Şimdi Ara

Xprime Oyuncu Koltukları (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.261
Cevap
28
Favori
127.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhabalar,

Tahminimce binanin durumuna gore degisiyor. Bize hem Aras kargo hem de Yurtici kargo getirdi 2 koltugu. İkisi de yukari daire kapisina kadar getirdiler. Hatta Aras kargo gorevlisi cok agir oldugu icin iceriye girise birakti sagolsun. Yuk asansorunun olmasi ve binada kargo tasinmasi icin yuk arabalari tarzinda seylerin olmasi muhtemel sebepler. Yoksa urunler gercekten agirlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar;

Hafta ici; 09:00 / 18:00
    Cumartesi: 11:00 / 18:00
    Pazar: 0850 302 10 83 nolu whatsaap destek hattından iletisime geçiniz. Pazar günleri sehir dışından gelen musterilerimiz için bazen açabiliyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yerli üretim güzel..

şöyle biraz daha uygun fiyat modelleri çoğaltsanız çok daha iyi olur.

• Amatör bir yayıncı olarak ve eski bilişim çalışanı olarak bu tür markaların piyasada olması cidden gurur verici. Sonuçta bir marka, tasarım yaratıp piyasada yer tutmak oldukça zor. Fakat videolarınız amatör şekilde hazırlanmış. İlk videonuzda köşelerde dikişlerin olduğu kısımlar farkederseniz buruşuk vaziyette. Oyuncu koltukları nedense hep aynı kalıpta üretiliyor, şahsen biz yayıncılar görselliğe önem vermek zorundayız. İlk videonuzda dikişlerin olduğu kısımlarda buruşmalar var, dikkatli izleyen birisi için belki de satın almaktan vazgeçirebilecek bir ayrıntı belki de. Umarım daha özgün tasarımlar ile büyük yayıncı kitlesine ulaşırsınız. Malum en iyi reklam, satış artık dijital yayıncılıkta dönüyor.

• Sipariş verdiğim ürün 7 gün sonra elime ulaştı. Araya hafta sonu girdiği için kargo dahil 5 iş günü diyebiliriz. Üretim ile çalışan bir firmaya göre hızlı geldi olarak düşünebiliriz.

Yurtiçi kargo kapıma kadar çıkardı, hatta getiren arkadaş evimin içine de koymak istedi de ben gerek görmedim. Sağ olsun. :)

Ürüne gelecek olursak hemen kur(a)madım çünkü gelen ürünün mekanizmasında problem var. Ürün sanki eski bir sandalyeden sökülmüş gibi metal parçalarında soyulmalar, plastik parçalarında deformasyonlar vardı ve hiçbir şeye sarılmadan gönderilmiş. Sanki birisi eline geçen parçayı kutunun içine atmış gibi.

Ayrıca sırt kısmının kafa hizasına denk gelen sağ ve sol tarafta ve oturağın menteşe yerlerinin dibinde potluklar var. Oturakta olanlar çok sıkıntı değil, büyük ihtimal sırt kısmını oturttuktan sonra görünmeyecekler ama sırt kısmında bulunanlar orada kalacak. Potluk konusu benim için çok önemli değil, rahatlık daha önemli

Bakalım mekanizma ile ile ilgili ne zaman dönüş alacağım.

• Xprime Hero modeline fabric kumaş gelecek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellmonger

yerli üretim güzel..

şöyle biraz daha uygun fiyat modelleri çoğaltsanız çok daha iyi olur.

Merhabalar;

Ofisel Alpha, Yeni Nesil ve bulls Modelleri uygun fiyatlı modellerdir efendim.

Linkini Aşağıya Bırakıyoruz;

Ofisel Bulls Oyuncu Koltuğu:
    ofisel
    Bulls Oyuncu Koltuğu Modelleri ve Fiyatları - Ofisel
    https://ofisel.com/901-bulls-serisi-oyuncu-koltugu

Ofisel Blody Oyuncu Koltuğu:https://ofisel.com/920-xprime-blody-oyuncu-koltugu

Ofisel Yeni Nesil Oyuncu Koltuğu:
    ofisel
    Yeni Nesil Oyuncu Koltukları Modelleri ve Fiyatları - Ofisel
    https://ofisel.com/900-yeni-nesil-oyuncu-koltuklari

Ofisel Alpha Oyuncu Koltuğu:
    ofisel
    Alpha Oyuncu Koltukları - Ofisel
    https://ofisel.com/903-alpha-oyuncu-koltuklari

İncelemenizi öneririz.

• quote:

Orijinalden alıntı: -the-

Amatör bir yayıncı olarak ve eski bilişim çalışanı olarak bu tür markaların piyasada olması cidden gurur verici. Sonuçta bir marka, tasarım yaratıp piyasada yer tutmak oldukça zor. Fakat videolarınız amatör şekilde hazırlanmış. İlk videonuzda köşelerde dikişlerin olduğu kısımlar farkederseniz buruşuk vaziyette. Oyuncu koltukları nedense hep aynı kalıpta üretiliyor, şahsen biz yayıncılar görselliğe önem vermek zorundayız. İlk videonuzda dikişlerin olduğu kısımlarda buruşmalar var, dikkatli izleyen birisi için belki de satın almaktan vazgeçirebilecek bir ayrıntı belki de. Umarım daha özgün tasarımlar ile büyük yayıncı kitlesine ulaşırsınız. Malum en iyi reklam, satış artık dijital yayıncılıkta dönüyor.

Merhabalar;

Oldukça değerli geri bildiriminiz için teşekkür ederiz efendim.

Profesyonel bir yayıncı değiliz ve bu gayede bir iddaamız yok lakin ürün özellik ve ölçülerini paylaşmak, ürün ile ilgili hem kendi heyecanımızı paylaşmak için elimizden gelen gayreti ve özveriyi gösteriyoruz. Daha iyi ve kaliteli çekimler için bazı çalışmalarımız da yer almaktadır.

Teşekkür ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: dweller

Sipariş verdiğim ürün 7 gün sonra elime ulaştı. Araya hafta sonu girdiği için kargo dahil 5 iş günü diyebiliriz. Üretim ile çalışan bir firmaya göre hızlı geldi olarak düşünebiliriz.

Yurtiçi kargo kapıma kadar çıkardı, hatta getiren arkadaş evimin içine de koymak istedi de ben gerek görmedim. Sağ olsun. :)

Ürüne gelecek olursak hemen kur(a)madım çünkü gelen ürünün mekanizmasında problem var. Ürün sanki eski bir sandalyeden sökülmüş gibi metal parçalarında soyulmalar, plastik parçalarında deformasyonlar vardı ve hiçbir şeye sarılmadan gönderilmiş. Sanki birisi eline geçen parçayı kutunun içine atmış gibi.

Ayrıca sırt kısmının kafa hizasına denk gelen sağ ve sol tarafta ve oturağın menteşe yerlerinin dibinde potluklar var. Oturakta olanlar çok sıkıntı değil, büyük ihtimal sırt kısmını oturttuktan sonra görünmeyecekler ama sırt kısmında bulunanlar orada kalacak. Potluk konusu benim için çok önemli değil, rahatlık daha önemli

Bakalım mekanizma ile ile ilgili ne zaman dönüş alacağım.

Merhabalar;

0850 302 10 83 Whatsaap Destek Hattından iletişime geçmenizi rica ederiz. Hızlı bir şekilde tarafınıza destek olunacaktır efendim.

Teşekkürler;

• quote:

Orijinalden alıntı: Wiseeman

Xprime Hero modeline fabric kumaş gelecek mi?
    Merhabalar;

Xprime Hero Oyuncu Koltuğu Kasa kalıbından dolayı Kumaş Döşemeye uygun değil maalesef. Bu sebepten dolayı Xprime Hero oyuncu koltuğunun Kumaş seçeneği gelmeyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofisel

Merhabalar;

Oldukça değerli geri bildiriminiz için teşekkür ederiz efendim.

Profesyonel bir yayıncı değiliz ve bu gayede bir iddaamız yok lakin ürün özellik ve ölçülerini paylaşmak, ürün ile ilgili hem kendi heyecanımızı paylaşmak için elimizden gelen gayreti ve özveriyi gösteriyoruz. Daha iyi ve kaliteli çekimler için bazı çalışmalarımız da yer almaktadır.

Teşekkür ederiz.

Alıntıları Göster

Zaten iletişime geçtim ve sağ olsunlar sorularıma cevap alabildim.

Normalde dün akşam dönülecek denmişti ama dönülmeyince bugün hatırlattım ve üretim ile görüşüldü. Mekanizmanın yenisi gönderilecek. Umarım bu sefer düzgün gelir.

Potluk konusu çözülebilecek bir şey mi ? O konuda da görüşmeli miyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: dweller

Zaten iletişime geçtim ve sağ olsunlar sorularıma cevap alabildim.

Normalde dün akşam dönülecek denmişti ama dönülmeyince bugün hatırlattım ve üretim ile görüşüldü. Mekanizmanın yenisi gönderilecek. Umarım bu sefer düzgün gelir.

Potluk konusu çözülebilecek bir şey mi ? O konuda da görüşmeli miyim ?

Alıntıları Göster
    Merhaba;

Deri ürünlerde özellikle dönüş alanlarında potluk değil derinin kıvrımı olmaktadır. Bu durum en kaliteli deride bile maalesef olmaktadır lakin ilerleme veya sıkıntı yaratma durumu söz konusu değildir.

• Ofisel kullanıcısına yanıt
    Merhaba yanıtınız için teşekkürler, boyum 186 kilom 100, benim için King modelini mi önerirsiniz yoksa Hero modelini mi, birde ikisi arasında kalite olarak fark var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wiseeman -- 13 Kasım 2020; 16:44:5 >
  • teknoCat kullanıcısına yanıt

Bende fiyatlar yakın olduğundan ikisi arasında kalmıştım. Çok büyük hocam koltuk. Bağdaş kur otur. Gerçi denedim sallandı biraz korktum  Rahatlığına rahat ama bazen düşecekmişim gibi geliyor. Alışkın değilim düz sandalyeden sonra biraz alışmak gerekiyor sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreadanor

Bende fiyatlar yakın olduğundan ikisi arasında kalmıştım. Çok büyük hocam koltuk. Bağdaş kur otur. Gerçi denedim sallandı biraz korktum  Rahatlığına rahat ama bazen düşecekmişim gibi geliyor. Alışkın değilim düz sandalyeden sonra biraz alışmak gerekiyor sanırım.

Hangi model almıştınız boy kilo nedir hocam. Sırt kısmı nasıl rahat mı. Sallanıyor derken anlayamadım hocam. Teşekkür ederim

• teknoCat kullanıcısına yanıt

Boy 1.75 kilo 85 hocam. Sallanma şöyle, normal otururken sıkıntı yok. Ama bacağımı altıma almak istersem sanki sağa yada sola eğim alıyor gibi geldi koltuk. Belki psikolojik bilmiyorum. Dediğim gibi, mutfak sandalyesinden bozma şeyden sonra devasa boyutuyla değişik hissetmem normal geliyor bana   King modelini aldım ben.

• Ben bu ürünü 999 TL ye almıştım 2 ay önce 200 tl zam gelmiş nasıl olmuşsa satıcı cok kaba biri bir bayan var o yardımcı oluyor sıkıntı yok erkek ararsa dövecek gibi konuşuyordu

ürün totalde 23 günde geldi kurulumu basit 2 parça birleşiyor kargocu apartamanın giriş kapısına bırakıp kaçtı resmen belli bir kilo üstünü taşıyamıyorlarmış falan filan x prime king modelini almıştım uzun ve kaba duruyor let go dan sattım bende 5 para etmez bence

TAVSİYE ETMİYORUM !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Wiseeman

Merhaba yanıtınız için teşekkürler, boyum 186 kilom 100, benim için King modelini mi önerirsiniz yoksa Hero modelini mi, birde ikisi arasında kalite olarak fark var mı
    Merhabalar;

Her iki Modelde uygun efendim. Kalite olarak aralarında fark yok lakin boyut ve vucudu sarması Hero Modelinde daha farklı diyebilirim. Zevklere göre değişir fakat inceleme videolarını inceleyiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreadanor

Merhabalar;

Korkmanıza gerek yok, mekanizma ve güvenlik noktasında üst düzey bir üründür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JesusGarcia

Ben bu ürünü 999 TL ye almıştım 2 ay önce 200 tl zam gelmiş nasıl olmuşsa satıcı cok kaba biri bir bayan var o yardımcı oluyor sıkıntı yok erkek ararsa dövecek gibi konuşuyordu

ürün totalde 23 günde geldi kurulumu basit 2 parça birleşiyor kargocu apartamanın giriş kapısına bırakıp kaçtı resmen belli bir kilo üstünü taşıyamıyorlarmış falan filan x prime king modelini almıştım uzun ve kaba duruyor let go dan sattım bende 5 para etmez bence

TAVSİYE ETMİYORUM !!!

Merhabalar;

Satış ve Müşteri Hizmetleri departmanında 15 kişi çalışıyor ve sirkülasyon olabiliyor. Kaba olan arkadaşımız için özür dileriz lakin tüm görüşmeler dinlenmekte ve bahsettiğiniz gibi davrananlar genelde 2.Telefon görüşmesine kalmadan işine son verilir. Aldığınız dönemde yoğunluk ve kargo kapasite limitlerinden dolayı gecikmeler olmuş olabilir. Belirli yoğun bölgelerde maalesef kargoların Kapasite limitleri olabiliyor ve ilgili şubelerin kapasite limitleri dolmuş ise Türkiye'nin hiçbir yerinden kargo gönderemiyorsunuz. Özellikle 1 Ay öncesine kadar çok fazla yaşadık bu durumları. Bazı bölgelerde hala yaşanılabiliyor fakat Kargo Kapasite limitlerine hiçbir şekilde firma olarak müdahale edemiyorsunuz. Pandemi döneminde artan yoğunluk sebebi ile bu tip durumlar artık normal hale geldi ve herkesin anlayış göstermesi gerekiyor.

Xprime King Modeli isminden de anlaşılacağı üzere büyük ve heybetli bir modeldir lakin 5 Para etmez kelimesi pek yakışık kalmamış. Ürünü satın alırken ürün ölçüleri detaylı olarak veriliyor aslında yani ürünün ölçülerini bilerek alıyorsunuz. Burada ölçülerini bildiğiniz halde gelen ürüne çok büyük demeniz ayrı bir çelişki konusu fakat sitemizde küçük model oyuncu koltukları da yer almaktadır.

Kargolar 35 Desi üzerini kata çıkarmamaktadır. Bu durum tüm ürünler için geçerli olup Yurtiçi, Aras, MNG Kargo firmalarının sitelerinde özellikle belirtilmektedir. Özellikle pandemi döneminde iç işleri bakanlığının kesin kararı ile hiçbir kargonun Bina içine girme zorunluluğu yer almamaktadır.

Kargo Kata çıkarıyor ise Personelin insiyatifi veya kargo firmasının memnuniyet nezdinde personele zorunluluk kılmasıdır. Bu durum ürün açıklamalarında da belirtilmekte olup Bina kapısı teslimat yapıldığının bilginini özellikle belirtiyoruz.

Sağlıklı günler dileriz.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.