Şimdi Ara

XPERIA Z Orjinal TR 4.2.2 (10.3.1.A.0.244 !GÜNCEL!) [ROM|FTF|TR] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
9
Favori
40.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

benimki jdc panel sharpla alakası yok ekran kiliti kaydır seçiliyken walkman den müzik açıp ekranı kilitlersek kilit ekranı azer bülbül gibi titriyor floresan ışığını geçtim. aresmar hocam siz aleti root ladınız mı benim 4.1.2 deki skorum 21k idi ortalama ayrıca geliştirici seçeneklerinde 2d yi zorla ve opengl2.0 msxx4 e zorla bir çacığa yaramıyor 59-60 fpsden aşağı inmeyen alet onlar açıkken aynı görüntüde 45-50 fpsye anca geliyor ayrıca en çok canımı arkaplan da uykudaki uygulamaları gösteren tuşa bastığımızda aktif olan uygulamayı arkaplana çekip kaldığı yerden değilde kapaıp açmış gibi en baştan başlatması tam bir REZALET, görsellik ve pil ömrü arttı performans 0!android 5.0 e kadar bekliyeceğiz.

1. titreme yok bende henüz hiç rastlamadım. şimdi honami romdayım hala yok titreme filan. Olanlarda neden oluyor hiç fikrim yok.
    2. antutu skor hala 21bin değişen bişey yok.
    3. yama gelir ne android 5'i? önce 4.3 var yolda hem.
    4. bana aleti rootladın mı diye sormak büyük hakaret!!! sen hiç rootsuz kullandın mı diye sorsan hadi neyse.
    5. arka plandan uygulama çekince kaldığı yerden geliyor baştan başlamıyor. Geliştirici seçeneklerini çok kurcaladın sanırım sen bozmuşsun bişileri.
    6. Bugün numaralı mesaj atma hastalığı geldi evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 7 Temmuz 2013; 15:19:12 >

• hocam rica etsem ekran kilidini kaydır seçip müzik açıp tuşu kitleyip tekrar bakarmısınız. rootta işlemciye stabilite kazanmış olabilir cpu master la baktım şimdi eskiden uykuda ve aktif haldeyken 3 hız aralığındaydı şimdi dans ediyor resmen 4.3 tahmini ne zaman gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam rica etsem ekran kilidini kaydır seçip müzik açıp tuşu kitleyip tekrar bakarmısınız. rootta işlemciye stabilite kazanmış olabilir cpu master la baktım şimdi eskiden uykuda ve aktif haldeyken 3 hız aralığındaydı şimdi dans ediyor resmen 4.3 tahmini ne zaman gelir.

İşlemcinin farklı hızlarda çalışabilmesi daha iyidir zaten pil ömrünü artırır. Dediğin şeyi tam anlamadım pattern lock screen mi yap diyosun?

benim kilit zaten kaydır modunda. titereme yok denedim müzik açtım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 7 Temmuz 2013; 15:34:12 >
  • quote:

benimki jdc panel sharpla alakası yok ekran kiliti kaydır seçiliyken walkman den müzik açıp ekranı kilitlersek kilit ekranı azer bülbül gibi titriyor floresan ışığını geçtim. aresmar hocam siz aleti root ladınız mı benim 4.1.2 deki skorum 21k idi ortalama ayrıca geliştirici seçeneklerinde 2d yi zorla ve opengl2.0 msxx4 e zorla bir çacığa yaramıyor 59-60 fpsden aşağı inmeyen alet onlar açıkken aynı görüntüde 45-50 fpsye anca geliyor ayrıca en çok canımı arkaplan da uykudaki uygulamaları gösteren tuşa bastığımızda aktif olan uygulamayı arkaplana çekip kaldığı yerden değilde kapaıp açmış gibi en baştan başlatması tam bir REZALET, görsellik ve pil ömrü arttı performans 0!android 5.0 e kadar bekliyeceğiz.

şimdi denedim aynen söylediğiniz gibi öyle bir sorunum yok hatta 3 - 4 kez denedim olmuyor bu arada ekran Sharp, Root yok ve 4.2.2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin.OK -- 7 Temmuz 2013; 23:26:22 >

• Alt bar açık siyahtan
    tam siyaha dönmüş baya iyi duruyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: p1azma

Alt bar açık siyahtan
    tam siyaha dönmüş baya iyi duruyor...

Bu 4.1.2 de .253 yazılım güncellemesiyle gelmişti. 4.2.2 de ana ekran da yarı görünür oluyor alt üst bar.
  • Cameradaki siyah lekeler'e çözüm bulan varmı arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p1azma -- 9 Temmuz 2013; 10:22:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: p1azma

Cameradaki siuah lekelere çözüm bulan varmı arkadaşlar

Donanım hatası servise götürmek dışında pek çözümü yok kamera değişiyor serviste.

Kesin emin olmak istiyorsan 13 Megapiksele ayarla kamerayı (Normal moda getirip) sonra beyaz bir alanı mesela tavanı çek hiç zoom filan yapmadan sonra yükle bir yere paylaş burada hemen söyleyeyim sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 8 Temmuz 2013; 19:42:14 >
  • Sağ kısmında 3-4 tane bildiğin nokta
    Solda ve ortada 3 tane parmak izi gibi gölge var bütün pixellerde Aynı
    Sadece zoom yapınca dış kısma taşıyor lekeler...

• pumpingiron adlı arkadaştan başka kimse yok mu c6602 romunun üstüne c6603 romu yükleyebilen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibram_e

pumpingiron adlı arkadaştan başka kimse yok mu c6602 romunun üstüne c6603 romu yükleyebilen

Ben defalarca yükledim,herhangi bir problem olmaz arasındaki tek fark ,eğer telefonunuz 6602 ise ve 6603 romu yüklediyseniz pc companion yada ota dan güncellemeleri göremezsiniz.Ama flashtool ile yüklerseniz herhangi bir problem yaşamazsınız.Bende şu an türkcellin yani 6603 e ait rom yüklü.
  • flood01 F kullanıcısına yanıt
    Xperia Arc telefonumda da aynı sorunu yaşıyordum Xperia Z aldım tam mailler düzgün derken bu güncelleme ile bozuldu. Sony destek hattını aradım telefona çıkan arkadaş şirket mailinizin sunucu ayarlarındandır gibi zırvalamalarda bulundu bende konuyu daha fazla uzatmadım. Sony' e mail attım ama konudan ne kadar haberdarlar kaç kişi bunu bir sorun olarak iletmiştir bilmiyorum. İnşallah yakın zamanda düzelir ve bir daha bozulmaz. Aslında bu sorundan muzdarip olanlar sony ile bir şekilde iletişime geçse iyi olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaRiKS78
    Xperia Arc telefonumda da aynı sorunu yaşıyordum Xperia Z aldım tam mailler düzgün derken bu güncelleme ile bozuldu. Sony destek hattını aradım telefona çıkan arkadaş şirket mailinizin sunucu ayarlarındandır gibi zırvalamalarda bulundu bende konuyu daha fazla uzatmadım. Sony' e mail attım ama konudan ne kadar haberdarlar kaç kişi bunu bir sorun olarak iletmiştir bilmiyorum. İnşallah yakın zamanda düzelir ve bir daha bozulmaz. Aslında bu sorundan muzdarip olanlar sony ile bir şekilde iletişime geçse iyi olur diye düşünüyorum.

Başka program kullanma şansınız yok mu exchange için? Google play da eminim süper uygulamalar vardır?
  • bunu yükledikten sonra pc companiondan daha sonra gelen güncellemeleri yükleyebilir miyim sorunsuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mysterx

bunu yükledikten sonra pc companiondan daha sonra gelen güncellemeleri yükleyebilir miyim sorunsuz?

C6603 ise telefonun modeli tabii ki yüklersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Orijinalden alıntı: mysterx

bunu yükledikten sonra pc companiondan daha sonra gelen güncellemeleri yükleyebilir miyim sorunsuz?

C6603 ise telefonun modeli tabii ki yüklersin.

C6603. çok teşekkürler.
  • telefona güncelleme bildirimi geldi. direkt güncelliyim mi eski verilerimde kaybolma olur mu arkadaşlar?
  • Hocam şimdi bu turkcell olan romu yüklicem fakat part 1 ve part 2 'nin içindeki dosya isimleri aynı bunların ikisini firmwaresin klasörünün içine nasıl atıcam isimlerini değiştirirsem olur mu yüklerken sorun çıkarmı

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_shark

Hocam şimdi bu turkcell olan romu yüklicem fakat part 1 ve part 2 'nin içindeki dosya isimleri aynı bunların ikisini firmwaresin klasörünün içine nasıl atıcam isimlerini değiştirirsem olur mu yüklerken sorun çıkarmı

Tek dosyanın iki parçası onlar. Arşivi açınca 700 küsür mb dosya çıkacak. İkisini ayrı ayrı açarsan aynı dosyayı iki kere açmış olursun yani.

• Part 1 i açınca ikiside açılacak sanırım teşekkür ederim şu hotspot hatasından kurtulmak istiyorum artık elinesağlık

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.