Yüzbaşı
21 Mayıs 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 68 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar Beşiktaşta devam etmek istiyorum ama sadece kulüp değiştir çıkıyor sözleşme yenilenmiyor. Bi kaç forumda daha gördüm aynı problemi yaşayanları. Bu sorunu nasıl çözerim?

Arkadaşlar oyuncu kariyerinde milli takıma çağırılmak gibi bir durum var mı? Ben uyruk olarak Türk seçmiştim, bu modda milli takıma çağırıyorlar mı oyunda bilgisi olanlar aydınlatabilir mi

Arkadaşlar merhaba, bu konu her yıl ayrı ayrı açılmış ancak teknoloji sürekli gelişiyor ve değişiyor. Sizce hibrit makineler mi yoksa ayrı ayrı almak mı daha avantajlı veya faydalı olur? Öncelikle kirada oturuyorum, şu an için yer problemim yok ancak ileride ne olur bilemem o yüzden hibrit makineleri tercih etmeyi düşünüyorum. Ancak bir yandan da hibrit makinelerin sağlıklı olmadığı genel kanısı var, hem kedimiz var malum ister istemez elbiseler tüy oluyor hibrit makinedelerde kurutma makinelerinde bulunan tüylerin toplandığı bir hazne yokmuş diye gördüm bazı yerlerde.

Sizin öneriniz ne olur? Hangi markalar tercih edilebilir. Bütçe problemim yok, sadece doğru ürünü almak istiyorum. Fikirlerinizi, tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Arkadaşlar Merhaba,

Bildiğiniz gibi bu araçta Android veya iPhoneları kablo ile bağlayarak telefon yansıtılıyor, aplikasyon yardımıyla navigasyon kullanılıyor. Avrupa versiyonlarında citroenin sitesinden tomtom uygulamasını indirip aracınıza yükleyerek dahili navigasyon kullanabiliyorsunuz.

Bu araçlarda dahili gps olmadığı için bu uygulamayı yapamıyorum, servise sormadım ancak sonradan gps taktırılarak harita uygulaması araca yüklenebilir mi? Bilenler aydınlatabilir mi?

Merhaba arkadaşlar,

Aracım 2022 C3 Shine paket 110 EAT6. Aracı alalı 1 hafta olmadan bir arıza uyarısı aldım, İstanbul içi seyir halindeyken hem Çarpma Riski Algılama Sistemi Arızası hem de Otomatik Frenleme Sistemi Arızası uyarısı verdi, ekranda da ikaz lambası sabit yanıyordu. Bu olay dün gerçekleşti ve şu an bu durum yok. Yine de canım sıkıldı sebebi ne olabilir? Servise gideceğim ancak belki aranızda yaşayanlar vardır.

2022 C3 Çarpma Riski Algılama Sistemi Arızası
Merhaba, öncelikle cahilliğimi bağışlayın bu konular hakkında pek bilgim yok henüz çok acemiyim. 1 hafta önce oyun esnasında bilgisayarımın kendi kendine kapanmasıyla çeşitli yazılımlar aracılığıyla CPU sıcaklığımın arka planda hiç bir şey çalışmamasına rağmen 60-70 derecelerde gezdiğini farkettim. 2 ay önce topladığım sistemim şöyle,

Anakart - Asus Rog Strix x570 e gaming
İşlemci - AMD Ryzen 9 3900x
GPU - Asus Rog Strix RTX 2080S OC 8GB
PSU - CoolerMaster 80+ Gold 750w
Kasa - CoolerMaster TD500 Mesh
Soğutucu - CoolerMaster ML360R Sıvı Soğutucu

Sıvı soğutucu kasamın ön tarafında bulunuyor, radyatörün önünde 3 arkasında 3 adet olmak üzere toplamda 6 adet fan var, kasamın üst kısmında 2 adet besleyici ve arkasında da 1 adet egzoz fanı bulunuyor, hava sirkülasyonunun başarılı olduğundan şüphem yok. Bilgisayarım kendi kendine kapandığında sıvı soğutucum yoktu, işlemcinin stok soğutucusunu kullanıyordum.

30 dakikalık OCCT stres testi, test öncesi ve sonrası HWMonitor, HWInfo, Aida64 gibi yazılımlarında verileri de görseldedir.

Not 1 - İşlemci frekansı 4000MHz'de sabitlenmiş durumda, bunu bile isteye ben yapmadım, nasıl değiştirilir bilmiyorum.
Not 2 - CPU Package voltaj değerlerinde 110-115W enerji çektiğini görüyorum, arka planda hiç bir şey çalışmamasına rağmen bu kadar enerji çekmesi ve bu sıcaklıklar çok anormal değil mi?

Yardımlarınızı bekliyorum, saygılar, iyi forumlar
Arkadaşlar Merhaba,
En güncel oyunları ultra ayarlarda oynayabileceğim bir sistem kurmak istiyorum. 20000 bütçem var, ekran kartı olarak Asus Rog Strix 2080 düşünüyorum ancak bu kartın bile farklı farklı versiyonu var.

Monitör dahil A’dan Z’ye 20000 lira bütçe ile kurulabilecek sistem tavsiyelerinizi bekliyorum, saygılarımla.
En az 5-6 yıl götürecek, en sağlam oyunları ultra seviye de rahatça oynatacak bir laptop önerir misiniz? Bütçe 5-10Bin tl aralığı olabilir.
Merhaba,
Arkadaşlar bir üniversitenin mühendislik fakültesinde okuyorum, başlıktan da anlaşılacağı üzere ülkemizde benim gibi eğitim alanların, yurt dışına çıkıp orada eğitimine devam ettikleri bir program arıyorum fakat bahsettiğim şey kesinlikle Erasmus değil. Biraz araştırdım bu tarz programlar varmış fakat tam detyalı bilgi edinemedim, burada aramızda böyle bir programdan faydalanan, hali hazırda bir Devlet Üniversitesinde öğrenciyken yurt dışına çıkıp eğitime bir süre orda devam eden arkadaşlarımız varsa yardımcı olmalarını rica ediyorum.

Tekrar söylüyorum Erasmusu biliyorum ve bu programdan bahsetmiyorum, benim söylediğim mesela Avusturalya'da bir üniversite bulduk anlaştık, oraya gidiyoruz eğitimimize orda devam ediyoruz, veya başka bir ülke de devam ediyoruz yani yurt dışına çıkıp dil ve diğer konularda kendimizi geliştirirken eğitimimiz yarıda kalmamış oluyor.

Bilgisi olan arkadaşların konuya el atmalarını rica ediyorum, iyi günler.
Merhaba,
PS4 alacağım, evde zaten lcd tv var ama ortak kullanım olduğu için ben ayrıca odama tv almak istiyorum, uygun fiyat aralığında full hd çözünürlüğü olan, 102 ekran, smart tv gibi özellikleri olan bir tv arıyorum 1000₺ bütçem var, piyasada bilindik markaların bu fiyatlarda çok tvsi var fakat adını ilk defa duyduğum 500-600₺ fiyatlarında da tvler var. Siz ne önerirsiniz?0
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
MacBook
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 543
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.407 (Bu ay: 745)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.