Şimdi Ara

*** XPERIA Z - SIK SORULAN SORULAR ve TEKNİK REHBER ***ANA KONU (342. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.622
Cevap
59
Favori
419.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ufuk_abay

Arkadaşlar bugün baktım güncelleme gelmemiş bende 244tr stock romundan 67 generic ispanya romunu ftf olarak indirip yükledim içindeki simlock.ta dosyasını sildim şimdi ispanya ve belçika romlarına güncellemeler daha erken geliyor bende sonraki güncellemeleri daha önce almak için yaptım. Şimdi bu dakikadan sonra pc companion dan gelecek olan güncellemelerde normal olarak flashtoolsuz güncellersem simlock.ta dosyasını çakmasın bana ? Bu dosya olursa simlock oluyormuş bu konuda fikriniz tecrübeleriniz nedir mümkünmü böyle birşey yoksa tr roma geri döneceğim teşekkürler şimdiden cevaplar için

hiçbir sıkıntı yaşamassın ben flashtool ile bir dünya ftf flasladım cihazlarıma hepsinde mavi renkte simlock.ta uyarısı verdi flashtool ve hiç bir şey olmadı pc companion ve update service ile aynen hatasız güncelleme almaya devam etti

• bende medya sunucu çok şarj yiyor gözüküyor ,forumda böyle bir şey buldum ama tam olarak çözemedim.http://forum.donanimhaber.com/m_72250365/mpage_80/tm.htm

menüden sağ alt köşedeki sembole basıp tüm ögeleri kapatıyorum.Arka planda video resim vs açık değil ancak pil kullanımında medya sunucu %18 gözüküyor (Toplam Cpu: 2d 39s Uyanık Tut: 42 d 57 s) Bu işlemi durduramadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

Bu arada NeoReader ile avatarınızı okuttum adınız çıktı.

Evet cikiyor, profilimde de yaziyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten bazen video izlerken filmler aracılığı ile açıyor videoları. Videoyu kapattığımda filmlere döndüğümde o videonun orada kaldığını ve önizleme olarak direkt karşıma çıktığını görüyorum, bunu kapatmanın bir yolu var mı? Gecenin bir vakti the conjuring fragmanının karşıma çıkması çok kötü bir deneyim oldu da.

• anladım hocam yani ben rootsuz boot loader kapalı kullanıyorum doğal olarakta hep stock yüklüyorum. dediğinize güvenerek ispanya .67 sürümüne geçtim sorunsuzca herşey süper hatta google play music ve google play games yoktu eskiden şimdi onlar geldi ve çalışıyor :) fakat music unlimited ile video unlimited de yüklü geldi girdiğimde ülkenizde desteklenmiyo diyip kapatıyo uygulamayı :/ ek olarak yeni romla gelen uygulamalarda moxier pro , yükleyici diye iki tane yeni uygulama var bunlar hakkında bir fikriniz varmı nedir ne değildir teşekkürler şimdiden.
  • quote:

anladım hocam yani ben rootsuz boot loader kapalı kullanıyorum doğal olarakta hep stock yüklüyorum. dediğinize güvenerek ispanya .67 sürümüne geçtim sorunsuzca herşey süper hatta google play music ve google play games yoktu eskiden şimdi onlar geldi ve çalışıyor :) fakat music unlimited ile video unlimited de yüklü geldi girdiğimde ülkenizde desteklenmiyo diyip kapatıyo uygulamayı :/ ek olarak yeni romla gelen uygulamalarda moxier pro , yükleyici diye iki tane yeni uygulama var bunlar hakkında bir fikriniz varmı nedir ne değildir teşekkürler şimdiden.

Ispanya romu yukledin herhalde. Onlara ozel eklenen uygulamalarda su an senin telefonunda var ama senin ulkende kullanilmiyor. Onu demesinin sebebi o zaten. Tr romda o uygulamalar olmayacak yine.

• Teknode kullanıcısına yanıt
    evet işte 2 si çalışmıyor :( ama google play music ile google play games çalışıyor en azından tr romda yoktu bunlar mesela. sanırım tr romuna geçmem artık daha güncellemeleri ne kadar erken aldığına bağlı ispanya ve belçika en hızlı alanlar sanırım bende ispanyaya geçtim
  • arkadaşlar cyanogenMod yüklemek için bootloader kilidini açmak gerekiyor değil mi?
  • Evet kilidi açmak gerekiyor, dikkat yani.
  • Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak telefonumda 3G yi nasıl aktif hale getirebilirim nasıl yapacam bir bilginiz var mı ? Şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: trds

Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak telefonumda 3G yi nasıl aktif hale getirebilirim nasıl yapacam bir bilginiz var mı ? Şimdiden teşekkür ederim

Ayarlar-diğer-mobil şebekeler-şebeke modu-wcdma tercih edilen gsm

• quote:

Orijinalden alıntı: dazed

bende medya sunucu çok şarj yiyor gözüküyor ,forumda böyle bir şey buldum ama tam olarak çözemedim.http://forum.donanimhaber.com/m_72250365/mpage_80/tm.htm

menüden sağ alt köşedeki sembole basıp tüm ögeleri kapatıyorum.Arka planda video resim vs açık değil ancak pil kullanımında medya sunucu %18 gözüküyor (Toplam Cpu: 2d 39s Uyanık Tut: 42 d 57 s) Bu işlemi durduramadım

Medya sunucusu telefondaki medya dosyalarını tararken çok zaman kaybediyor takılıyor olabilir tüm medya dosyalarını okuma işleminde.

SD card ın varsa sd carddaki tüm müzik video resim dosyalarını PC ye aktarıp ve sil hatta sdcardı formatlayıp (yedek al önce) bir dene. SD card yoksa , iç hafızadaki leri yedekleyip bir silip dene.

Ama alakasız bir app de neden oluyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 25 Eylül 2013; 12:18:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Orijinalden alıntı: dazed

bende medya sunucu çok şarj yiyor gözüküyor ,forumda böyle bir şey buldum ama tam olarak çözemedim.http://forum.donanimhaber.com/m_72250365/mpage_80/tm.htm

Medya sunucusu telefondaki medya dosyalarını tararken çok zaman kaybediyor takılıyor olabilir tüm medya dosyalarını okuma işleminde.

SD card ın varsa sd carddaki tüm müzik video resim dosyalarını PC ye aktarıp ve sil hatta sdcardı formatlayıp (yedek al önce) bir dene. SD card yoksa , iç hafızadaki leri yedekleyip bir silip dene.

Ama alakasız bir app de neden oluyor olabilir.

sağol mesaj için
    *sd card var biçimlendirdim formatladım.

• eyvallah hocam
  • ofiste yeni bir pc geldi. buna da sony pc companion u kurdum. telefon evde sorunsuz bağlanıyor ancak ofiste mtp usb driver ı ya bulamıyor ya kuramıyor. her şeyi denedim. bu sorunu yaşayan varmı daha once?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gekren

ofiste yeni bir pc geldi. buna da sony pc companion u kurdum. telefon evde sorunsuz bağlanıyor ancak ofiste mtp usb driver ı ya bulamıyor ya kuramıyor. her şeyi denedim. bu sorunu yaşayan varmı daha once?

cevabı buldum forum sağolsun. başkası da yaşarsa burada da bulunsun

quote:

Orijinalden alıntı: Gunebakan44

Bir süredir durduk yerde bilgisayarım iPhone'u görmemeye başladı; oysa telefonu PC'ye takınca şarj oluyor ve iTunes'da tanıyordu. Bu durum resimleri boşaltmamı engellediği için epeyçe bir araştırma yaptım ve sonunda aşağıdaki yöntemle sorunu çözdüm. Umarım bu sorunu yaşayan başkalarına da yardımcı olurum:
    - 'regedit' diyip registry editörü açıyoruz.
    - Sonra sırasıyla hkeylocalmachine>system>current control set>control>class'ı açıyoruz.
    - Burada en altta yada bir üstünde “{EEC5AD98-8080-425F-922A-DABF3DE3F69A}” yazan yeri bulup tıklıyoruz.
    - Sol tarafta açılan pencerede en altta Upperfilters adlı satırı sağ tıklayıp siliyoruz.
    - Restart edip iPhone'u taktığımızda bilgisayarımız tekrar iPhone'u tanır hale geliyor.

• quote:

anladım hocam yani ben rootsuz boot loader kapalı kullanıyorum doğal olarakta hep stock yüklüyorum. dediğinize güvenerek ispanya .67 sürümüne geçtim sorunsuzca herşey süper hatta google play music ve google play games yoktu eskiden şimdi onlar geldi ve çalışıyor :) fakat music unlimited ile video unlimited de yüklü geldi girdiğimde ülkenizde desteklenmiyo diyip kapatıyo uygulamayı :/ ek olarak yeni romla gelen uygulamalarda moxier pro , yükleyici diye iki tane yeni uygulama var bunlar hakkında bir fikriniz varmı nedir ne değildir teşekkürler şimdiden.

@teknode arkadaşımızın dediği gibi Google uygulamaları ülkemizde çalışmıyor ama moxier de heralde yanlış hatırlamıyorsam mail programı gibi birşeydi daha önce ion a germany rom yüklediğimde vardı ordan hatırlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

İnternetten bazen video izlerken filmler aracılığı ile açıyor videoları. Videoyu kapattığımda filmlere döndüğümde o videonun orada kaldığını ve önizleme olarak direkt karşıma çıktığını görüyorum, bunu kapatmanın bir yolu var mı? Gecenin bir vakti the conjuring fragmanının karşıma çıkması çok kötü bir deneyim oldu da.

Yardım lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrmıstık

quote:

@teknode arkadaşımızın dediği gibi Google uygulamaları ülkemizde çalışmıyor ama moxier de heralde yanlış hatırlamıyorsam mail programı gibi birşeydi daha önce ion a germany rom yüklediğimde vardı ordan hatırlıyorum

O program benim bildiğim kadarı ile, iş için kullanılan bir mail programı. Şu blackberry'lerde oluyor ya, anında haberleşme yapıyorlar bbm dışındaki bir programla.
    Günlük yaptıkları işlerin dökümünü oradan atıyorlar vs, fiş bilgilerini falan. Bence o tarz bir uygulama. Genelde enerji içeceği markaları uyguluyor bu sistemi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

quote:

Orijinalden alıntı: mrmıstık

quote:

O program benim bildiğim kadarı ile, iş için kullanılan bir mail programı. Şu blackberry'lerde oluyor ya, anında haberleşme yapıyorlar bbm dışındaki bir programla.
    Günlük yaptıkları işlerin dökümünü oradan atıyorlar vs, fiş bilgilerini falan. Bence o tarz bir uygulama. Genelde enerji içeceği markaları uyguluyor bu sistemi.

anladım cevaplar için teşekkürler arkadaşlar video unlimited i silebildim music unlimited i silemiyorum devre dışı bıraktım google play music ve play games çalışıyor sorun yok onlarda daha yeni yeni kurulum bitti bugün test edicem romu görebildiğm pozitif ve negatif yönleri yazarım iyi forumlar

• 
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.