Şimdi Ara

Xpredator Lamborghini Mod Projesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
147
Cevap
15
Favori
6.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mod gerçekten harikulade ancak ledler bana bayaaaa Bi parlak geldi tonu biraz alçatsak daha göze hitap eder.yanlış anlama boylede bakkk ben mod yaptım gibi sırıtıyor ledler.belkide kamera kedi parlak gösterdiği için bana öyle gelmiştir.tekrar soyluyorum yanlış anlama,sadece yorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1zeus1

Mod gerçekten harikulade ancak ledler bana bayaaaa Bi parlak geldi tonu biraz alçatsak daha göze hitap eder.yanlış anlama boylede bakkk ben mod yaptım gibi sırıtıyor ledler.belkide kamera kedi parlak gösterdiği için bana öyle gelmiştir.tekrar soyluyorum yanlış anlama,sadece yorum...

o parlaklık cep telefonu ile çektiğim için oluyor, konu içinde paylaştığım küçük videolara bakarsan fotolardaki gibi olmadığını görebilirsin
  • rcpdrnc kullanıcısına yanıt
    Ewl

• Kasa xpredatorun hangi versiyonu

• quote:

Orijinalden alıntı: emrelio

Kasa xpredatorun hangi versiyonu

ilk çıkan versiyonu original black edition diye geçiyor

http://www.aerocool.com.tw/chassis/pgs/pgs-b/157.html
  • Güzel çalışma emeğinize sağlık böyle şeyleri görünce bende bi hevesle birşeyler yapayım diyorum ama fırsat bulamıyoruz

Takip
  • Eline sağlık , güzel çalışma olmuş...
  • Fan dönerken görülen ışık süper olmuş. Duvarkağıdın ile uyuşmuş:)
  • değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar ingiltereden sipariş ettiğim kaze master II'de bugün geldi hemen uygulamayı yaptım :)

öncelikle bana siteyi öneren trumpet'e teşekkür ederim ellen gerçekten çok ilgili ve hızlı bir arkadaş siparişi verdim 30 dakika sonra kargoya verdi. araya haftasonu girmesine rağmen 6 günde ulaştı 7 euro kargo ücreti gayet makul.

Xpredator Lamborghini Mod Projesi

kutu böyle

kutu içeriğinde kontrol ünitesi , 4 adet fan uzatma kablosu, 4 adet ısı kablosu, 2 adet yedek ısı kablosu, güç uzatma kablosu, ısı kabloları için fazladan bant ve kullanma klavuzu çıkıyor.

bağlantıları oldukça kolay, ayrıca yukarıda 4 butonlu bir jumper var ama ne işe yaradığını bilmiyorum :)

fanları tamamen kapatabiliyor, kanal başı 12v, fana voltaj verdiğinizde eğer fan dönmeye başlamazsa sesli uyarı veriyor. ekran çok net ve her açıdan aynı netlikte görülebiliyor. piano black malzeme ile kaplı ve butonlar içeri girebiliyor.

görüntüsü gayet şık özellikleride yeterli. voltaj tepkimesi anlık olduğu için özellikle tercih sebebi. bazı kontrolcülerde voltajı düşürdüğünüzde kademeli olarak düşürdüğü için uzun süre bekliyorsunuz.

fanları kapattık ve ölüm sessizliği :)

uygulama sonrası video

@N.Semih @emreacikay @canyilmaz0 @thunderwatcher @supressor @RapGame45 @bhazer @Choline @Hexagon07 @ModifiyeMalzemecisi @emrelio @Basteryus @leqvar @35Ahmet3535
    @davedevil @Toscu @Toscu @trumpet

• boya işlerimiz devam ediyor sadece meshleri boyamak için bağlamıştım biraz daha ileri gittim ama güzel oldu :)

meshleri boyarken boya bitmesi sonucu işler yarım kalmıştı :)

bir kutu daha aldım

gece karanlığında 1. katı attım :)

daha sonra 2. kat

uv testleri

ve montaj

@N.Semih @emreacikay @canyilmaz0 @thunderwatcher @supressor @RapGame45 @bhazer @Choline @Hexagon07 @ModifiyeMalzemecisi @emrelio @Basteryus @leqvar @35Ahmet3535
    @davedevil @Toscu @Toscu @trumpet

• boysms işleri devam ediyor bugünde güç kaynağına ufak bir işlem yaptım

• Gayet guzel

• İşçilik süper takip edilmesi biri olduğunuzu düşünüyorum güzel iş çıkarmışsınız. Kolay gelsin dostum :)
  • Parçalar güzel kardeşim ama işçilik daha bi güzel olmuş. Üzerine emek verilen herşeye saygı duymak lazım .
  • Çok güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık hocam.
  • teşekkürler dostlar, ufak ufak çalışmalara devam ediyorum :)

yan panel ızgarasını boyadım, üst panelin açık olmasının sebebi oraya şerit led geleceği için kapatmaıdm henüz.

• size iki tavsiyede bulunmak istiyorum.. gerçekten harıka bır ıs cıkarmıssınız once bunu belırteyım. birincisi yan plexinizi düz bir plexi ile değiştirin. ikincizi ise o hdd lerin olduğu yerdeki kablo karmaşası nedir öyle ya :D oraya kesinlikle bir çözüm bulmalısınız.. en azından plexiden direk görünmesin :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: suat6027

size iki tavsiyede bulunmak istiyorum.. gerçekten harıka bır ıs cıkarmıssınız once bunu belırteyım. birincisi yan plexinizi düz bir plexi ile değiştirin. ikincizi ise o hdd lerin olduğu yerdeki kablo karmaşası nedir öyle ya :D oraya kesinlikle bir çözüm bulmalısınız.. en azından plexiden direk görünmesin :D :D

öncelikle teşekkür ederim tavsiyeler için. işler henüz bitmedi yan kapak düz pleksi ile değişecek, o kablolarda kaybolacak daha bir sürü iş var ince işlere başlamadım henüz şu anda bu kaba hali. birde istediğim malzemeleri bulamama gibi bir durumum var temin ettikçe bişeyler yapıyorum :)
  • siyah içimi boğdu, kasayı lamborgihini turuncusuna boyamayı düşünyorum meshleri ise gunmetal rengine boyıcam. sanal modifiye yapabilen bi arkadaş yardımcı olabilirmi acaba :)
  • Buda benden olsun :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.