Şimdi Ara

xperia z şebeke ve internet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefonun sorunu mesajlar geç gidiyor, geç geliyor. Biri beni aradığında bazen ulaşamıyor. İnterneti kullanamıyorum. Fakat Wifi çalışıyor.

Hattım avea. Hatta sorun var diye yedek hat çıkardım. Yine bir değişiklik olmadı. Aynı sorunlar devam ediyor.

Bu zamana kadar Sınavlarımdan dolayı ilgilenemediğim için bekledim. Düzelir dedim düzelmedi.

Şimdi bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir. Telefonu garantiye göndermeli miyim? Değişim talebinde bulunsam değişim yapabilir miyim sizce?

Lütfen bi yol gösterin .. Cevaplarını bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesaj sorunu bendede var. Turkcell kullanıyorum. Mesajlar geç gidiyor, gitmediği zamanlarda aynı mesajı 2 defa gönderiyorum. Bazende 3-4 tane mesaj birden geliyor fakat sorunu çözemedim. İnternet problemi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hertelden44

Mesaj sorunu bendede var. Turkcell kullanıyorum. Mesajlar geç gidiyor, gitmediği zamanlarda aynı mesajı 2 defa gönderiyorum. Bazende 3-4 tane mesaj birden geliyor fakat sorunu çözemedim. İnternet problemi yok.

Mesaj atıyorum 10 dakika sonra gidiyo. İnterneti kullanmak için mobil veriyi açıyprum telefonu kapatıp yeniden açmam gerekiyor.

İnsanın parayla rezil olması böyle bişey sanırım.

• Sürekli mi gitmiyor yoksa arada bir mi? Benim 150-200 smsten 1-2 tanesi öyle oluyor. İnternet için telefonun yazılımı onarmayı denediniz mi?
  • Z1 de de böyle ama internette hiç bir problem bulamadım. Bazen güç tuşunu açınca bildirimler geliyor.

edit: hattan kaynaklanıyor diye düşünüyorum avea internet konusunda sıkıntılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 21 Haziran 2014; 12:39:55 >
  • quote:

Sürekli mi gitmiyor yoksa arada bir mi? Benim 150-200 smsten 1-2 tanesi öyle oluyor. İnternet için telefonun yazılımı onarmayı denediniz mi?

100 mesajın 90 ı geç gidiyo. İnternet de dediğim gibi telefonu kapatıp yeniden açınca çalışıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Z1 de de böyle ama internette hiç bir problem bulamadım. Bazen güç tuşunu açınca bildirimler geliyor.

edit: hattan kaynaklanıyor diye düşünüyorum avea internet konusunda sıkıntılı

Yedek hat (yeni hat) aldım aynı numaramın. Hiç bir değişiklik olmadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve LTE Servis Yok
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilmiyorum belkide bir şey var ama ne işte
  • Mesaj gönderirken Hangout Vs. program mı kullanıyosun?
  • quote:

Mesaj gönderirken Hangout Vs. program mı kullanıyosun?

Hayır kullanmıyorum :(

• Aynı sorun bendede var. Mobil veriye dokunuyorum açılıyor ama üstte iconu çıkmıyor telefonu kapatıp tekrar açmam gerekiyor çoğu zaman öyle wifi de hiçbir sıkıntı yok sorunsuz çalışıyor birde mobil veri acaip yavaş yani aşırı derecede bilmem sizinkide öyle mi ?. Mesajlara kız arkadaşım bu durumdan çok şikayetçi biz hattan diyorduk bende avea kullanıyorum vodafone ye geçmeyi düşünüyorum eğer hattan kaynaklı bir durum ise nuradan yazarım size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unreinxr8

Aynı sorun bendede var. Mobil veriye dokunuyorum açılıyor ama üstte iconu çıkmıyor telefonu kapatıp tekrar açmam gerekiyor çoğu zaman öyle wifi de hiçbir sıkıntı yok sorunsuz çalışıyor birde mobil veri acaip yavaş yani aşırı derecede bilmem sizinkide öyle mi ?. Mesajlara kız arkadaşım bu durumdan çok şikayetçi biz hattan diyorduk bende avea kullanıyorum vodafone ye geçmeyi düşünüyorum eğer hattan kaynaklı bir durum ise nuradan yazarım size.

Evet sorunumuz aynı. Wifi hiç sıkıntı yok. İnternet ve mesaj sıkıntısı var. Ben avea kullanıyorum. Aynı numaramın yeni kartını çıkardım. Sorun devam ediyor. Sizinde mesajınızı bekliyorum.

• hattımız avea telefon xperia z aynı sorun. birisi ararsa ulaşamıyorlar eğer internet açıksa. interneti kapatıyoruz yani lte den gsm ye alıyoruz öyle kullanıyoruz. internet lazım olursa açıyoruz. çoğu zaman interneti açsak bile telefonu kapatıp açmadan çalışmıyor. çözüm varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pprc

hattımız avea telefon xperia z aynı sorun. birisi ararsa ulaşamıyorlar eğer internet açıksa. interneti kapatıyoruz yani lte den gsm ye alıyoruz öyle kullanıyoruz. internet lazım olursa açıyoruz. çoğu zaman interneti açsak bile telefonu kapatıp açmadan çalışmıyor. çözüm varmı?

Bilmiyorum bakıyorum da hiç bi yerde bulamadım bi cevap. Burdada zaten kimse takıp da cevap vermiyo. Garanti ye göndersek işe yarar mı yaramaz mı. Açıkcası telefonu açtırmak içimden gelmiyo ama telefonu kullanamadıktan sonra başka bi çarede kalmıyor.

• Kimse niye yazmıyor bi el atın arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: transtürk

merhaba cıhazınızda ne hat nede yazılımsal hata. sadece sebeke full cekerken aslında sebeke zayıf .tabı buda makınanın sebekesınden kaynaklanıyor.yapmanız gereken ayarlara gırıp ayarlardan sebekeyı sadece 2g yı secın duzelır.www.sonyxperiaservis.com

Kullanılabilir şebekelerde avea 2g diye seçilmiş durumda zaten :(

Yani bu sorunun çözümünü kimse bilmiyo mu? Garantiye göndercem, telefon açılmasın diyorum. Birine satıcam teni telefon alıcam, aldığım paranın hayranı göremem sorunlu telefon satıyoz. É ozaman napıyım

• quote:

ozamn sorun sebeke kısmında yanı elektronık arza . sana servıs yolu gozuktu dostum

Siz bu yazdıklarıma göre sorunun yazılımdan ya da hattan olmadığına emin misiniz hocam?

Bu sorun telefonu aldığından bu yana devam ediyor. O zaman telefon sorunlu bi telefon ve ben bu vakte kadar bekledim. Bu saatten sonra da değişme gibi bi ihtimalimde yok sanırım?

• quote:

hattı denedım dedınız. onu eledık. yazılım ıcınde sıfırladım dedınız oda degıl . sorun elektronık fabrıkasyon olabılır

Eyvallah ilgin için teşekkürler.

• transtürk T kullanıcısına yanıt
    Galiba yapacak tek şey garantiye göndermek. Orda da ne yaparlar bilmiyorum.

• quote:

buyuk ıhtımal yazılım yukleyıp normal calısıyor dıyıp yolluycaklar

Bizde zaten şans olsa normal bi telefon elimize geçerdi :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.