Şimdi Ara

Xperia Z hakkında kafama takılanlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi kaç gün önce Gürcistandan Batumdan bi telefoncudan Xperia Z aldım. Telefon herşeyiyle orjinal gözüksede insanın kafasında bi kaç soru işareti kalıyor.. Tabi bilmediğim içinde buraya danışıyorum. Imei sorgulamasında.. Sorguda.

Üretici: Sony Mobile Communications AB Pazar Adı: SONY C6602/L36h Model Bilgileri: PM-0280-BV

Bu şekilde yazıyor Bu telefonun orjinal olduğunun bi kanıtı mıdır? Zaten arayüzü kamerası herşeyiyle orjinal olduğu belli ama kafama takılıyor işte..

İkinci olarak Wifi Sorunu bu sorun bütün Xperia z lerde var mı acaba? Çünkü S3 ün 2 hatta 3 diş çektiği yerde Xperia Z bir diş wifi çekiyor.

Üçüncü sorun ses çıkışı. Daha telefonuma su testi yapmadım yapmaya da niyetim yok ama hoparlöründen bariz belli ses çok düşük geliyor.. İphone5 den xperia ya geçtim yoksa iphone kalitesinden sebep bana mı boyle geliyor

Dördüncü sorun Kamera.. Kamera uygulamasını açarken bile geç açıyor. Resim çekince çektiğim resmin yüklenmesi bile zaman alıyor. İphone5 de hiç böyle problemlerim yoktu..

Beşinci ve son sorumda Bazen geçişlerde cok ufak takılmalar yaşıyor.. yine iphone kullanıcısı olduğum için mi bana böyle geliyor anlamış değilim.. Lütfen yardımcı olursanız sevınırım.

Merakını gidermek namına,sorunlarına cevap vereyim ve eminim diğer arkadaşlarda mutlaka yardımcı olacaklardir..

Öncelikle bu telefonun piyasada iki türü olduğunu biliyorum. 6602 ve 6603 model no su ile, aralarında ki fark ise sanırım yalnızca sim karta bağlı olarak lte desteğidir. 6602 model de lte desteği olmadığını düşürürsek sanırım büyük bir kayıp değil bu
    Telefonun wıfı çekimi bahsettiğin tellere nazaran evet biraz zayıf kalıyor. Yeni yazılımlar ile bunun düzeltildigi söyleniyor ve yine düzeltilebilecegine dair umudumuzda var.
    Telde ki suya karşı yapılmış yalıtım için wıfı çekim gücü zayıf olduğu söylenen bu cihaz için, ses çıkışında ki zayıflıkta bundan ileri gelmektedir.Ses çıkışı beni ve bir çok arkadaşı tatmin ediyor lakin tatmin olmayan arkadaşda bunun bir kaç yolunu bulmuşlar. Hem bunun için hemde diğer sorunların için mutlaka Xperia z Sık sorulan sorunlar başlıklı konuya göz atmani tavsiye ederim.
    Galeride ki takılma ve kameranın geç açılma problemi bir önceki yazılımlarda biraz daha fazlaydi son güncelleme ile geç açılma bir nebze azalıp, fabrika ayarlarına dönerek yapılmış son güncelleme ile de takılma problemi ortadan kaldırıliyor diye biliyorum.

Sana tavsiyem öncelikle cihazın üzerinde ki güncel yazılımı kontrol etmendir. Sonu 244 ile bitiyorsa güncel yazılımdir yok değilse şayet mevcut olan sorunlarından topluca kurtulman için yazılımını güncellemen gerekmektedir.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir, telden bağlanipta ve sabah sabah ancak bukadar oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: artakalan

Öncelikle yeni telefonun Hayırlı olsun arkadaşım,güzel günlerde kullanasin ınş.

Merakını gidermek namına,sorunlarına cevap vereyim ve eminim diğer arkadaşlarda mutlaka yardımcı olacaklardir..

Öncelikle bu telefonun piyasada iki türü olduğunu biliyorum. 6602 ve 6603 model no su ile, aralarında ki fark ise sanırım yalnızca sim karta bağlı olarak lte desteğidir. 6602 model de lte desteği olmadığını düşürürsek sanırım büyük bir kayıp değil bu
    Telefonun wıfı çekimi bahsettiğin tellere nazaran evet biraz zayıf kalıyor. Yeni yazılımlar ile bunun düzeltildigi söyleniyor ve yine düzeltilebilecegine dair umudumuzda var.
    Telde ki suya karşı yapılmış yalıtım için wıfı çekim gücü zayıf olduğu söylenen bu cihaz için, ses çıkışında ki zayıflıkta bundan ileri gelmektedir.Ses çıkışı beni ve bir çok arkadaşı tatmin ediyor lakin tatmin olmayan arkadaşda bunun bir kaç yolunu bulmuşlar. Hem bunun için hemde diğer sorunların için mutlaka Xperia z Sık sorulan sorunlar başlıklı konuya göz atmani tavsiye ederim.
    Galeride ki takılma ve kameranın geç açılma problemi bir önceki yazılımlarda biraz daha fazlaydi son güncelleme ile geç açılma bir nebze azalıp, fabrika ayarlarına dönerek yapılmış son güncelleme ile de takılma problemi ortadan kaldırıliyor diye biliyorum.

Sana tavsiyem öncelikle cihazın üzerinde ki güncel yazılımı kontrol etmendir. Sonu 244 ile bitiyorsa güncel yazılımdir yok değilse şayet mevcut olan sorunlarından topluca kurtulman için yazılımını güncellemen gerekmektedir.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir, telden bağlanipta ve sabah sabah ancak bukadar oluyor

teşekkür ederim. Sanırım telefon orjinal ama 4g desteği olmadığı için diğer modeline göre çekim gücü daha az.. yazılım desteğide dediğin gibi 2.44 değilde. 4.2.2 :))

• Bu telefonun çakmasi yok Telefon zaten orjinal bunda bir problem yok
    Benim dediğim lte desteği ile WiFi çekim gücünün alakasıda yok..olsa olsa data ile alakalı olabilir.
    Ayrıca benim bahsettiğim Android sürüm no sundan yani 4.2.2 den ziyade telde mevcut olan android sürümü'nun derleme no suydu

Rica eder yine de bahsettiğim sayfayı ziyaret etmeni de tavsiye ederim.
    Keyifli forumular

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: artakalan

Bu telefonun çakmasi yok Telefon zaten orjinal bunda bir problem yok
    Benim dediğim lte desteği ile WiFi çekim gücünün alakasıda yok..olsa olsa data ile alakalı olabilir.
    Ayrıca benim bahsettiğim Android sürüm no sundan yani 4.2.2 den ziyade telde mevcut olan android sürümü'nun derleme no suydu

Rica eder yine de bahsettiğim sayfayı ziyaret etmeni de tavsiye ederim.
    Keyifli forumular

tekrar teşekkür ederim. derleme numarasına baktımda evet söylediğin gibiymiş. içimi rahatlattın :) sizede keyifli forumlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.