Şimdi Ara

XPERIA Z KULLANICILAR KULÜBÜ (221. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39.200
Cevap
162
Favori
1.148.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şarj standı kullanırken açık uygulamanız olmayacaksa (wi-fi, veri açık olabilir), normal şartlarda

2-3 Dk -> %1-2 belki %3 şarj olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyazMT

Hangi reklamı

http://www.youtube.com/watch?v=gWysHOjl95E

şu reklamda çocuk masanın üstündeki telefonu çeviriyor örümcek hareket ediyor felan

o tema mı ? wallpaper mı neyse artık bir türlü bulamıyorum :(((
  • Tema değil, nerden bulabileceğiniz hakkında bir fikrim yok açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencfb032

quote:

Hangi reklamı

http://www.youtube.com/watch?v=gWysHOjl95E

şu reklamda çocuk masanın üstündeki telefonu çeviriyor örümcek hareket ediyor felan

o tema mı ? wallpaper mı neyse artık bir türlü bulamıyorum :(((

ekranın görüntüyü ne kadar gerçekçi yansıttığı vurgulanmak istenmiş,
    aynısını bulmak zor ama benzerini youtube dan 1080p olarak indirebilirsin
    http://www.youtube.com/results?search_query=close+up+spider&filters=hd&lclk=hd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mSilver -- 23 Mayıs 2013; 18:25:25 >
  • quote:

Tema değil, nerden bulabileceğiniz hakkında bir fikrim yok açıkcası

peki ilginiz için çok teşekkürler :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavit63

Benks HSR ekran koruyucu hangi siteden aldınız benimde istedigim bir ekran koruyucu linkini verirseniz sevinirim

Vipracing

Merhaba
    dx-box.com

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazkaplan18

quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

Dok ünitesi (Daha doğrusu şarj standı) beyaz olanını seçtim.USB girişi yan sağ tarafta.Başka herhangi bir giriş/çıkış yok.Xperia Z nin kendi şarj cihazı ile kullanılıyor.Şarj girişinin arkada olmasını tercih ederdim.Ek olarak bir tanede usb çıkışı için yer yapılsa hoş olurmuş.Yerine tam oturuyor herhangi bir sorun yok.Malzeme kalitesi olarakta şurası kötü vb diyecek bir şey göremedim.Yanında birde şarj için ekstra usb kablosu geliyor (orjinal Xperia şarj kablosu ile aynı renk ve boyda)

Şarj süresi hakkında yorumun var mı ?

Şu an bir kere kullandım ama orjinal şarj cihazı ile kullanıldığı için bir fark olmaması lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyaz'ı ile dün itibarı ile aranıza katıldım.
  • Evet beyler!
    Benim de hong kong tan sipariş ettiğim dock ve imak raindrop case bugün geldi.
    Yaklaşık 15 günde elime geçti. Üstelik kaliteli ön ve arka ekran koruyu da hediye olarak çıktı.
    Kargo dahil toplam 35 Tl ödedim. sitewww.obostore.com tavsiye ederim.

XPERIA Z KULLANICILAR KULÜBÜ
  • Arkadaşlar merhaba bende 1 hafta önce sony ailesine katıldım sürekli inceliyorum yazdıklarınızı benim anlamadığım bir şey var herkez şarj Problemin den bahsediyor ben şaşırıyorum 1 haftalık zamanda 1 kere bile yarı yolda kalmadım aksine eski telefonum s3ten çok fazla gittiğini söyleyebilirim aktif olarak kullanıyorum hep internetim açık saat sabah 8 de çıkardım tam 12 saat oldu sarjim yüzde 30 ve hiç stamina Mod kullanmıyorum bazı arkadaşlar 2 saatte bittiğini yazmış acaba ben yanlış bir telefon mu aldım diye merak ediyorum :-) burada telefonun sarj süresi için telefonu almayanlar gördüm ekrana laf söyleyenler var bi gidin inceleyin ne sarj problemi ne ekran problemi var biraz uzun oldu ^_^ :-) kusura bakmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: digilaz

Evet beyler!
    Benim de hong kong tan sipariş ettiğim dock ve imak raindrop case bugün geldi.
    Yaklaşık 15 günde elime geçti. Üstelik kaliteli ön ve arka ekran koruyu da hediye olarak çıktı.
    Kargo dahil toplam 35 Tl ödedim. sitewww.obostore.com tavsiye ederim.

bu dock orjinal mi?
  • .NOMEDIA

(PC'den)
    -Not defterini aç,
    -Aynen bomboş kaydet,
    -Kayıt türü "Tüm dosyalar (*.*)"
    -Dosya adı ".NOMEDIA"

şimdi bu dosyayı whatsapp klasörüne kopyala. albümde görünmesini istemediğin diğer foto video klasörlerinede uygulayabilirsin

Arkadaşlar,bu yöntemi deneme amaçlı telefonun kamerası ile çektiğim fotoğrafların bulunduğu klasöre denedim ve resimleri bozdu.Albümde her resmin üstüne video oynatma simgesi geldi.Kopyaladığım .NOMEDIA belgesini sildim fakat değişmedi.Telefonu kapatıp açtım yine değişmedi.
    Kamera albümleri kısmında da "Koleksiyonunuzda hiç öğe yok" yazıyor.Bunu eski haline nasıl getirebilirim ?
    Bu yöntemi denemeyin arkadaşlar bence,saçma sapan birşey...

Bu normalde video değil resim.

Edit: Sorunu,telefondan 100Andro klasörünü pc'ye atıp sildim ve tekrardan 100Andro klasörünü telefona atarak çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdriver -- 23 Mayıs 2013; 20:47:14 >
  • tabi ki değildir. Ama malzemesi son derece kaliteli ve sağlam.
  • Merhaba,
    Kulaklıklar ile müzik dinleme deneyimi hakkında bir sorum (problemim) var. En son mp3 aktarımımdan sonra müzik sesi neredeyse duyulmayacak bir seviyeye geldi. Sanki ben yanlış bir menüye girdim ve tüm sesleri kıstım gibi oldu. Ama pratikte böyle bir şey olmadı. Teknoloji düşmanı biriside değilim ama ne kadar kurcaladıysam kurcalayayım sonuç aynı. Açıklık getireyim soruma, bu XZ kulaklıklardan az ses geliyor keşke s4 alsaydım gibi bir şey değil, cidden dinlenenecek bir seviyede değil. Kendi gelen kulaklığın üzerinde benim göremediğim bir ses açma tuşu yoksa tüm şıkları denedim. Bir zahmet yardım lütfen.
    İyi akşamlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beyazkaplan18

quote:

Dok ünitesi (Daha doğrusu şarj standı) beyaz olanını seçtim.USB girişi yan sağ tarafta.Başka herhangi bir giriş/çıkış yok.Xperia Z nin kendi şarj cihazı ile kullanılıyor.Şarj girişinin arkada olmasını tercih ederdim.Ek olarak bir tanede usb çıkışı için yer yapılsa hoş olurmuş.Yerine tam oturuyor herhangi bir sorun yok.Malzeme kalitesi olarakta şurası kötü vb diyecek bir şey göremedim.Yanında birde şarj için ekstra usb kablosu geliyor (orjinal Xperia şarj kablosu ile aynı renk ve boyda)

Şarj süresi hakkında yorumun var mı ?

Şu an bir kere kullandım ama orjinal şarj cihazı ile kullanıldığı için bir fark olmaması lazım

Şarj adaptörü ile yaparsanız aynı sürede 2 saatte şarj ediyor.
  • Telefonu kapatıp açtınız mı aynısı olmuştu böyle yapmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: xdriver

.NOMEDIA

(PC'den)
    -Not defterini aç,
    -Aynen bomboş kaydet,
    -Kayıt türü "Tüm dosyalar (*.*)"
    -Dosya adı ".NOMEDIA"

şimdi bu dosyayı whatsapp klasörüne kopyala. albümde görünmesini istemediğin diğer foto video klasörlerinede uygulayabilirsin

Arkadaşlar,bu yöntemi deneme amaçlı telefonun kamerası ile çektiğim fotoğrafların bulunduğu klasöre denedim ve resimleri bozdu.Albümde her resmin üstüne video oynatma simgesi geldi.Kopyaladığım .NOMEDIA belgesini sildim fakat değişmedi.Telefonu kapatıp açtım yine değişmedi.
    Kamera albümleri kısmında da "Koleksiyonunuzda hiç öğe yok" yazıyor.Bunu eski haline nasıl getirebilirim ?
    Bu yöntemi denemeyin arkadaşlar bence,saçma sapan birşey...

Bu normalde video değil resim.

Edit: Sorunu,telefondan 100Andro klasörünü pc'ye atıp sildim ve tekrardan 100Andro klasörünü telefona atarak çözdüm.

halihazırda var olan dosyalara etkisi farklı olabiliyor, çünkü o dosyaların küçük önizleme resimleri daha önce oluşturuldu .NOMEDIA dosyası var olan önizleme resimlerini silmez. bunu dosya yöneticisinden kendiniz yapmalısınız. önizleme klasörü resimlerin bulunduğu klasörde olması lazım.
    detaylıca anlatırdım ama telefonum serviste.
  • iphone 5.galaxy s4 kullanıcısı olarak ilk defa xperia z nin ekranına jeletin film cektirmedim cebime koyuyorum cantama koyuyorum.ekran cızılmedi.daha once s3 te kullandım kılcal cızıkler olmustu.sony gercekten ekrana buyuk onem vermis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byedz

Slm arkadaşlar , xz kullanıcısıyım yaklasık1-2 aydır kullanıyorum bundan oncede htc onex kullanıyordum aralarında hız olarak ucurumlar yok , kamerası , ekran buyuklugu netlıgı ve su gecırmezliği netliği cok onde oldugu noktalar bırde dokunmatıgı daha ıyı %15-20 bnım degerlendırmem ...
    dünden beri forumu okuyorum genelde hep aynı sorunları soran farklı kullanıcılar olmuş gereksiz yere konu kalabalıklaşmış , sayfalarca aynı sorulara veripen cevapları okudum ....

Bu telefonun santamina modu ve guncellemesinden başka sorulcak başka bişey yok mu ??? Hergelen onu sormuş sinir olmadım desem yalan olur ..

Tabi bu yuzden sıkılıp atlaya atlayada okudugum bolumler var o yuzden gozumden kaçmış olabilir sorucagım soru ...

Telefondan çok nete giriyorum , ekranı buyuk bır telefon ama mesela buraya yazı yazarken klavye ekranın %60 kaplıyor nerdeyse , adres cubugu da yukarda duruyor , sırf alan acılsın dıye kelıme duzeltmeyi yada onermeyi kapadım !!

Htx one xde chrome kullanmıyordum ama telın kendı tarayıcısında adres barını saklayabiliyordum ???
    Tabı bunlar ekran yan ıken yasadıgım sorunlar dik tutunca forumda yazılanlar okunmuyor bıle .

Her neyse ilk sorum , chrome den hızlı tarayıcı kullanmadım opera dadahil , adres bar ını nasıl gizleyebilirim , klavye yi.bıraz daha ufaltabılırmıyım olcek olarak ...

Telefonun 5" olması bi işime yaramıyor yazı yazarken yarısı klavye bı kısmı adres barı ıkısının arasında sıkışmışın yazmak ıcın trıbe giriyorum ...

bide herkes guncelleme diyor , yav bunun son sürüm ü ne en so gelen güncelleme nedir ??

son günelleme sonu 253 olan bu güncellemeyi yapmanı tavsiye ederim ekran gercekten süper oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: by _GoKhAn

iphone 5.galaxy s4 kullanıcısı olarak ilk defa xperia z nin ekranına jeletin film cektirmedim cebime koyuyorum cantama koyuyorum.ekran cızılmedi.daha once s3 te kullandım kılcal cızıkler olmustu.sony gercekten ekrana buyuk onem vermis.

Ekranda zaten sony''nin orjinal jelatini var anti shatter film diye önde ve arkada bi süre sonra kılcal çizikler oluyor ancak o filmi sökünce altında tertemiz dragontail ekran var çizilmez ben bir süre sonra sökmeyi düşünüyorum çünkü ekran daha iyi oluyo nette videolar var

• 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.