Şimdi Ara

Xr için hızlı şarj çözümleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ıphone xr model almak istiyorum tek aklımdaki soru hızlı şarj bu hızlı şarj olayını piyasadan alacağım kablosuz sarj uniteleriyle cozebilir miyim? Ya da uygun bütçeyle alabileceğim ürün öneriniz var mi?

Bu süreyi ne kadar kısaltabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben baseus kablosuz sarjını aldım çok çok memnunum, yalnız yanında gelen kabloyu kullanmayın, onuda baseus 2,4 a lık kablosunu alın. Tabi prize takılan şarj aletide 30 wattlık baseus modelini alın. Bu üçü ile alırsanız 5 dakikada %10 dolduruyor. Çok iyi bir değer

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sardemir

Ben baseus kablosuz sarjını aldım çok çok memnunum, yalnız yanında gelen kabloyu kullanmayın, onuda baseus 2,4 a lık kablosunu alın. Tabi prize takılan şarj aletide 30 wattlık baseus modelini alın. Bu üçü ile alırsanız 5 dakikada %10 dolduruyor. Çok iyi bir değer
    Bulunduğum yerde soyledigin markayı bulamadım ama spigenin bi ürününü buldum bunu önerir misiniz?içinde adaptörü kablosu var.

Spigen Essentialhttps://www.amazon.de/dp/B07FFXY28H/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_cti2CbD7V3109

• VYNO V kullanıcısına yanıt
    evet bu ürününde öneririm. Spigen kalitesi zaten kendisi kanıtlamış bir markadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYNO

Bulunduğum yerde soyledigin markayı bulamadım ama spigenin bi ürününü buldum bunu önerir misiniz?içinde adaptörü kablosu var.

Spigen Essentialhttps://www.amazon.de/dp/B07FFXY28H/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_cti2CbD7V3109

Alıntıları Göster
    260 tl yapıyor hocam, forumdan bir arkadas Nokia Dt910 modelinin de aynı işi yapacağını söyledi ben ondan alıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

260 tl yapıyor hocam, forumdan bir arkadas Nokia Dt910 modelinin de aynı işi yapacağını söyledi ben ondan alıcam.

Alıntıları Göster
    Anladım ben Avrupa'da yaşıyorum hocam o yüzden o linki paylaştım onu bulabildim amazonda diger soyledigine bakayım yinede sağol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYNO -- 13 Mayıs 2019; 15:20:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYNO

Anladım ben Avrupa'da yaşıyorum hocam o yüzden o linki paylaştım onu bulabildim amazonda diger soyledigine bakayım yinede sağol.

Alıntıları Göster
    Hocam kusura bakma gözün kapalı al o zaman :=)) sonucta euro kazanıyosun euro harcıyacaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

Hocam kusura bakma gözün kapalı al o zaman :=)) sonucta euro kazanıyosun euro harcıyacaksın.

Alıntıları Göster
    Tam bugün xr alıyordum google pixelde kampanya yaptilar pixel 3 xl 590 euro kafamı karıştırdılar 😊

• iPad adaptörüyle hızlı şarj olması gerek miyor mu? Eski iPhonelerde böyleydi. Hızlı sarj kablosuz olmuyor diye biliyorum
  • kablosuz şarj için öneriniz nedir ?
  • Orjinal spigen type c kablo ve orjinal apple 29w adaptör aldım 280 tl civarı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar kablosuz şarj için önerisi olan var mı? sanki kutudan çıkan kablo ve dockla yavaş şarj ediyor gibi.

sanırım 15w a kadar destekliyor, kullanan var ve memnun olan var ise tavsiye bırakabilir mi? örneğin baseus un şu ürünü nasıldır acaba?
    www.hepsiburada.com
    Baseus 10W Kablosuz Şarj Transparan Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/baseus-10w-kablosuz-sarj-transparan-p-HBV00000GJJDP?

Önerilerinizi bekliyorum hızlı şarj için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.