Şimdi Ara

XPERIA Z Orjinal TR 4.2.2 (10.3.1.A.0.244 !GÜNCEL!) [ROM|FTF|TR] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
9
Favori
40.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Orijinalden alıntı: bacardi_mojito

bu romu yükleyince siz de de ahizeden gelen sesin azalması sorunu oldu mu?

.....

Bende yok böyle bir sorun ses ayarlarında gücünü artırma vs var belki kapanmıştır sizde.

Temiz kurulum için fabrika ayarlarına dönmeniz bu tip sorunları temizler.

Ben çoğu zaman kulağıma bağırıyor hatta dışardan duyuluyor diye sesini kısıyorum!

Aynen öyle temiz kurulum yapınca sorun düzeldi ve telefon performansında da bariz artış oldu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yeni güncellemenin bir en büyük sıkıntısıda şudur bana göre kimse farketmemiş enteresan ekran florasan ışığı gibi titriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c.ahu
    yeni güncellemenin bir en büyük sıkıntısıda şudur bana göre kimse farketmemiş enteresan ekran florasan ışığı gibi titriyor.

Bende yok bahsettiğin gibi bir titreme ekran gayet eskisi gibi bir fark yok.

Başka bir kaç kişi daha söyledi ama ekran panellerinizden kaynaklı olabilir. Sormuştum panel markanız ne diye kimse söylemedi zamanında.
  • sharp panel benimki. emin misiniz titremediğinden çünkü çok aşırı derecede bir titreme değil ama bazen farkediliyor.
  • quote:

sharp panel benimki. emin misiniz titremediğinden çünkü çok aşırı derecede bir titreme değil ama bazen farkediliyor.

JDC panel benimki, hiçbir titreme yok.

Gayet acayip çok eminim.
  • bu romu c6602 model bir telefona yükleyen var mı
  • 300üb500 kullanıcısına yanıt
    sen yükleyebildin mi arkadaşım c6602 model telefonuna bu rom'u.Yükleyebiliniyorsan bende yüklemek istiyorum.Telefonum c6602 dubaiden alınma hala gelmedi güncelleme
  • quote:

sharp panel benimki. emin misiniz titremediğinden çünkü çok aşırı derecede bir titreme değil ama bazen farkediliyor.

Benimde sharp panel titreme olayı bendede olmaya başladı 253 307 sürümlerinde yoktu.yanlız enteresan her zaman yok browser açıkken farkettim acaba banamı öyle geldi dedim ve takip ettim pırpırlama oluyor enterasan
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavit63

quote:

Benimde sharp panel titreme olayı bendede olmaya başladı 253 307 sürümlerinde yoktu.yanlız enteresan her zaman yok browser açıkken farkettim acaba banamı öyle geldi dedim ve takip ettim pırpırlama oluyor enterasan

Sharp'larda oluyor sanırım bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Orijinalden alıntı: cavit63

quote:

Sharp'larda oluyor sanırım bu ?

Önceki sürümlerde hiç denk gelmedim alt bar için flaşladım ondan olabilir diye düşünüyordum fakat başka arkadaşlardada varmış

• Malesef Bende Failed Hatası Verdi Tüm Aşamaları Doğru Yapmama Rağmen İşletim Sistemim Vista Telefon Zarar Görmedi Bende Sony Pc Com İle Onarma Yaptım Fakat Tekrar 4.2.2 İçin Güncelleme Alamadım Windows 7 De Deneyecem En Kısa Zamanda Telefonun Hangi Ülkeden Çıkış Yaptığını Veya İçerisindeki Yazılımın Hangi Ülkeye Ait Olduğunu Ve Bu Ülke İçin Yazılımın Verilip Verilmediğini Nasıl Öğreniyoruz Teşekkürler...
  • Ses olayına değinmemişler anlaşılan hala hışırtı yada ses eksikliği var
  • benim telefonum C6602 idi bu yazılımı yükledim herhangi bir sıkıntı gözükmüyor ancak telefonun modeli değişti 6603 oldu.
    bu arada telefon hafızasındaki resimler gidiyor bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batmanlı

Malesef Bende Failed Hatası Verdi Tüm Aşamaları Doğru Yapmama Rağmen İşletim Sistemim Vista Telefon Zarar Görmedi Bende Sony Pc Com İle Onarma Yaptım Fakat Tekrar 4.2.2 İçin Güncelleme Alamadım Windows 7 De Deneyecem En Kısa Zamanda Telefonun Hangi Ülkeden Çıkış Yaptığını Veya İçerisindeki Yazılımın Hangi Ülkeye Ait Olduğunu Ve Bu Ülke İçin Yazılımın Verilip Verilmediğini Nasıl Öğreniyoruz Teşekkürler...

Teknik Rehber konusu, ilk sayfa.
    http://forum.donanimhaber.com/m_73811195/tm.htm
  • Bu Rom Internet paylasim problemini de cozuyor. Kendim bir zat denedim. Tesekkurler emegi gecenelere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pumpingiron

benim telefonum C6602 idi bu yazılımı yükledim herhangi bir sıkıntı gözükmüyor ancak telefonun modeli değişti 6603 oldu.

hocam benim cihazda 6602 rica etsem telefonunuzun şu anki durumu ile ilgili bilgi verir misiniz performansında bir değişiklik var mi, anten çekim gücünde bir değişiklik var mi gibi yani bu rom 6603ün romu 6602ye yüklenince herhangibi bir uyumsuzluk, terslik, stabil sorunu gibi durumlar var mi?

• GÜNCELLEMEZ OLAYDIM GÜNCELLEME BİTTİ KONTROL EDERKEN AYARLARDAN Bİ ÖZELLİK BULDUM GÖRME ENGELLİLER İÇİN VEYA GÖZLERİ AZ GÖRENLER İÇİN AKTİF ETTİM SESLİ UYARI YAPIYORMUŞ ŞİMDİDE UYGULAMADAN ÇIKAMADIM ÇIKAMADIM KAFAYI YİYCEM ÇOK SAÇMA OLDU TELEFON ÇÖPE ATILACAK HALE GELDİ KULLANIM BAKIMINDAN NASIL ÇÖZERİM BUNU BİLEN VARMIDIR...
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanbeko
    G...

1. Küçük harfle yaz.
    2. Renkli yazma.
    3. Soruyu yanlış yerde sormuşsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pumpingiron

benim telefonum C6602 idi bu yazılımı yükledim herhangi bir sıkıntı gözükmüyor ancak telefonun modeli değişti 6603 oldu.

Herhangi bir sorun yoksa ana mesajımdaki "C6602'de çalışabilir"i "çalışır" diye değiştireceğim.

Bana dönüş yaparsan sevinirim.
  • benimki jdc panel sharpla alakası yok ekran kiliti kaydır seçiliyken walkman den müzik açıp ekranı kilitlersek kilit ekranı azer bülbül gibi titriyor floresan ışığını geçtim. aresmar hocam siz aleti root ladınız mı benim 4.1.2 deki skorum 21k idi ortalama ayrıca geliştirici seçeneklerinde 2d yi zorla ve opengl2.0 msxx4 e zorla bir çacığa yaramıyor 59-60 fpsden aşağı inmeyen alet onlar açıkken aynı görüntüde 45-50 fpsye anca geliyor ayrıca en çok canımı arkaplan da uykudaki uygulamaları gösteren tuşa bastığımızda aktif olan uygulamayı arkaplana çekip kaldığı yerden değilde kapaıp açmış gibi en baştan başlatması tam bir REZALET, görsellik ve pil ömrü arttı performans 0!android 5.0 e kadar bekliyeceğiz.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.