Şimdi Ara

Xprime Oyuncu Koltukları (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.261
Cevap
30
Favori
124.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Az once Cool Kumas modelini siparis ettim.


    Geldiginde elimden geldigince incelemesini yaparim.


    @Ofisel

  • Merhaba, bende henüz fırsat bulamadım satın almaya ancak şunu belirtmek istiyorum bu kadar özveri ile cevap veren yardımcı olan firma nadirdir ülkemizde. Pazarlama stratejinizi baltalar mı bilmiyorum emin değilim ama modellerin arasında ki farklılıkları belirten bir tablo yapmanız hem bizlerin hem sizlerin işini kolaylaştıracaktır diye düşünüyorum:)

    Aksesuar olarak sattığınız bel yastığını koltuklar üzerindeki yastık ile değiştirme imkanı tanısanız güzel olabilir:)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Amastrine kullanıcısına yanıt
    Merhabalar efendim;

    Öncelikle değerli geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Her gün kendimizi geliştiriyoruz ve yeni model çalışmaları üzerinde çalışıyoruz. Genel olarak Tablo yapmak yeni gelecek ürünleri kısıtladığını daha önce yaptığımız çalışmalarda gördük lakin Boy ve kilonuz ile alakalı detaylı bilgilendirme ve destek noktasında 0850 302 10 83 Whatsaap destek hattında yer alan Uzman Teknik Arkadaşlarımız size en uygun ürüne yönlendirecektir.

    Bahsettiğiniz yastık değişimi ile alakalı durumu tabiki yapabiliriz efendim. 0850 302 10 83 Whatsaap destek hattından talebinizi ilettiğinizde tarafınıza destek olunacaktır efendim.

    Saygılarımızla;

    OFİSEL A.Ş.
  • Olumsuz yorumlar değil fakat yorumlara karşı tutumlarını okudum hoşuma gitmedi. Okuduğum mesajlar Ocak ayından. Halen aynı şekilde devam etmiyorlarsa şipariş etmeyi düşünüyorum. Aynı şekilde devam ediyorlar mı?

  • Merhabalar Değerli Donanım Haber Okuyucuları;

    Temmuz Ayında Hangi ürünün Kampanyaya girmesini istersiniz. Yoruma belirtmenizi rica ederiz. Sizlerin taleplerine göre çalışmalar yapılacaktır.

    O zaman hangi ürüne kampanya istiyorsanız yorumunuzu aşağıya bırakınız


    Teşekkürler;

    OFİSEL A.Ş.
  • Ofisel kullanıcısına yanıt
    Vallahi hocam ben alacağım ama kafam çok karıştı. Sektör maalesef yüksek fiyattan geçilmiyor.

    1.90 98 kilo biri için hangi modellere bakmak lazım. Diz desteği çok önemli pc de takılırken dizim aşırı ağrıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar;

    Oyuncu koltuklarında kullanılan ayaklık bölgesi maalesef sağlam ve uzun ömürlü değil. Bu sebepten dolayı uyguladığımız modeli satışa açmadan kapatmak zorunda kaldık. Uzun ömürlü olmayan bir ürünün satışını açmak doğru olmazdı. Bu tip bir ihtiyacınız var ise diz destekli puflardan kullanabilirsiniz.

    bu Puflar sizin işinizi görecektir.

    Teşekkürler;

    OFİSEL A.Ş.
  • Xprime plus kullanan var mı tavsiye eder mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BayCC B kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;

    Bir ürün satın aldınız örneğin bir cep telefonu, Siz bu cep telefonunu elinizden düşürdüğünüzde ve ekranını kırdığınızda garanti kapsamına girmez. Bu sadece Türkiye'ye özgü bir kural değildir. Ayrıca Tüketici Kanunları sizlerin internette bulabildiğiniz kadar kısa değildir. Mobilya için ayrıca maddeler yer almakta olup bulunduğunuz bölgedeki tüketici hakem heyetinden bu konuda bilgi alabilirsiniz.

    Ayrıca Markaların Satış Sözleşmelerinde ve ürün detayında tarafınıza tebliğ ettiği esaslar yer almaktadır. Bu esaslar ürün ile alakalı firmanın garanti kapsamını belirler ve siz bu garanti kapsamına göre satın alırsınız.

    Ofisel / Xprime olarak Fabrikasyon tüm konularda hiç bir markanın göstermediği garanti kapsamını sağlamaktayız. İmalat ve Fabrikasyon hatalara karşı yer alan garanti tüm markalarda aynı şekilde olmak ile birlikte örnek olarak ikea'nın uyguladığı garanti kapsamına dahttps://www.ikea.com.tr/musteri-hizmetleri/garanti-kosullari.aspx#10 linkten ulaşabilirsiniz.

    İkea Garanti Kapsamı: Bu garanti sadece ev kullanımı içindir ve aşağıdaki ürünlerdeki • iskelet • oturma ve sırt minderlerindeki malzeme ve işçilik hatalarını kapsar.

    Her şey bir yana;

    OFİSEL / XPRİME olarak bizler Tüm Dünyada uygulanan garanti kapsamını uygulamaktayız ve Tekerlekler, Yırtılmalar hiç bir markada olduğu gibi bizlerde de yer almamaktadır. Bu konuda istediğiniz marka ile iletişime geçebilirsiniz ve hepsinin aynı şekilde garanti kapsamı olduğunu göreceksiniz çünkü evrenseldir.

    Bizler asla diğer markalar ile rekabet etmek niyetinde değiliz, hiç bir markanın çıkarmadığı ve Türkiye'de üretime cesaret edemediği tüm ürünleri üretiyoruz. Hiç Bir Zaman Kaliteden ödün vermeden ürünlerimizi geliştiriyoruz. En önemlisi her hangi bir sıkıntı anında ücretli veya ücretsiz destek alabileceğiniz bir sistem kurduk sizler için. Ulaşımı kolay olması amacı ile 0850 302 10 83 Whatsaap Destek hattını aktif olarak kullanmaktayız. Teknik sorunlarınızda veya ürün bilgi talebinde en hızlı şekilde destek oluyoruz.

    Ürünlerimizde kullanılan Tekerlekler modeller açıklamasında belirtilmekte olup geneli itibari ile 6mm'lik Kalın Ağır yük tekerlekleri kullanmaktayız ve bu tekerlekleri kırmak kolay değildir. Diyelim 1 Adet tekeri kırdınız. 5 Adet tekeri 54 TL'ye satın alabiliyorsunuz. belki 10 Yılda 5 tekeri kırabilirsiniz lakin kırılacağının bahsini geçirdiğiniz için kırılması yönünde konuşuyoruz. Reel rakamlardan bahsetmek gerekirse satılan 1000 adet Oyuncu Koltuğunun sadece 19 tanesinde bu şekilde kırılma yaşandığını da belirtmek isteriz.

    Özellikle şu konuyu belirtmek isteriz ki, Kaliteden asla ödün vermiyoruz. En Kaliteli Deri, Kumaş, Mekanizma ve 60+ DNS Dökme Sünger kullanıyoruz. Bu durum Xprime ürünleri için geçerli olup Xprime.com.tr adresinden tüm modellerimize ulaşabilirsiniz.

    Teşekkürler;

    OFİSE A.Ş.




  • Çarşamba günü Xprime Mağazasına gideceğimi belirtmiştim ve bugün gittim arkadaşlar. Xprime Omeganın son gününde ürünü detaylı olarak inceledim fakat ne yalan söyliyeyim ciddi ürün çeşitliliği yer alıyor ve kafam çok karıştı. Mesela Xprime Cool Modelinde kullandıkları kumaş tay tüyü kumaş ve yumuşak bir dokusu vardı, çok kaliteli ve güzel bir hissiyatı vardı. xprime titan ile omega arasında kampanya sebebiyle oluşan fiyat farkından dolayı şüpheye düşmüştüm fakat xprime titan modelinde kullanılan kaşe kumaş malzeme birebir omega modelinde kullanılmıştı ve tüm mekanizmaları birebir aynıydı. malzemeden en ufak bir çalma yapmamışlar.


    Diğer önemli durum ise xprime çalışanlarının profesyonel, güler yüzlü hizmetleri oldu. temelden ne kadar ürünün kalitesi olursa olsun firmanın da ciddi kaliteli olduğu kanaatine vardım diyebilirim. mağazada çay ve kahve ikramları yanı sıra aç mısınız diye sormaları çok ince bir davranıştı.


    Ürüne gelecek olursak dediğim gibi omega modelinde hiçbir şekilde malzemeden çalma söz konusu değil. Dikkatimi çeken önemli özelliklerini aşağıda sıralıyorum;


    • Kaşe kumaş kalitesi çok iyi. mağazada ortalama 1,5 saat oturdum ve en ufak terleme hissetmedim. kumaş kalitesini beğendim.
    • dikişlerindeki işçilik güzel, aktarılan bilgiyi aktarıyorum. diğer markaların bir çoğı 0,75 mikronluk iplik kullanırken xprime ürünlerinde 1,40 mikronluk iplik kullanıyor. rakam tam aklımda kalmadı ama 1,40 yada 1,50 civarıydı.
    • oturma alanı ciddi anlamda geniş ve rahat.
    • kalın 6mm lik tekerlekler yer alıyor ve kauçuk tekerlerkler. hareket kabiliyeti güzel ve zemin çizmez yapıda.
    • class4 amortisör kullanıyorlar.
    • kalın metal ayak kullanılıyor.
    • multi tilt çift kol mekanizma kullanıyor. diğer ürünlerinde hangi mekanizmayı kullanmışsa omega modelinde de aynı mekanizmayı kullanmışlar. salıncak olayı bu modelde de var. kitleme yapabiliyorsunuz ki özellikle uyarıyorlar bu konuda. 180 derece geriye yatacaksanız öncesinde dik konumda koltuğu kitlemeniz gerekmektedir. aksi halde başlık yere kadar değebiliyor. mağazada bunu da bu şekilde denediler ve devrilme olmadı lakin genede sert bir şekilde olursa olabilir dediler. tedbir sebebi ile kesinlikle kitlenmeli.
    • 60+ dansitelik dolgun kalın dökme sünger yer alıyor. yani Xprime ürünlerinde özellikle çelik konsürüsyon iskelet üzerine dökme sünger kullanıyorlar. mağazada ofisel.com sitesinde yer alan alpha, bulls gibi modellerde vardı mesela onlar mdf kasa üzerine 32 dns lik sünger olduğu belirtiliyor. zaten onlar ekonomik modeller olmasından dolayı marka olarak ofisel diyorlar. hiçbir şekilde bu ekonomik modellerde xprime markası ile karıştırmıyorlar ki xprime.com.tr sitelerinde ekonomik tarz olan mdf iskelet üzerine sünger döşeme ürünü yer almıyor.
    • yastıklar çok rahar ve çıkarılabilir.
    • 1,75 boyundayım ve boyun yastığı tam bana uygun oldu. yanımda gelen arkadaşımın boyu 1.90 dı ve boyun yastığını üstten taktıklarında 2m boyuna kadar ayarlanabilir olduğunu gördüm.


    Şu anda xprime omega modelinde bu incelememi yazdım. firmanın whatsaap destek hattı da hızlı destek oldu. mağaza için konum ihtiyacım oldu sanırım 5 dk içinde mağaza konumu iletildi. ürünlerinde 2 yıllık mekanik ve fabrikasyon arızalara karşı garantisi yer alıyor. ürünü şu anda aralıksız 4 saat kullandım ve size incelemeyi yazıyorum. oturma alanı geniş ve rahatlıkla bağdaç kurabiliyorum. boyum 1.75 kilom da 83 kg.


    alacak herkese ofisel ve xprime ürünlerini öneririm. özellikle xprime.com.tr sitesinden bakarsınız sadece xprime modellerini görebilirisiz. ofisel.com sitesinde ekonomik modellerde yer almasından dolayı kafanız karışabilir.


    satın aldığım ve incelemesini yaptığım ürün linki: https://xprime.com.tr/xprime-omega-kumas-oyuncu-koltugu-kirmizi-145.html


    xprime omega modelinin inceleme videosunu da burada paylaşıyorum.







  • quote:

    Orijinalden alıntı: BoxGolls

    Çarşamba günü Xprime Mağazasına gideceğimi belirtmiştim ve bugün gittim arkadaşlar. Xprime Omeganın son gününde ürünü detaylı olarak inceledim fakat ne yalan söyliyeyim ciddi ürün çeşitliliği yer alıyor ve kafam çok karıştı. Mesela Xprime Cool Modelinde kullandıkları kumaş tay tüyü kumaş ve yumuşak bir dokusu vardı, çok kaliteli ve güzel bir hissiyatı vardı. xprime titan ile omega arasında kampanya sebebiyle oluşan fiyat farkından dolayı şüpheye düşmüştüm fakat xprime titan modelinde kullanılan kaşe kumaş malzeme birebir omega modelinde kullanılmıştı ve tüm mekanizmaları birebir aynıydı. malzemeden en ufak bir çalma yapmamışlar.


    Diğer önemli durum ise xprime çalışanlarının profesyonel, güler yüzlü hizmetleri oldu. temelden ne kadar ürünün kalitesi olursa olsun firmanın da ciddi kaliteli olduğu kanaatine vardım diyebilirim. mağazada çay ve kahve ikramları yanı sıra aç mısınız diye sormaları çok ince bir davranıştı.


    Ürüne gelecek olursak dediğim gibi omega modelinde hiçbir şekilde malzemeden çalma söz konusu değil. Dikkatimi çeken önemli özelliklerini aşağıda sıralıyorum;


    • Kaşe kumaş kalitesi çok iyi. mağazada ortalama 1,5 saat oturdum ve en ufak terleme hissetmedim. kumaş kalitesini beğendim.
    • dikişlerindeki işçilik güzel, aktarılan bilgiyi aktarıyorum. diğer markaların bir çoğı 0,75 mikronluk iplik kullanırken xprime ürünlerinde 1,40 mikronluk iplik kullanıyor. rakam tam aklımda kalmadı ama 1,40 yada 1,50 civarıydı.
    • oturma alanı ciddi anlamda geniş ve rahat.
    • kalın 6mm lik tekerlekler yer alıyor ve kauçuk tekerlerkler. hareket kabiliyeti güzel ve zemin çizmez yapıda.
    • class4 amortisör kullanıyorlar.
    • kalın metal ayak kullanılıyor.
    • multi tilt çift kol mekanizma kullanıyor. diğer ürünlerinde hangi mekanizmayı kullanmışsa omega modelinde de aynı mekanizmayı kullanmışlar. salıncak olayı bu modelde de var. kitleme yapabiliyorsunuz ki özellikle uyarıyorlar bu konuda. 180 derece geriye yatacaksanız öncesinde dik konumda koltuğu kitlemeniz gerekmektedir. aksi halde başlık yere kadar değebiliyor. mağazada bunu da bu şekilde denediler ve devrilme olmadı lakin genede sert bir şekilde olursa olabilir dediler. tedbir sebebi ile kesinlikle kitlenmeli.
    • 60+ dansitelik dolgun kalın dökme sünger yer alıyor. yani Xprime ürünlerinde özellikle çelik konsürüsyon iskelet üzerine dökme sünger kullanıyorlar. mağazada ofisel.com sitesinde yer alan alpha, bulls gibi modellerde vardı mesela onlar mdf kasa üzerine 32 dns lik sünger olduğu belirtiliyor. zaten onlar ekonomik modeller olmasından dolayı marka olarak ofisel diyorlar. hiçbir şekilde bu ekonomik modellerde xprime markası ile karıştırmıyorlar ki xprime.com.tr sitelerinde ekonomik tarz olan mdf iskelet üzerine sünger döşeme ürünü yer almıyor.
    • yastıklar çok rahar ve çıkarılabilir.
    • 1,75 boyundayım ve boyun yastığı tam bana uygun oldu. yanımda gelen arkadaşımın boyu 1.90 dı ve boyun yastığını üstten taktıklarında 2m boyuna kadar ayarlanabilir olduğunu gördüm.


    Şu anda xprime omega modelinde bu incelememi yazdım. firmanın whatsaap destek hattı da hızlı destek oldu. mağaza için konum ihtiyacım oldu sanırım 5 dk içinde mağaza konumu iletildi. ürünlerinde 2 yıllık mekanik ve fabrikasyon arızalara karşı garantisi yer alıyor. ürünü şu anda aralıksız 4 saat kullandım ve size incelemeyi yazıyorum. oturma alanı geniş ve rahatlıkla bağdaç kurabiliyorum. boyum 1.75 kilom da 83 kg.


    alacak herkese ofisel ve xprime ürünlerini öneririm. özellikle xprime.com.tr sitesinden bakarsınız sadece xprime modellerini görebilirisiz. ofisel.com sitesinde ekonomik modellerde yer almasından dolayı kafanız karışabilir.


    satın aldığım ve incelemesini yaptığım ürün linki: https://xprime.com.tr/xprime-omega-kumas-oyuncu-koltugu-kirmizi-145.html


    xprime omega modelinin inceleme videosunu da burada paylaşıyorum.



    Merhabalar;

    Çok değerli incelemeniz ve geri bildiriminiz için teşekkür ederiz efendim. Sizleri memnun edebildiysek ve kalitemiz ile taleplerinizi karşılayabildiysek ne mutlu bize

    İstanbul mağazamıza her zaman çay veya kahve içmeye bekleriz efendim.

    Saygılarımızla;

    OFİSEL A.Ş.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ofisel

    Merhabalar;

    Çok değerli incelemeniz ve geri bildiriminiz için teşekkür ederiz efendim. Sizleri memnun edebildiysek ve kalitemiz ile taleplerinizi karşılayabildiysek ne mutlu bize

    İstanbul mağazamıza her zaman çay veya kahve içmeye bekleriz efendim.

    Saygılarımızla;

    OFİSEL A.Ş.

    Alıntıları Göster

    Rica ederim. verdiğiniz hizmet ve mağazadaki arkadaşlara tekrardan teşekkür ederim. Çok ilgili ve profesyoneller. her konuda samimi ve içten destekleri ziyadesiyle memnun etti. ürünlerinizdeki kaliteye bayıldım ve burada spoiler vermek istemiyorum ama mağazadaki yeni gelecek ürünleriniz çok iyi ve çok beğendim. arkaya saklamışsınız ama benden kaçmaz. tüm modellerinizi tek tek denedim. bilsem ki deri terletmiyecek xprime king modellinizi de satın alabilirdim ama derinin terletmeme garantisi yok maalesef :)


    başarılarınızın ve bugünkü özverinizin yıllar sonra da devamını dilerim.





  • quote:

    Az once Cool Kumas modelini siparis ettim.



    Geldiginde elimden geldigince incelemesini yaparim.


    Evet 24 Haziranda siparisini verdigim Cool modeli bugun geldi...

    Ben deri yerlerinin siyah olmasini istemistim, kurulduktan sonra iyikide oyle istemisim diye dusundum, bence cok yakisti bu kumasa.. Sagolsunlar bu konuda yardimci oldular.

    Kurulum asamasindan resim cekmedim, sirketin youtubedaki kendi kanalinda kurulum videosu var, oradan bakip yaptim. Yildiz tornavida gerekli, bide belki yaninizda biri olursa cok daha rahat olur.

    Ben koltugu cok begendim...evet premium bir urun degil ama fiyatini goz onunde bulundurursak (100tl DH indiriminden yararlandim ve 1700e aldim) herhalde bu fiyat bandinin en premium modeli olabilir.

    Boyum 182, kilom 80, o kadar rahat sigdimki yanimda kopegimin oturacagi kadar bosluk alan kaldi.

    Dikislerini cok begendim. boyle yamuk filan olurlar diye korkuyordum, hep gozum oraya takilacakti ama korktugum olmad, dikisler dumduz :)

    Eksileri olarak, bu urunun videosundaki tekerler gelmedi, standard plastik tekerler geldi. bunu firmaya bildirecegim, olumlu geri donus olur diye dusunuyorum, yine buraya yazarim. Bir diger eksiklik olarakta oturma yerinde kumasta cok hafifte olsa bir potluk var. acikcasi kumas oldugu icin bunu bekliyordum, deri olsa cok daha rahat gerdiliriyor o yuzden sasirmadim ve cokta umursamadim.

    Resimler assagida, belki dusunenlere fikir verir...

    Xprime Oyuncu Koltukları
    Xprime Oyuncu Koltukları
    Xprime Oyuncu Koltukları
    Xprime Oyuncu Koltukları
    Xprime Oyuncu Koltukları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evs4evs -- 3 Temmuz 2021; 17:56:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • evs4evs kullanıcısına yanıt
    Merhabalar efendim;

    Öncelikle objektif ve güzel incelemeniz için teşekkür ederiz.

    Tekerlekler kesinlikle hatalı olarak eklenmiş olup 0850 302 10 83 Whatsaap destek hattımızdan iletişime geçmeniz halinde tarafınıza 5 Adet Tekerlek + Hediye olarak Xprime Pad gönderilecektir.

    Xprime Pad Hediyesi ile alakalı Whatsaap Destek Hattına Mehmet KARA Bey'in bilgisi dahilinde olduğunu iletmenizi rica ederiz.

    Xprime Pad ürün linki:https://ofisel.com/xprime-oyuncu-koltugu-aksesuarlari/30402-xprime-pad-oyuncu-koltugu-kol-dirsek-destegi.html

    Anlayışınız için teşekkür eder, Sağlıklı günlerde kullanmanızı dileriz.

    Saygılarımızla;

    OFİSEL A.Ş.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ofisel

    Merhabalar efendim;

    Öncelikle objektif ve güzel incelemeniz için teşekkür ederiz.

    Tekerlekler kesinlikle hatalı olarak eklenmiş olup 0850 302 10 83 Whatsaap destek hattımızdan iletişime geçmeniz halinde tarafınıza 5 Adet Tekerlek + Hediye olarak Xprime Pad gönderilecektir.

    Xprime Pad Hediyesi ile alakalı Whatsaap Destek Hattına Mehmet KARA Bey'in bilgisi dahilinde olduğunu iletmenizi rica ederiz.

    Xprime Pad ürün linki:https://ofisel.com/xprime-oyuncu-koltugu-aksesuarlari/30402-xprime-pad-oyuncu-koltugu-kol-dirsek-destegi.html

    Anlayışınız için teşekkür eder, Sağlıklı günlerde kullanmanızı dileriz.

    Saygılarımızla;

    OFİSEL A.Ş.

    Ben bir tek tekerlek istemistim ama simdi bu comert hediyenize hayir diyemiycegim Xprime Oyuncu Koltukları 


    Saka bir tarafa cok tesekkur ederim bu jestiniz ve hizli geri donusunuz icin..gercekten guzel bir surpriz oldu...


    Satis sonrasi cok nadir gordugumuz hareketlerden Xprime Oyuncu Koltukları 





  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.