar pahalı derseniz Media Markt, Electro World veya Darty mağazalarındaki fiyatlara göz atın derim...
    Şu an için harici diskleri en uygun bu mağazalardan alabilirsiniz...
  • 3.5" luk diskler için sölediğin geçerli olabilir ama bu ürün 2.5" luk. WD nin 2.5" luk ürünleri de ayni özelliklere sahip Lütfen biraz araştırıp daha sonra yorum yapalım ürünü almak istyen arkadaşları yanıltıcı bilgiler vermeyelim.

2.5" luk disklerin hepsi (şuan piaysadakiler Wd dahil) 5400 rpm ve 8mb cache

Marka WD
    Ürün Kodu WDMEB2500TE
    Açıklama
    Özellikler Boyut(inç)

HD Kapasite
    HD Dönüş Hızı
    Harici Bağlantı

2,5"
    250 Gb
    5400 Rpm
    USB2.0

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=33666

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125420156&CS_Category=_SBA_821_1662_780_3541&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_SABIT_DISK_TASINABILIR_DISK821

LUTFEN BIRAZ ARAŞTIRMA YAPIN INSANLARI YANLIŞ YONLENDIRMEYIN

quote:

Orjinalden alıntı: Karacahan

XS için verilen özelliklerde 8 MB Cache (ön bellek) hafızası ve 5400 Rpm dönüş hızı vermiş...

Ben olsam buna para vermem...
    Diğerlerinin hemen hemen hepsinde 16 MB Cache ve 7200 Rpm özellikler var...
    Bir ürün alıyorsanız geleceğide düşünerek almanızı tavsiye ederim...
    5400 Rpm hızı çok yakında tarih olacak...

Onlar pahalı derseniz Media Markt, Electro World veya Darty mağazalarındaki fiyatlara göz atın derim...
    Şu an için harici diskleri en uygun bu mağazalardan alabilirsiniz...
    .

• ağzınıza sağlık.. atmasyon bilgilerle reklam kokan işler yapan arkadaşların dikkate almasını umarız:)
  • Burası reklam ajansı değil arkadaşlar lütfen bir konu hakkında bilginiz yoksa konuşmayalım burası kullanıcıların ürünler hakkındaki yorumlarını incelemelerini ve tecrübelerini bilgilerini paylaştığı bir platform. Birçok insan alacağı ürünün yorumlarına bakıp burda karar veriyor. BU yüzden insanları yanlış yönlendirmek hiç de hoş olmuyor. Arkadaşımızın belki de farkında olmadan yazdığı bilgi (3.5 hdd ler için geçerli) bir çok kişi tarafından okunup bu konu altında paylaşılan bilgileri anlamsız kılabilir. Lütfen bu yüzden konu başlığı altında yazılanların hepsini okuyarak cevap yazınız.

Serranoyan arkadaşım eğer bir ürün gerçekten iyi ise burada reklamı da yapılır sorun değil. Çünkü bir marka gerçekten kaliteli bir ürün çıkartmışsa herkes bunu bilmeli ve bu firmaya destek olmalı. Ama piyasada daha kaliteli ve verimli çalışabilien başka bir ürün var ise de bunu karalamaya çalışılmamalıdır. Burada ki tepkim bilgiyi yanlış aktaran arkadaşın şahsına değil kesinlikle yanlış anlaşılmasın. Tepkim sadece doğru paylaşım yapabilmek adına herkesin daha titiz davranması içindir.

quote:

Orjinalden alıntı: serranoyan

ağzınıza sağlık.. atmasyon bilgilerle reklam kokan işler yapan arkadaşların dikkate almasını umarız:)

• arkadaşın birtanesi 119 usd+kdv demiş. ben şimdi baktım vatanın internet sitesinden 129usd+kdv diyor. acaba kampanya mı vardı yoksa arkadaş yanlış mı gördü?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.