Şimdi Ara

*** XPERIA Z - SIK SORULAN SORULAR ve TEKNİK REHBER ***ANA KONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.622
Cevap
59
Favori
420.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne gibi bilgi verebiliriz anlamadım 4.2.2 versiyonu gelecek yakın zamanda diye söylenti var ancak resmi açıklama yok. Sadece telefon çıktıktan kısa süre sonra gelecek dendi.
    Zaten son android sürümü 4.2.2. Şu an telefondaki ise 4.1.2. İkisi de Jelly Bean sürümü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 10 Nisan 2013; 15:14:55 >
  • androidle ilgili hiç bilgim olmadığı için saçmalıyor olabilirim ama s4 te 4.2.2 olacak diye okudum xz ise 4.1.1 olduğu yazılıydı. şimdi 4.2.2 her nasıl birşeyse (ben zaten başka telefonlarda kullanılıyor sanıyordum xz de olmadığını düşünmüştüm sadece ama henüz çıkmadığını yeni öğrendim )çıkacağı zaman xz ye de gelmiş oluyordur heralde
  • Şarj Hakkında bir bilgide benden olsun telefonu aldım sony centerdan yani telefoncudan da değil
    bana verilen talimat aynen şu şekilde
    Telefonun şarjını %2-3 te iken ilk şarj 12 saat telefonu kapatıp,2. şarj gene %2-3 de iken 4 saat telefon kapalı ike, 3. şarj gene %2-3 de iken 4 saat ardından telefonun batarya kalibresi yapılmış oluyorMUŞ bugun 2.şarj aşamasındayım bunları yaptıktan sonra telefon full şarjına 2 saat 10 dakika ulaşacakmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: cthax

Şarj Hakkında bir bilgide benden olsun telefonu aldım sony centerdan yani telefoncudan da değil
    Telefonun şarjını %2-3 te iken ilk şarj 12 saat telefonu kapatıp,2. şarj gene %2-3 de iken 4 saat telefon kapalı ike, 3. şarj gene %2-3 de iken 4 saat ardından telefonun batarya kalibresi yapılmış oluyorMUŞ bugun 2.şarj aşamasındayım bunları yaptıktan sonra telefon full şarjına 2 saat 10 dakika ulaşacakmış

Onlarda biraz sallamış :) Kalibrasyon yapmak da çok elzem birşey değil ve pil ömrünü azaltır az da olsa çünkü pili tamamen bitirmeniz gerekir.

Telefon kapalıyken 4 saat pili şarj etmek falan çok acayip zaten pil dolunca şarj etme işlemi durur. Saati neye göre hesaplamışlar çok merak ettim.

Bu şarj konusunda felaket bilgi kirliliği dolaşıyor. Bir arkadaş forumda gayet net yazmıştı durumu.

• Gerçekten açık seçik ve kaliteli bir paylaşım olmuş parmaklarına sağlık arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Şarj Hakkında bir bilgide benden olsun telefonu aldım sony centerdan yani telefoncudan da değil

Onlarda biraz sallamış :) Kalibrasyon yapmak da çok elzem birşey değil ve pil ömrünü azaltır az da olsa çünkü pili tamamen bitirmeniz gerekir.

Telefon kapalıyken 4 saat pili şarj etmek falan çok acayip zaten pil dolunca şarj etme işlemi durur. Saati neye göre hesaplamışlar çok merak ettim.

Bu şarj konusunda felaket bilgi kirliliği dolaşıyor. Bir arkadaş forumda gayet net yazmıştı durumu.

hangi arkadaş ve link rica edebilir miyim ?

• quote:

quote:

Dediğin çok doğru hocam ende bu yüzden sürekli bakınıyorum en doğru bilgiye ulaşmak için.
    verdiğim bilgilerde şahsın kendi beyanıdır

• teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Afraid -- 10 Nisan 2013; 15:46:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin.okumus

quote:

quote:

hangi arkadaş ve link rica edebilir miyim ?

Z'nin Ana konuda gerye doğru bi kaç sayfa gitmeniz gerek uzunca bir yazı. Bulursanı zbana da söylerseniz hangi sayfada diye buraya ekleriz. :)

• quote:

2 saat 10 dakikada tam şarja ulaşması değil. 14.30da taktım telefonu %8 di şarjı. 16.01 şuan %86
  • Yeni bölüm hayırlı olsun ama burdada hemen kirlilik başlamış.Bilgili ve paylaşım yapabilecek arkadaşların rezerve yapmaları gayet normal ama aklına esen rez demilş ve sayfayı doldurmuşlar.
    Aslında konu sahibinin hiç olmazsa ilk sayfayı silme ve düzenleme yetkisi olması lazım.Emek verenlerin eline sağlık.
  • Şu şarj polemiği çok gerksiz ben telefonu aldım şarjı%64 tü biraz kurcaladım falan %34 de düştü telefonu kapatıp %100 olana kadar şarj ettim şimdiye kadar şarj süresinden çok memnunum yeni nesil pillerde şarj %10 nun altına düşmeden şarj edeceksin ve %80 nin üstündeyse şarj etmeyeceksin bu metodu 2 senedir uyguluyorum ve şimdiye kadar hiç şarjla ilgili problem yaşamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eklecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla Nikola -- 10 Nisan 2013; 18:39:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grolof

Yeni bölüm hayırlı olsun ama burdada hemen kirlilik başlamış.Bilgili ve paylaşım yapabilecek arkadaşların rezerve yapmaları gayet normal ama aklına esen rez demilş ve sayfayı doldurmuşlar.
    Aslında konu sahibinin hiç olmazsa ilk sayfayı silme ve düzenleme yetkisi olması lazım.Emek verenlerin eline sağlık.

Maalesef öyle ama pek yapacak birşey yoktu, allahtan baştan rezerve ettik daha kötü durumlarda oluşabiliyor. İleride konumuz geliştikçe gerekirse admin den yardım isteriz temizlik yaptırırız ama şimdilik ana konu sağlam kalsın yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Orijinalden alıntı: OffLineR

Hayırlı olsun.
    Başarılı bir paylaşım olmuş.

Aksesuarlar ilgili de genel bilgi verilebilir belki.
    Bir de Stamina modunu eklemek faydalı olacaktır.
    Bir de telefonun süper olduğunu

Stamina modu eklendi.Aksesuarlara şuanda girmeyi cok dusunmuyoruz.

Türkiye'ye gelsin de bir :)

Tekrar elinize sağlık bu güzel paylaşım için.

• Merhaba rar programı lazım google playda 1 2 indirdim ama başarısızlardı tavsiyesi olan ücretli ücretsiz farketmez iş görmesi önemli kullanan test eden varmı ? help
  • 6602 ile 6603 arasındaki farkı da belirtirmisiniz konuda. Türkiye'ye gelenler 6603 sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

Programciklar

Bu programcıkların (asılı duran widgetlar gibi) ingilizce adı ne? Daha fazlasını bulmak için araştırma yapalım.
  • quote:

quote:

Programciklar

Bu programcıkların (asılı duran widgetlar gibi) ingilizce adı ne? Daha fazlasını bulmak için araştırma yapalım.

xperia z small apps
  • quote:

xperia z small apps

Haha iyiymiş

teşekkürler. :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.