Arkadaşlar gönül rahatlığıyla alabilirsiniz ben de aldım ve hiç pişman olmadım manipüle abartılarak yapılan yorumlara kesinlikle inanmayın aşırı derece de kaliteli ve sağlam sizde pişman olmazsınız. MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ 7/24 SAAT FARKETMEKSİZİN İLGİLENİYORLAR HABERİNİZ OLSUN < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xprime Oyuncu Koltukları (42. sayfa)

-
-
Xprime gene Müşteri desteği konusunda bir memnuniyet daha sağlamış.
Ürünleri ciddi anlamda kaliteli aslında benimde gözümün kaldığı xprime cool modelini satın almışsınız. mağazada deneyimlemiştim ve çok güzel bir dokusu vardı fakat rakamsal olarak çıkamadığım için xprime omega modelini satın almıştım. bende kaliteden ciddi anlamda memnun kaldım.
Hayırlısı olsun iyi günlerde kullanın :)
-
Cool ile omega arasında kararsız kaldım. Hangisini önerirsiniz? Ayrıca boyum 1.80 bağdaş kurarak oturmayı seviyorum problem olur mu acaba?
-
Bütçen yetişiyor ise xprime cool modelini öneririm. tay tüyü kumaş kalitesi ve hissiyatı çok iyi. bağdaş kurabilirsin otuma alanı piyasadaki en geniş koltuk modeli.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BoxGollsXprime gene Müşteri desteği konusunda bir memnuniyet daha sağlamış.
Ürünleri ciddi anlamda kaliteli aslında benimde gözümün kaldığı xprime cool modelini satın almışsınız. mağazada deneyimlemiştim ve çok güzel bir dokusu vardı fakat rakamsal olarak çıkamadığım için xprime omega modelini satın almıştım. bende kaliteden ciddi anlamda memnun kaldım.
Hayırlısı olsun iyi günlerde kullanın :)
Cok sagol hocam, sizede hayirli olsun, gule gule kullanin :)
-
Teşekkür ederim.
-
merhaba 1 aya inşallah oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum, hiçbir bilgim yok piyasaya dair,önerileriniz tavsiyelerinizi bekliyorum özelden yazabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herşeyintürevinialanadam -- 5 Temmuz 2021; 21:13:52 > -
Merhabalar Efendim;
Boy ve Kilo bilgilerinizi iletirseniz size en iyi ve sağlıklı Koltuk Modelinin bilgisini aktarabiliriz.
Bu Bilgileri 0850 302 10 83 Whatsaap Destek Hattından iletişime geçebilirsiniz.
Saygılarımızla;
OFİSEL A.Ş. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ofisel
Merhabalar efendim;
Öncelikle objektif ve güzel incelemeniz için teşekkür ederiz.
Tekerlekler kesinlikle hatalı olarak eklenmiş olup 0850 302 10 83 Whatsaap destek hattımızdan iletişime geçmeniz halinde tarafınıza 5 Adet Tekerlek + Hediye olarak Xprime Pad gönderilecektir.
Xprime Pad Hediyesi ile alakalı Whatsaap Destek Hattına Mehmet KARA Bey'in bilgisi dahilinde olduğunu iletmenizi rica ederiz.
Xprime Pad ürün linki:https://ofisel.com/xprime-oyuncu-koltugu-aksesuarlari/30402-xprime-pad-oyuncu-koltugu-kol-dirsek-destegi.html
Anlayışınız için teşekkür eder, Sağlıklı günlerde kullanmanızı dileriz.
Saygılarımızla;
OFİSEL A.Ş.
-
boyu 1.65 kilosu 60 olan birisi için kumaş yapıda hangi oyuncu koltuk modelini önerebilirsiniz ? titan ve cool seçeneklerden hangisi daha uygun olur? Koltuğa oturduğumda ayaklarımın yere değebileceği ergonomik koltuk almayı isterim de o yüzden soruyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi christmaspoo -- 9 Temmuz 2021; 0:8:41 > -
Merhabalar;
Xprime Titan ve Xprime Cool Modelleri uygun efendim. -
Merhabalar;
iyi günlerde kullanınız efendim. Xprime Pad Çok güzel duruyor.
Saygılarımızla;
OFİSEL A.Ş. -
Güle güle kullan hocam. Kıskandım valla ofisel :)
-
YENİ ÜRÜN: XPRİMA FAB PAD OYUNCU KOLTUĞU KUMAŞ PEDİ
Zamanında Deri bir oyuncu koltuğu satın alıp Yaz aylarında yüksek terleme sorunu yaşamak kaderiniz olmasın!
Xprime Fab Pad Kumaş ped ile sizde terlemelerinize son verin. Deri olan koltuğunuzu basit bir şekilde kumaşa çevirebilirsiniz. heöen incelemek ve satın almak için aşağıdaki linke tıklayınız;
Renk Seçenekleri Mevcut olup 0850 302 10 83 Whatsaap Destek Hattımızdan örnek kumaş renklerini görebilirsiniz.
OFİSEL:ofisel
Xprime Fab Pad Oyuncu Koltuğu Kumaş Pedihttps://ofisel.com/xprime-oyuncu-koltugu-aksesuarlari/30416-xprime-fab-pad-oyuncu-koltugu-kumas-pedi.html
XPRİME:xprime
Xprime Fab Pad Oyuncu Koltuğu Kumaş Pedihttps://xprime.com.tr/xprime-fab-pad-oyuncu-koltugu-kumas-pedi-146.html#/17-beden-gri
Xprime Fab Pad Oyuncu Koltuğu Kumaş Pedi inceleme videosu;OFİSELyoutube
Xprime Fab Pad ile Deri Koltuklarınızda Terlemeye Son!https://www.youtube.com/watch?v=O_Sz6IdYD-4
-
merhaba, 185 boy ve 120kg kilo biri için hangi modeli önerirsiniz?
-
Merhabalar;
0850 302 10 83 Whatsaap Destek hattımız ile iletişime geçerseniz size teknik anlamda detaylı destek olunacaktır.
Saygılarımızla; -
quote:
Orijinalden alıntı: Ofisel
Merhabalar efendim;
Öncelikle objektif ve güzel incelemeniz için teşekkür ederiz.
Tekerlekler kesinlikle hatalı olarak eklenmiş olup 0850 302 10 83 Whatsaap destek hattımızdan iletişime geçmeniz halinde tarafınıza 5 Adet Tekerlek + Hediye olarak Xprime Pad gönderilecektir.
Xprime Pad Hediyesi ile alakalı Whatsaap Destek Hattına Mehmet KARA Bey'in bilgisi dahilinde olduğunu iletmenizi rica ederiz.
Xprime Pad ürün linki:https://ofisel.com/xprime-oyuncu-koltugu-aksesuarlari/30402-xprime-pad-oyuncu-koltugu-kol-dirsek-destegi.html
Anlayışınız için teşekkür eder, Sağlıklı günlerde kullanmanızı dileriz.
Saygılarımızla;
OFİSEL A.Ş.Neredeyse 1 yıllık XPrime King Fabric kullanıcısı olarak kıskandım açıkçası :)
Benim tekerlekler değil komple koltuk yanlış gelmişti. Asansörsüz binada, bu koltuğu nasıl çıkarıp geri nasıl kargoya götürdüğümü bir ben bilirim. Allah düşmanımın başına vermesin :) Ben de bir hediye isterdim açıkcası ama canları sağolsun.
Arkadaşlar 1 yıllık bir kullanıcı olarak ben koltuğu gözüm kapalı öneririm. Çok sağlam duruyor hala, en ufak deformesi yok. Gıcırdama problemi yağ sürdüğünüz sürece yok (Zaten bu tarz koltukları 2 ayda bir yağlamanız lazım). Tüm mekanizmaları sorunsuz çalışıyor. Süngerinde herhangi bir deforme veya çökme yok. Kumaş kısmında potluk oluşmadı. Yani kısaca bir koltuktan isteyeceğim tüm her şeyi sundu bana. Ofisele teşekkür ediyorum.
Bu arada koltuğum hatalı geldiğinde benimle sürekli irtibat kurup ilgilendiler, yani bu konuda da güvenilir bir firma. Dediğim gibi şu an yalnızca tekerleklerin hatalı gelmesi dolayısıyla ped hediye edilmesini aşırı kıskandım sadece :)
Emeğinize sağlık Ofisel, başka koltuklarda tekrar görüşmek üzere..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemi -- 18 Temmuz 2021; 11:40:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu dirsek padini kullanan var mı koltuğun dirsekliğiyle masa aynı hizada değil koltuğu yükseltirsem ben rahatsız oluyorum yükseltmezsem bileğim ağrıyor kullanıp memnun olan var mı sert mi çökme yapıyor mu ne kadar tatmin edici fiyatına göre ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X